• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Θεοφάνης Γκατζής : Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας: Tα σκάνδαλα της ΝΔ δεν έχουν τελειωμό!

4 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος

MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

«ΑΜΛΕΤ»: ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ

Αποτροπιασμό και αηδία προκάλεσε η είδηση ότι ο βουλευτής Γρεβενών  της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. για μόλις 4,3 εκ. ευρώ δηλαδή περίπου στο 1/15 της αξίας τους! Ενώ  δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του το ποσό των 4,3 εκατομμυρίων ευρώ! Άκουσον άκουσον! Το κοράκι- εκβιαστής ήταν βουλευτής της ΝΔ!!! Eπιπρόσθετα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ όταν ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα είπε ότι γνώριζαν για τη δράση του εδώ και καιρό και του είχαν διαμηνύσει να σταματήσει!!

Δηλαδή κύριοι της ΝΔ αντί να το διαγράψατε άμεσα από την κοινοβουλευτική δύναμη  όταν μάθατε για αυτήν την ανήθικη του δράση εσείς φροντίσατε να τον καλύψετε! Επομένως είστε συνένοχοι!! Ακόμη, η νομική εταιρεία DLA Piper που εργάζεται ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εμφανίζεται να έχει εισπράξει, με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια, μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές!  Έλεος κύριοι της ΝΔ δεν ορρωδείτε προ ουδενός, τόσο σαπίλα και αναλγησία από μεριά σας!

Από την άλλη η κυβέρνηση της ΝΔ ενώ βαραίνετε  με πληθώρα σκανδάλων  (π.χ. υποκλοπές, διαχείριση πανδημίας) με τιμωρητική διάθεση παρά τις αντιδράσεις  αρκετού  μέρους του ελληνικού λαού, εξακολουθεί να θέτει εκτός συστήματος υγείας τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που εδώ και 14 μήνες   διαβιούν στην ανέχεια, ενώ Το ΕΣΥ στενάζει καθημερινά, με απόρροια την καίρια  υποβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών προς τους  Έλληνες πολίτες!!

Πραγματικά χάθηκε κάθε ίχνος ντροπής. Υπεύθυνοι για αυτά τα τερατουργήματα δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης, αλλά και τα κυβερνητικά στελέχη  της ΝΔ καθώς και οι βουλευτές της που  ψήφισαν αυτά τα επάισχυντα νομοσχέδια . Μεταξύ αυτών και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Πάτσης! Επιπλέον, ευθύνη έχουν και τα αυτοδιοικητικά, καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ που αδιαφορούν για την αποτρόπαιη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μη λαμβάνοντας  δημόσια  θέση για τα τεκταινόμενα!

Ειδικά, για τις αναστολές των υγειονομικών, καθώς και την εγκληματική  διαχείριση της Covid-19 που κόστισε τις ζωές περίπου 9.000 συμπατριωτών  μας  έχουν ευθύνες και οι βουλευτές Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντας Μπαραλιάκος, κυρία Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου και κ. Σάββας Χιονίδης ! Οι οποίοι ανερθυρίαστρα, σα να μη συνέβηκε τίποτα τα προηγούμενα σχεδόν τρεισήμισι χρόνια, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε άτομα με χαμηλή νοημοσύνη  ξανάρχισαν τον προεκλογικό αγώνα με  την ανελλιπή συμμετοχή τους σε δημόσιες και θρησκευτικές εκδηλώσεις προσπαθώντας να ξεγελάσουν πάλι τον ελληνικό λαό ώστε να τους ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές!!

Με αυτήν τη λαϊκιστική πολιτική κινούνται και επίδοξοι μνηστήρες του αξιώματος του βουλευτή της ΝΔ πανελλαδικά και ειδικά στην Πιερία, που όταν έπρεπε να  αντιδράσουν για τις λανθασμένες και απάνθρωπες κινήσεις της κυβέρνησης της  που όπως αποδείχτηκε απέβησαν τελικά σε βάρος του κοινωνικού συνόλου προτίμησαν, όχι μόνο να σιωπήσουν, αλλά κάποιοι εξ αυτών τις ενθάρρυναν  κιόλας!!

Ειδικά η υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ήταν σε τέτοιο βαθμό με απόρροια τους αδόκητους  θανάτους εκατοντάδων  συμπατριωτών μας ! Το ίδιο ισχύει και για τους δημάρχους, καθώς και τα αυτοδιοικητικά στελέχη , που προέρχονται από τη ΝΔ πανελλήνια, αλλά και ειδικά στην Πιερία που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία  τήρησαν σιγή ιχθύος  και δεν έλαβαν θέση για τα μείζονα ζητήματα που αφορούσαν τον ελληνικό λαό ώστε  να είναι αρεστοί στο κόμμα της ΝΔ με  γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον!! Το ράπισμα όμως που έρχεται  από το λαό της Πιερίας, τόσο προς αυτούς όσο και προς το κόμμα της ΝΔ θα είναι πρωτοφανή  και αναπάντεχο!

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Παρασκευή Σιδέρη: Τσίπρας, Σαμαράς, Μητσοτάκης: Η τριάδα της καταστροφής – Μία μία οι προδοσίες που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Τσίπρας, Σαμαράς, Μητσοτάκης: Η τριάδα της καταστροφής – Μία μία οι προδοσίες που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος

by admin
7 ώρες ago
Μακρυγιάννης: «Ανατινάξεις – Από τη φρεγάτα “Ελλάς” στους εκσκαφείς της Μαυροπηγής: Η ιστορία της προδοσίας και η καταστροφή του λιγνίτη»
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Μακρυγιάννης: «Ανατινάξεις – Από τη φρεγάτα “Ελλάς” στους εκσκαφείς της Μαυροπηγής: Η ιστορία της προδοσίας και η καταστροφή του λιγνίτη»

by admin
12 ώρες ago
Από τα Σόδομα στα Γόμορα – Ο παπα-Ηλίας Υφαντής προειδοποιεί: “Οι πολιτικοί είναι νεκροί, μην τους ακολουθείτε”
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Από τα Σόδομα στα Γόμορα – Ο παπα-Ηλίας Υφαντής προειδοποιεί: “Οι πολιτικοί είναι νεκροί, μην τους ακολουθείτε”

by admin
14 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Όταν οι δαιμονισμένοι μιλούν με την πλέον εξελιγμένη “τεχνητή νοημοσύνη”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Όταν οι δαιμονισμένοι μιλούν με την πλέον εξελιγμένη “τεχνητή νοημοσύνη”

by admin
20 ώρες ago
Next Post
RIA Novosti : Η Δύση βρήκε διέξοδο από την ουκρανική κρίση

RIA Novosti : Η Δύση βρήκε διέξοδο από την ουκρανική κρίση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΣΒΑΜΠ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ … ΣΒΑΝ !!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΣΒΑΜΠ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ... ΣΒΑΝ !!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr