• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ισραήλ Ώρα 0»: Ο Νετανιάχου Βλασφήμησε τον Χριστό εν Μέσω Πολέμου — Ο Προφήτης Ζαχαρίας Περιέγραψε ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτόν τον Πόλεμο Πριν 2.500 Χρόνια: Καταστροφή Ιερουσαλήμ, Πυρηνικός Όλεθρος, και η Επιστροφή του Βασιλέα που Σταύρωσαν!

«Μακάρι να Είμαστε Όλοι Εκεί»!

3 μήνες ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
«Ισραήλ Ώρα 0»: Ο Νετανιάχου Βλασφήμησε τον Χριστό εν Μέσω Πολέμου — Ο Προφήτης Ζαχαρίας Περιέγραψε ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτόν τον Πόλεμο Πριν 2.500 Χρόνια: Καταστροφή Ιερουσαλήμ, Πυρηνικός Όλεθρος, και η Επιστροφή του Βασιλέα που Σταύρωσαν!
67
SHARES
3.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ισραήλ ώρα 0?

“Μία μέρα διαφορετική από τις άλλες, που δεν θα έχει ψύχος & πάγο, & δεν θα είναι ούτε μέρα, ούτε νύχτα, θα έχει φως την νυχτα”.

Έτσι περιγράφει ο Θεός διά στόματος προφήτη Ζαχαρία, την πρώτη ημέρα της επίγειας παρουσίας του, μετά από έναν πόλεμο αιματηρό, όπως περιγράφεται στο τελευταίο κεφάλαιο 14, όπου με μοναδικές εκφράσεις, περιγράφονται οι συνέπειες πυρηνικού ολέθρου, για σάρκες που θα λιώνουν πριν οι άνθρωποι πέσουν.

Είναι αυτός ο πόλεμος που διεξάγεται & περιγράφει ο Ζαχαρίας στο κεφάλαιο 14 που θα οδηγήσει στην απολύτρωση της ανθρωπότητας?

Θέλω να πιστεύω ότι αυτός είναι, αφού σημαδιακές κουβέντες, από το στόμα του Μπιμπή ξεστομίζονται, ενώ μαίνεται ο πόλεμος Ισραήλ Ιράν.

Είπε λοιπόν Μπιμπής την περασμένη εβδομάδα, ότι φθάνουμε στο Βασίλειο, έχοντας υπόψη τις Γραφές, που αναφέρουν την Βασιλεία του Θεού στην γη, όπως την θέλουν οι Εβραίοι, κλέβοντας την κληρονομιά από τον Κληρονόμο, τον οποίο Σταύρωσαν, & τους τα είπε, πριν τον σκοτώσουν.

Για να φτάσουν όμως στο Βασίλειό τους, & να ορίσουν τον ψευδομεσσία τους, & να χτίσουν τον τρίτο Ναό τους, ξέρουν, ότι πρέπει να ξεμπερδέψουν οριστικά, από τον Αληθινό Μεσσία, που γνωρίζουν ότι είναι αυτός που Σταύρωσαν, Αναστήθηκε, Αναλήφθηκε, & τώρα ξανάρχεται, & φέρνει τον λογαριασμό μαζί του.

Έτσι λοιπόν εχθές, ο Μπιμπής, έκανε βλάσφημη αναφορά στο πρόσωπο του Μεσσία Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, εκφράζοντας σαφέστατα, την πρόθεσή τους, να Θεομαχήσουν χωρίς περιστροφές, για δεύτερη φορά, όπως είναι γραμμένο, λέγοντας:
«δεν αρκεί να είσαι ηθικός και δίκαιος. Ένας από τους ιστορικούς που θαυμάζω ο Γουίλ Ντουράντ έγραψε σε βιβλίο του ότι “η ιστορία αποδεικνύει ότι δυστυχώς ο Ιησούς Χριστός δεν έχει κανένα πλεονέκτημα έναντι του Τζένγκινς Χαν. Αν είσαι αρκετά ισχυρός, ανηλεής και δυνατός, το κακό θα κερδίσει το καλό. Η επιθετικότητα θα υπερισχύσει της μετριοπάθειας»

Ο,τι άρχισαν στον Σταυρό, θέλουν να το ολοκληρώσουν τώρα, δηλαδή να κλέψουν την κληρονομιά, & την Βασιλεία του Θεού, για τον εαυτό τους.

Δεν μπορεί η ταραγμένη του διάνοια, να αντιληφθεί ότι & ο Χριστός του Θεού ο Κύριος Ιησούς, επίσης επιστρέφει για να ολοκληρώσει, ο,τι άρχισε στον Σταυρό, & να παρει την κληρονομιά που του ανήκει, σώζοντας το ανθρώπινο γένος.

Δεν μπορεί ο δύσμοιρος να δει ότι στο ιμάτιο & στον μηρό του Ερχόμενου, υπάρχει όνομα γεγραμμένο Βασιλεύς βασιλέων & Κύριος Κυρίων, & νομίζουν οι σαλεμένοι απόγονοι των σταυρωτών του, ότι έχουν ελπίδα, να βγούν ζωντανοί από τον Αρμαγεδδώνα, που ετοιμάζουν.

Όταν αυτά, ξεστομίζονται από τον αρχηγό του Ισραήλ, επίσημα κατά την διάρκεια ενός πολέμου που μαίνεται, έχω κάθε βάσιμο λόγο, να πιστεύω ότι αυτός ο πόλεμος, είναι αυτός που περιγράφει ο Προφήτης Ζαχαρίας στο κεφάλαιο 14, που ο καθένας μπορεί να διαβάσει.

Λέει λοιπόν ο Ζαχαρίας, ότι είναι στο σχέδιο του Θεού, το Ισραήλ να υποστεί καταστροφή, από επιθέσεις Εθνών σε βάρος του, προφανέστατα για την αποστασία τους.

Μιλάει για ερήμωση της Ιερουσαλήμ, υφαρπαγή σπιτιών, & μόλυνση των γυναικών, ενώ οι εκλεκτοί του Θεού, δεν θα πάθουν τίποτα.

Φαίνεται ότι αυτά που θα πάθουν, θα υπερβαίνουν κατά πολύ το μέτρο “οφθαλμόν αντί οφθαλμού & οδόντα αντί οδόντος” του Μωσαϊκού νόμου.

Από τα συμφραζόμενα προηγούμενων κεφαλαίων & άλλων αναφορών της Παλαιάς Διαθήκης, προκύπτει ότι τα δεινά του Ισραηλιτικού λαού, θα είναι τόσο οδυνηρά, ώστε θα επικαλεστούν τον Αληθινό Μεσσία που σταύρωσαν, να τους σώσει, & να κάνει άρση της αυτοκατάρας τους, όπου καταράστηκαν τον εαυτό τους όταν τον Σταύρωσαν, λέγοντάς “το αίμα αυτού επί των κεφαλών μας, & επι των κεφαλών των παιδιών μας”!!!.

Τότε ο Φιλάνθρωπος θα έρθει, το Ορος των Ελαιών θα σκιστεί στα τέσσερα, & όσα έθνη έβλαψαν το Ισραήλ, θα υποστούν τις συνέπειες.

Κάπου εκεί, αναφέρει τα αποτελέσματα πυρηνικού ολέθρου, με σάρκες ανθρώπων ισταμένων που εξαυλώνονται πριν πέσουν.

Στην συνέχεια αναφέρεται η χαρά & αγαλλίαση που επικρατεί στην γη, & η προσέλευση κάθε χρόνο, των ανθρώπων από όλα τα μέρη της γης, για να προσκυνήσουν, τον Βασιλέα των Εθνών & να εορτάζουν μαζί του την εορτή της Σκηνοπηγίας, γιορτή ευχαριστιών για την καρποφορία, όπου αναφέρεται γλέντι τρικούβερτο, με φυτικά τρόφιμα & θυσίες.

Δίνεται επίσης το στίγμα των ανθρώπων, που δεν θα θέλουν να πηγαίνουν στο προσκύνημα, καθώς δικαιολογίες, κωλύματος δεν υπάρχουν ούτε ασθένειας, ούτε έλλειψης χρημάτων, ούτε υπηρεσιακών αναγκών.

Οι περιγραφές αυτές, συμφωνούν, με άλλες περιγραφές ειδικά του Ησαία, κι επιβεβαιώνουν όσα έχω πει μέχρι τώρα.

Μια ημέρα λοιπόν διαφορετική από τις άλλες, η πρώτη ημέρα του Βασιλιά των Εθνών στην γη, όπου δεν θα εχει ψύχος, δεν θα είναι ούτε μέρα, ούτε νύχτα, & την νύχτα θα υπάρχει φως.

Μακάρι να είμαστε όλοι εκεί.

Ιάκωβος Τίγκας

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.

by admin
50 λεπτά ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

by admin
12 ώρες ago
Γ. ΠΑΥΛΟΣ: «Η Ελλάδα ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ – Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί!»
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ. ΠΑΥΛΟΣ: «Η Ελλάδα ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ – Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί!»

by admin
12 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

by admin
13 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του Προσωπικού Αριθμού: Μια σημαντική πολιτική εξέλιξη που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη

Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του Προσωπικού Αριθμού: Μια σημαντική πολιτική εξέλιξη που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη

2 ημέρες ago
Ιράν: “Οι συνομιλίες είναι σε πλήρες αδιέξοδο – Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Τραμπ” – Νέα προειδοποίηση για ευρύτερο πόλεμο

Ιράν: “Οι συνομιλίες είναι σε πλήρες αδιέξοδο – Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Τραμπ” – Νέα προειδοποίηση για ευρύτερο πόλεμο

1 ημέρα ago
Γ.Μ: Το τρίτον ….

Γ.Μ: Το τρίτον ….

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

    Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Θαυματουργική εμφάνιση σε φωτογραφία: ο Χριστός, ο προφήτης Ηλίας και ο…

    19 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr