• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Δόθηκε ΕΝΤΟΛΗ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ μας! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!

9 έτη ago
in ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
0
Δόθηκε ΕΝΤΟΛΗ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ μας! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ωρολογιακή βόμβα θυμίζει το Μεταναστευτικό. Η κατάσταση με τη διαμονή περίπου 60.000 προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας και στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα παραμένει χαοτική.

Σε συνολικά 44 «δομές διαχείρισης» που συντονίζουν οι Ενοπλες Δυνάμεις διαμένουν 19.371 πρόσφυγες ή και μετανάστες. Στα περισσότερα στρατόπεδα, ωστόσο, σημειώνονται σε καθημερινή βάση περιστατικά που μαρτυρούν αύξηση της εγκληματικότητας, με κλοπές ή άλλες παράνομες πράξεις, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν δημοσιοποιούνται. Η αύξηση της εγκληματικότητας στις περιοχές όπου λειτουργούν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών έχει θορυβήσει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ενδεικτικό είναι το σήμα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ» και με το οποίο δίνονται συμβουλές γενικού περιεχομένου για την ασφάλεια των στρατιωτικών στελεχών!

Για να αποτραπούν παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος αξιωματικών και υπαξιωματικών, αλλά και προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι ευκαιρίες να καταστούν οι στρατιωτικοί θύματα μιας εγκληματικής πράξης, το ΓΕΑ καλεί το προσωπικό να λαμβάνει παθητικά μέτρα προστασίας.

Συμβουλές του ΓΕΑ για αυτοπροστασία των στελεχών της Αεροπορίας, όπως φαίνονται στο έγγραφο

Μεταξύ άλλων, η στρατιωτική ηγεσία συμβουλεύει τα στελέχη:

■ Να αποφεύγουν να κυκλοφορούν πεζή κατά μόνας.
■ Να προτιμούν πολυσύχναστους δρόμους αποφεύγοντας απομονωμένες οδούς και σοκάκια, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.
■ Να αποφεύγουν να φέρουν τιμαλφή αντικείμενα, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία έλκουν την προσοχή τρίτων ατόμων.
■ Να ενημερώνουν για τις επικείμενες δραστηριότητές τους τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.
■ Να έχουν στις ταχείες κλήσεις του κινητού τηλεφώνου τους το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κινούνται.
■ Να βρίσκονται σε εγρήγορση για την περίπτωση που κάποιος τους παρακολουθεί. Σε τυχόν υποψία ότι συμβαίνει αυτό να μεταβαίνουν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και όχι στην οικία τους.

Πέραν του προληπτικού χαρακτήρα τους, οι οδηγίες για την ασφάλεια και την αυτοπροστασία του στρατιωτικού προσωπικού αποκαλύπτουν ότι για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ο κίνδυνος κλιμάκωσης της εγκληματικότητας μέσα και γύρω από τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων δεν αξιολογείται ως ένα απίθανο ενδεχόμενο. Και όλα αυτά σε μια εποχή όπου η τουρκική κυβέρνηση αφήνει να αιωρείται η απειλή ότι μπορεί και να… πλημμυρίσει τα νησιά του Αιγαίου με δεκάδες χιλιάδες περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ η ευρωπαϊκή οικογένεια αντιμετωπίζει τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό με καχυποψία.

Το πρόσφατο δημοσίευμα του «Guardian» αφήνει σαφείς υπόνοιες για κατασπατάληση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και κακοδιαχείριση της διεθνούς βοήθειας που διοχετεύθηκε στην Ελλάδα από το 2015 μέχρι και σήμερα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι πρόσφυγες που «ξέμειναν» στην ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης. «Πού πήγαν τα λεφτά; Πώς η Ελλάδα τα έκανε μπάχαλο με την προσφυγική κρίση», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της βρετανικής ιστοσελίδας. Οπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι του «Guardian», «πριν από δύο χρόνια, 57.000 πρόσφυγες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι όταν έκλεισαν τα νότια σύνορα της Ευρώπης. Αυτό που ακολούθησε έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ακριβή ανθρωπιστική ανταπόκριση στην Ιστορία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν εκταμιευθεί προς την Ελλάδα 803 εκατ. δολάρια, ποσά που προήλθαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ταμείο Μετανάστευσης, το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας, αλλά και από ιδιωτικές δωρεές.

Το συνολικό ποσό των 803 εκατ. δολαρίων είναι η πιο ακριβή ανθρωπιστική ανταπόκριση στην Ιστορία. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν υπολογίσει κανείς ότι τα χρήματα αυτά προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών 1.030.000 ανθρώπων που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από το 2015, το κόστος ανά δικαιούχο αγγίζει τα 780 δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Guardian», το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κεφαλαίων χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των αναγκών τουλάχιστον 57.000 ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων στις 9 Μαρτίου 2016 και, με βάση αυτά τα δεδομένα, το κόστος ανά δικαιούχο εκτοξεύεται στα 14.088 δολάρια! Μη κατονομαζόμενος ανώτερος αξιωματούχος στον τομέα της βοήθειας υποστηρίζει μάλιστα ότι για κάθε 100 δολάρια που δαπανώνται για την Ελλάδα χάνονται έως και 70 δολάρια! Με δήλωσή του ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπογραμμίζει ότι οι αποκαλύψεις του «Guardian» αναδεικνύουν με αριθμούς το εύρος της κακοδιαχείρισης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνονται αυτά που επισημαίνουμε εδώ και καιρό: ότι διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ενωσης», καταλήγει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ., επικρίνοντας τον Γιάννη Μουζάλα και την κυβέρνηση συνολικά ότι με τους χειρισμούς τους «βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

Πηγή : makeleio.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου στελέχους του ΠΝ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου στελέχους του ΠΝ

by admin
2 ημέρες ago
Τα 5 φονικά οπλικά συστήματα που αναμένει η Ελλάδα εντός 2026
Slider

Τα 5 φονικά οπλικά συστήματα που αναμένει η Ελλάδα εντός 2026

by admin
6 ημέρες ago
Πέθανε Ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας και 47χρονος αρχιλοχίας, πατέρας 4 παιδιών
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πέθανε Ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας και 47χρονος αρχιλοχίας, πατέρας 4 παιδιών

by admin
3 εβδομάδες ago
«Όποιος θέλει ας παραιτηθεί» και έρχονται ορδές ιδιωτών στις Ένοπλες Δυνάμεις!
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«Όποιος θέλει ας παραιτηθεί» και έρχονται ορδές ιδιωτών στις Ένοπλες Δυνάμεις!

by admin
4 εβδομάδες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;

Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;

2 ημέρες ago
Αρχηγοί, Βουλευτές και Στελέχη, Προπονητές και Παίκτες!… Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

Αρχηγοί, Βουλευτές και Στελέχη, Προπονητές και Παίκτες!… Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

19 ώρες ago
Από την Άλωση, στην παρακμή – Η προειδοποίηση “Μακρυγιάννη” για τον σύγχρονο ελληνισμό και την ψευδαίσθηση της ασφάλειας

Από την Άλωση, στην παρακμή – Η προειδοποίηση “Μακρυγιάννη” για τον σύγχρονο ελληνισμό και την ψευδαίσθηση της ασφάλειας

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Καλύτερο από το μέλι. Καρποφορεί για 60 χρόνια. Μεγαλώνει σε θάμνο — Γιατί δεν το γνωρίζεις;

    Καλύτερο από το μέλι. Καρποφορεί για 60 χρόνια. Μεγαλώνει σε θάμνο — Γιατί δεν το γνωρίζεις;

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΕΠΑΘΕ…

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… Ἀπίστευτο! Ἄλλα ἐμβόλια ἔκαναν οἱ πολιτικοὶ καὶ ἄλλα ὁ λαὸς!

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Το CERN, η Κβαντομηχανική και η επιβεβαίωση του Λόγου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Το παρδαλό δαιμόνιο

    15 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr