• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Η ελευθερία του λόγου επιστρέφει στο YouTube

- Είναι απαράδεκτο και λάθος όταν οποιαδήποτε κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης Biden, προσπαθεί να υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία ελέγχει το περιεχόμενο της

9 μήνες ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Oι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Στρατιωτική Επιχείρηση COVID-19, η οποία υπήρξε ένα από τα εργαλεία της παγκόσμιας στρατιωτικής επιχείρησης ελέγχου και κυρίως μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού, επιχειρούν να ανακτήσουν μία κάποια ανεξαρτησία.

Έτσι…

Οι δημιουργοί του YouTube, οι λογαριασμοί των οποίων άρθηκαν λόγω των απόψεών τους σχετικά με την COVID-19 ή τις αμερικανικές εκλογές του 2020 μπορούν να επανενταχθούν στην εφαρμογή, ανέφεραν η Google και η μητρική της εταιρεία, Alphabet, σε επιστολή της 23ης Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Google μέσω των δικηγόρων της δήλωσε ότι οι κανόνες που απαγόρευαν ορισμένες συζητήσεις σχετικά με την COVID-19 και τις αμερικανικές εκλογές άρθηκαν το 2023 ή το 2024.

«Σήμερα, οι Οδηγίες Κοινότητας του YouTube επιτρέπουν ένα ευρύτερο φάσμα περιεχομένου σχετικά με την COVID-19 και την ακεραιότητα των (αμερικανικών) εκλογών», δήλωσε η εταιρεία. «Αντανακλώντας τη δέσμευση της Εταιρείας για την ελεύθερη έκφραση, το YouTube θα παρέχει την ευκαιρία σε όλους τους δημιουργούς να επανενταχθούν στην πλατφόρμα εάν η Εταιρεία τερμάτισε τη λειτουργία των καναλιών τους για επανειλημμένες παραβιάσεις των πολιτικών για την COVID-19 και την ακεραιότητα των αμερικανικών εκλογών που δεν ισχύουν πλέον».

Στα άτομα των οποίων τα κανάλια ανεστάλησαν ή καταργήθηκαν περιλαμβανόταν ο Dan Bongino, ο νυν αναπληρωτής διευθυντής του FBI.

Η εταιρεία δήλωσε ότι εκτιμά τους συντηρητικούς δημιουργούς περιεχομένου και αναγνωρίζει ότι φιλοξενούν τακτικά συνεντεύξεις με πολιτικούς, επιχειρηματικούς ηγέτες και άλλους.

Η Google περιέγραψε την πανδημία COVID-19 ως μια άνευ προηγουμένου εποχή που ανάγκασε τις διαδικτυακές πλατφόρμες να «ισορροπήσουν την ελευθερία της έκφρασης» με τον έλεγχο του περιεχομένου «που θα μπορούσε να οδηγήσει σε βλάβες στον πραγματικό κόσμο». Η κατάσταση περιπλέχτηκε από την πίεση που άσκησαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Biden στην εταιρεία να λάβει μέτρα κατά συγκεκριμένου περιεχομένου σχετικά με την COVID-19 «που (παρόλα αυτά) δεν παραβίαζε τις πολιτικές της», ανέφερε.

«Είναι απαράδεκτο και λάθος όταν οποιαδήποτε κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης Biden, προσπαθεί να υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία ελέγχει το περιεχόμενο της, και η Εταιρεία έχει αγωνιστεί σταθερά ενάντια σε αυτές τις προσπάθειες με βάση την Πρώτη Τροποποίηση», δήλωσε η εταιρεία.

Οι πολιτικές ιατρικού περιεχομένου του YouTube εξελίχθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι υγειονομικές αρχές άλλαξαν τις οδηγίες τους, ανέφερε η εταιρεία. Η εταιρεία επιτρέπει πλέον ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου σχετικά με την COVID-19 και τις εκλογές.

«Σε αντίθεση με άλλες μεγάλες πλατφόρμες, το YouTube δεν έχει λειτουργήσει πρόγραμμα επαλήθευσης γεγονότων που να εντοπίζει και να αποζημιώνει τους συνεργάτες επαλήθευσης γεγονότων για την παραγωγή περιεχομένου που να υποστηρίζει τη διαχείριση», αναφέρεται στην επιστολή. «Το YouTube δεν έχει και δεν θα εξουσιοδοτήσει τους ελεγκτές γεγονότων να αναλαμβάνουν δράση ή να επισημαίνουν περιεχόμενο σε όλες τις υπηρεσίες της Εταιρείας».

Η επιστολή στάλθηκε στον βουλευτή Jim Jordan (Ρεπουμπλικάνος-Οχάιο), πρόεδρο της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων.

«Είτε είχατε καθιερωμένη παρουσία στο YouTube με τεράστιο κοινό όπως ο Dan Bongino είτε απλώς ξεκινούσατε να εκφράζετε πολιτικές απόψεις εκεί, ΕΣΕΙΣ θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στην πλατφόρμα εάν σας λογόκριναν επειδή ασχοληθήκατε με πολιτικό λόγο», έγραψε ο Jordan στο X. «Αυτή είναι μια ακόμη νίκη στον αγώνα κατά της λογοκρισίας».

Ο Mark Zuckerberg, Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, της μητρικής εταιρείας του Facebook, δήλωσε το 2024 ότι η εταιρεία πιέστηκε από κορυφαίους αξιωματούχους της κυβέρνησης Biden να λογοκρίνει συγκεκριμένο περιεχόμενο σχετικά με την COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του χιούμορ και της σάτιρας, και εξέφρασε μεγάλη απογοήτευση με τις ομάδες μας όταν δεν συμφωνούσαμε». Τελικά, έγραψε, ήταν στην εταιρεία να αφαιρέσει ή να αφήσει το περιεχόμενο.

«Πιστεύω ότι η κυβερνητική πίεση ήταν λάθος και λυπάμαι που δεν ήμασταν πιο ειλικρινείς γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Zuckerberg αργότερα.

Έγγραφα που δημοσιεύθηκαν σε δικαστική υπόθεση που κατέθεσαν Πολιτείες κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έδειξαν ότι η δικηγόρος του Λευκού Οίκου, Dana Remus, μεταξύ άλλων, συμμετείχε στην προσπάθεια πίεσης σε μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας να καταστείλουν την φερόμενη παραπληροφόρηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε αργότερα την υπόθεση, κρίνοντας ότι οι Πολιτείες δεν απέδειξαν ότι ζημιώθηκαν άμεσα από τις προσπάθειες.

kourdistoportocali.com

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας

by admin
14 λεπτά ago
ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία
ΔΙΕΘΝΗ

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία

by admin
23 λεπτά ago
Washington Post: Ο Νετανιάχου θα σαμποτάρει τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν που κρέμεται από μια κλωστή!
Slider

Washington Post: Ο Νετανιάχου θα σαμποτάρει τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν που κρέμεται από μια κλωστή!

by admin
23 λεπτά ago
«Τα πρώτα σημάδια των «αποκαλυπτικών καιρών»! Την ημέρα του μνημονίου ΗΠΑ-Ιράν, καταστροφές χτύπησαν τις ΗΠΑ – Ο Σνάιντερ συγκεντρώνει τα στοιχεία»
Slider

«Τα πρώτα σημάδια των «αποκαλυπτικών καιρών»! Την ημέρα του μνημονίου ΗΠΑ-Ιράν, καταστροφές χτύπησαν τις ΗΠΑ – Ο Σνάιντερ συγκεντρώνει τα στοιχεία»

by admin
36 λεπτά ago
Next Post
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΤΡΑΜΠ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ). “ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ” Ο ΚΑΡΟΛΟΣ…

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΤΡΑΜΠ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ). “ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ” Ο ΚΑΡΟΛΟΣ…

Εκοιμήθη ο αγωνιστής Αρχιμ. π. Μάξιμος Καραβάς. Σε αναπηρική καρέκλα, αλλά πνευματικά ΟΡΘΙΟΣ. Σχόλια

Εκοιμήθη ο αγωνιστής Αρχιμ. π. Μάξιμος Καραβάς. Σε αναπηρική καρέκλα, αλλά πνευματικά ΟΡΘΙΟΣ. Σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr