• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 26 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Κραυγή απόγνωσης Γαλλίδας μάνας: πήγα να χάσω την 18χρονη κόρη μου 4 μέρες μετά την α΄ δόση του εμβολίου.Μου πιστοποίησαν οι γιατροί ήταν σοβαρές παρενέργειες!!!

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΥΓΕΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Χείμαρρος αποκαλύψεων κραυγή απόγνωσης μιας μάνας που παραλίγο να χάσει την 18χρονη κόρη της από την 1η δόση εμβολίου όπως της πιστοποίησε κι ο θεράποντας γιατρός στο νοσοκομείο. Πέρασε όπως λέει τραγικές στιγμές με το κορίτσι στα επείγοντα μόλις 4 μέρες πριν την α΄δόση. Αλαλία, ακινησία, υπερβολική εξουθένωση, συνεχείς εμετοί, τρομερές κεφαλαλγίες κλπ.Κι όλα αυτά την ώρα που και στην Ελλάδα τίθεται το ζήτημα εμβολιασμού εφήβων από 16 κι άνω ένα όριο που μόνο η Αγγλία από ευρωπαϊκές χώρες εισήγαγε σε όλες τις άλλες ισχύει το 18 άνω..

Η Γαλλίδα μητέρα με όνομα χρήστη Sophia Leblog στο fb της γράφει στις 19/2/21 ”Ζούμε 3 μέρες δύσκολες, φόβοι, άγχη, στρες .. Σήμερα γνώρισα τι σημαίνει να χάνεις ένα παιδί..Η 18χρονη κόρη μας πήγε στα επείγοντα Τρίτη, Δευτέρα πρωί με ισχυρές κεφαλαλγίες, αρκετούς εμετούς, ακραία κόπωση, αδυναμία, πυρετό.Αυτό που ήταν πιθανότερο να σκεφτεί κανείς ήταν μια γαστρεντερίτιδα .. Για να είμαστε σίγουροι κάναμε να έρθει μια νοσοκόμα για ένα test covid (αυτή εργάζεται σε γηροκομείο-epahd) .Τη Δευτέρα το βράδυ αυτή δεν μπορούσε πια να σηκωθεί να σταθεί στα πόδια της. Απόλυτη αδυναμία. Κεφαλαλγίες. Τρίτη πρωί ο γιατρός μας στέλνει στα επείγοντα. Την είδε ένας επειγοντολόγος και υπάρχει υποψία μηνιγγίτιδας, έχει προγραμματιστεί οσφυϊκή παρακέντηση. Ο φόβος της ζωής μου, είδα την κατάσταση της αυτή δεν μιλούσε, είμασταν υποχρεωμένοι να την κουβαλάμε επίσης δεν υπέφερε πλέον το φως, (δεν μπορούσε ν΄ανοίξει τα μάτια της), το θόρυβο, τα χρεώματα,πονούσε παντού, είχε σκληρό λαιμό, πυρετό, αναπόφευκτα σκεφτόμουν την πιο σοβαρή μηνιγγίτιδα. Ώρες αναμονής, ακριβώς 7 ώρες, και τελικά δεν είχε μινιγγίτιδα. Τότε υποψία για αιμορραγικό επεισόδιο στον εγκέφαλο ίσως από κάποιο χάπι , σκένερ μέσα στη νύχτα (ακτινοδιαγνωστικό) κι άλλες ώρες άγχους. Η κατάσταση υγείας της κόρης μου δεν βελτιωνόταν τίποτα δεν ηρεμούσε τους πόνους της και την τρομερή της κεφαλαλγία. Αποτέλεσμα από scanner κανονικά, test covid αρνητικό. Τίποτα δεν δικαιολογούσε την κατάστασή της μέχρι την συσχέτιση που, οι γιατροί έκαναν εκεί, ότι την Πέμπτη, 4 ημέρες πριν, είχε κάνει την 1η ένεση του εμβολίου covid ! . 1 περίπτωση στις 10 έχουν παρενέργειες σοβαρές !!! Η κόρη μου όντας ήδη ευάλωτη αυτό ήταν καταστροφικό.

.. Σκανδαλίστηκα, 3 μέρες να φαντάζομαι το χειρότερο για το παιδί μου !!!.. Όλα αυτά εξ αιτίας ενός εμβολίου !!!..επέστρεψε σπίτι απόψε το βράδυ, σταμάτησε για 1 εβδομάδα, υποχρέωση ανάπαυσης, χωρίς οθόνη, χωρίς δραστηριότητα, τίποτα. Μια σπίθα θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τον έντονο πονοκέφαλο. Και δεν μιλάω για την απώλεια των 3 ημερών έλλειψης κοινωνικής ασφάλισης που το κράτος δεν θα την πληρώσει! Ευχαριστώ τον γιατρό του νοσοκομείου για την ειλικρίνειά του, θα μπορούσε να μου κρύψει την αλήθεια ( σσ. τελικά υπάρχουν κι έντιμοι γιατροί πρώτης γραμμής) Αλλά νομίζω ότι αυτοί οι ίδιοι πρέπει να σκανδαλίζονται που βλέπουν να φθάνουν στις υπηρεσίες τους κανονικότατα (σσ.εννοεί συχνά) περιπτώσεις όπως η κόρη μου.Αυτό με παρηγορεί, ότι ακόμη και αν είμαι ευπαθής άνθρωπος και κινδυνεύω, δεν θα κάνω το εμβόλιο !! .!!… Της απαγόρευσε να κάνει τη δεύτερη δόση προφανώς γιατί οι παρενέργειες θα ήταν πολύ χειρότερες !Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, εκτός από το ότι σήμερα, μπορούμε να εγχύσουμε ένα δηλητήριο, χωρίς ενδοιασμούς. * Και ενόψει σχολίων όπως “εμβόλιο στα 18” ή “γνωρίζουμε ότι” είναι επικίνδυνο “Εργάζεται στο epahd, αυτή σκέφτηκε πάνω απ ‘όλα, να προστατεύσει τους τροφίμους, τον εαυτό της και την οικογένειά της.Στα 18 σου, δεν είναι έυκολο να μην ακολουθήσεις τις οδηγίες της διεύθυνσης και της ομάδας. Αλλά πριν από όλα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; Δεν είμαι anti – εμβολιάστρια,θέλω ένα εμβόλιο χωρίς σοβαρούς κινδύνους”

dimpenews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

by admin
5 ώρες ago
Τρομερό: Η Ρωσία πάει σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ουκρανία – Σενάρια σοκ για στρατό 1 εκατομμυρίου και … προέλαση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Τρομερό: Η Ρωσία πάει σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ουκρανία – Σενάρια σοκ για στρατό 1 εκατομμυρίου και … προέλαση στο Κίεβο

by admin
8 ώρες ago
Τα εμβόλια κατά της Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης επτά μορφών καρκίνου!
Slider

Τα εμβόλια κατά της Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης επτά μορφών καρκίνου!

by admin
8 ώρες ago
Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Βρισκόμαστε Αντιμέτωποι με μια νίκη του Σατανά, έστω Προσωρινή
Slider

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Βρισκόμαστε Αντιμέτωποι με μια νίκη του Σατανά, έστω Προσωρινή

by admin
20 ώρες ago
Next Post
Αυτό δεν θα το δείξουν στις ειδήσεις τους: Ακόμα ένα στραπάτσο στον «αέρα» για τους Τούρκους

Αυτό δεν θα το δείξουν στις ειδήσεις τους: Ακόμα ένα στραπάτσο στον «αέρα» για τους Τούρκους

Δίχως έλεος! 10.000 ευρώ πρόστιμο για μίνι μάρκετ στην Κρήτη

Δίχως έλεος! 10.000 ευρώ πρόστιμο για μίνι μάρκετ στην Κρήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr