• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Κάτι μεγάλο θα συμβεί στις 15 Μαρτίου 2025 – Προειδοποίηση… σοκ από τον Vucic…

...ετοιμάζει προγκρόμ συλλήψεων

1 έτος ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η αντιπολίτευση στη Σερβία ετοιμάζεται για μεγάλη βία το Σάββατο 15 Μαρτίου

Σοκ προκάλεσε η νέα προειδοποίηση από τον πρόεδρο της Σερβίας, Aleksandar Vucic, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Μονή του Αγίου Αρχαγγέλου Γαβριήλ στον δήμο Smederevska Palanka σήμερα, 9 Μαρτίου 2025, ότι αναμένει ότι η αντιπολίτευση ετοιμάζεται για μεγάλη βία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Μάλιστα, προειδοποίησε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν θα λογοδοτήσουν.
“Όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό θα συλληφθούν. Ίσως θα μας πάρει 15 λεπτά, ίσως μία ώρα, ίσως δύο.
Έτσι το κράτος θα ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σαν κράτος και δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Θα τους καλέσουμε μόνο να είναι ειρηνικοί, να μην επιχειρούν βία, αλλά τους ξέρω και, δυστυχώς, είχα πάντα δίκιο μέχρι στιγμής”, είπε ο Πρόεδρος Vucic.

Διαμαρτυρίες στη Σερβία

Οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Σερβία είναι σε εξέλιξη από τον Νοέμβριο του 2024.
Τις οργανώνουν κυρίως φοιτητές και μέλη της αντιπολίτευσης.
Κύρια αιτία ήταν η τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Novi Sad, η οποία συνέβη την 1η Νοεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 15 ανθρώπων.
Από την αρχή των διαδηλώσεων στους δρόμους, η αντιπολίτευση απαίτησε «την παραίτηση του πρωθυπουργού Milos Vucevic και του δημάρχου του Novi Sad, Milan Djuric, τη σύλληψη των άμεσα υπεύθυνων για τις παραλείψεις στην αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού και την αποκάλυψη της σύμβασης με κινεζικές εταιρείες [που συμμετείχαν στην ανακατασκευή]».

Η παραίτηση

Στις 28 Ιανουαρίου, ο Vucevic ανακοίνωσε ότι παραιτείται.
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι συνεχιζόμενες διαδηλώσεις των φοιτητών στους δρόμους είχαν οργανωθεί και ελεγχθεί από το εξωτερικό με στόχο να οργανωθεί η ανατροπή της κυβέρνησης.

Παρέμβαση Δύσης

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Σερβίας Aleksandar Vulin δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι οι συνεχιζόμενες φοιτητικές διαδηλώσεις στη Σερβία, που υποστηρίζονται από την αντιπολίτευση, οργανώθηκαν από δυτικές ειδικές υπηρεσίες σύμφωνα με την τακτική των έγχρωμων επαναστάσεων και ότι η παραίτηση του Vucevic εν μέσω των συγκεντρώσεων στους δρόμους δεν θα αλλάξει την προσέγγιση των αρχών στις σχέσεις με τη Ρωσία, «σύμμαχο και φίλο» της Σερβίας.

Δεν απειλείται ο Vucic

Το κύμα διαμαρτυριών είναι ανησυχητικό για τον Vucic, αλλά δεν αποτελεί σημαντική απειλή, δήλωσε στο Vedomosti η Yekaterina Entina, διευθύντρια του Κέντρου Μεσογειακών Σπουδών της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών.
Η ίδια αναμένει ότι η παραίτηση του πρωθυπουργού μπορεί να εκτονώσει κάπως τις εντάσεις.
Ωστόσο, η αποχώρηση του πρωθυπουργού καθιστά το υπουργικό συμβούλιο μεταβατικό και ο πρόεδρος της Σερβίας θα πρέπει να διαλύσει το κοινοβούλιο και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, εκτός εάν οι νομοθέτες σχηματίσουν νέα κυβέρνηση εντός 30 ημερών.
Η Anastasia Meleshevich, ερευνήτρια του Ινστιτούτου Διεθνών Σπουδών του Κρατικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, σημείωσε ότι κανείς δεν ζητά πρόωρες εκλογές προς το παρόν, επειδή η βαθμολογία εμπιστοσύνης της αντιπολίτευσης είναι σχεδόν εξίσου χαμηλή με εκείνη της κυβέρνησης.
Οι διαδηλώσεις δεν έχουν μέχρι στιγμής πολιτικό κέντρο, αλλά γίνονται όλο και πιο έντονες.
Ο Vucic θα μπορέσει να εδραιώσει τη θέση του μόνο αν τα βάλει με τη διεφθαρμένη ελίτ, αλλά ο εσωτερικός του κύκλος παραμένει εχθρικός προς τους διαδηλωτές.

Το μήνυμα Vucic σε Putin

Προ ημερών, ο Vucic είχε κάνει λόγο για μια εξαιρετική συνομιλία με τον Vladimir Putin, υποστήρζοντας πως η Ρωσία κατανοεί πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στα Βαλκάνια και ότι παρέχει τη στήριξη της στους Σέρβους.
«Συζητήσαμε όλα τα σημαντικά πολιτικά ζητήματα και ένα από τα βασικά θέματα ήταν η κατάσταση στην περιοχή των Βαλκανίων.
Του μετέφερα ένα μήνυμα από τον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, Milorad Dodik.
Ο Πρόεδρος Putin, πρέπει να πω, κατανοεί καλά την κατάσταση στην περιοχή, βλέπει τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας που έχουν μόνο έναν στόχο – να ανατρέψουν τον Milorad Dodik.
Η Ρωσική Ομοσπονδία πάντα υποστήριζε τόσο την Ειρηνευτική Συμφωνία του Dayton (η οποία τερμάτισε τον πόλεμο της Βοσνίας το 1992-1995) όσο και τη Δημοκρατία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας» υποστήριξε ο Vucic.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Vucic επιβεβαίωσε ότι θα είναι παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις της 9ης Μαΐου στη Μόσχα για τη νίκη στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο ενώ υποστήριξε ότι συνομίλησε με τον Putin για την επέκταση της συμφωνίας παροχής φυσικού αερίου.
«Είχαμε μια καλή, ουσιαστική, θα έλεγε κανείς, εξαιρετική συνομιλία για όλα τα σημαντικά θέματα της διμερούς μας συνεργασίας» υποστήριξε ο Σέρβος πρόεδρος, αναφέροντας πως «συζητήσαμε για όλα όσα έχουν εξαιρετική σημασία για εμάς, δηλαδή από τη συνεργασία με τους ρωσικούς σιδηροδρόμους, αλλά κυρίως για το πώς θα κλείσει η συμφωνία προμήθειας φυσικού αερίου μέχρι τις 31 Μαΐου και πώς θα λυθεί το θέμα της σερβικής πετρελαϊκής βιομηχανίας, δεδομένων των αμερικανικών κυρώσεων κατά της εταιρείας αυτής».
«Μιλήσαμε για την πολιτική συνεργασία, για την ανάγκη να συνεχίσουν οι διακυβερνητικές επιτροπές να εργάζονται για τη βελτίωση του εμπορικού μας κύκλου εργασιών και την περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομικής μας συνεργασίας» υποστήριξε ο Vucic.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ειρήνη Μαρούπα: Ψυχολογικός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού – Η κυβέρνηση ανατινάζει τα λιγνιτωρυχεία, χτίζει τζαμιά και αδιαφορεί για τα νησιά μας
Slider

Ειρήνη Μαρούπα: Ψυχολογικός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού – Η κυβέρνηση ανατινάζει τα λιγνιτωρυχεία, χτίζει τζαμιά και αδιαφορεί για τα νησιά μας

by admin
3 ώρες ago
Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα

by admin
3 ώρες ago
ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος
Slider

ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος

by admin
4 ώρες ago
Τέλος εποχής για εκατομμύρια ΙΧ! Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση – Ποια αυτοκίνητα “τελειώνουν” οριστικά
Slider

Τέλος εποχής για εκατομμύρια ΙΧ! Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση – Ποια αυτοκίνητα “τελειώνουν” οριστικά

by admin
4 ώρες ago
Next Post
Πώς η Αμερικανική Κυβέρνηση και οι ΜΚΟ Δημιούργησαν την “Gay Pride” από το Μηδέν

Πώς η Αμερικανική Κυβέρνηση και οι ΜΚΟ Δημιούργησαν την "Gay Pride" από το Μηδέν

Διονύσης Μακρής : ΑΙΣΧΟΣ: Βλασφημούν τον Χριστό και την Εκκλησία…

Διονύσης Μακρής : ΑΙΣΧΟΣ: Βλασφημούν τον Χριστό και την Εκκλησία...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr