• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καταστρέφει την ελληνική οικογένεια για να πάρει ένα καλό αξίωμα στις Βρυξέλλες; – Ναι, σύμφωνα με το Politico!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δηλώνει υποταγή στην «ελίτ» και διχάζει τη χώρα με διεστραμμένους νόμους για να σώσει την τραυματισμένη εικόνα του στην ΕΕ

2 έτη ago
in Slider, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Κυριάκος Μητσοτάκης: Καταστρέφει την ελληνική οικογένεια για να πάρει ένα καλό αξίωμα στις Βρυξέλλες; – Ναι, σύμφωνα με το Politico!
18
SHARES
902
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ελευθέριος Ανδρώνης

Το προσωπικό «διαβατήριο» του για κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό αξίωμα, φαίνεται πώς είναι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το επαίσχυντο νομοσχέδιο για τους «γάμους» και τις υιοθεσίες ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό υποστηρίζει σε αποκαλυπτικό άρθρο του το Politico, όπου αναφέρεται ότι το νομοσχέδιο για τους γκέι χρησιμοποιείται ως πολιτικό «πλυντήριο» από τον πρωθυπουργό, προκειμένου να μετριάσει την κατακραυγή που δέχεται από το ευρωπαϊκό μπλοκ για το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Έτσι μπορεί να εξηγηθεί ικανοποιητικά η μεγάλη… φούρια του πρωθυπουργού να ψηφιστεί το άθλιο νομοσχέδιο. Και έτσι εξηγείται γιατί αγνοεί τις μεγάλες αντιδράσεις στο ίδιο του το κόμμα, αλλά και παραβλέπει τις σφοδρές διαμαρτυρίες του λαού και της Ιεράς Συνόδου.

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και μήνες θεωρείται στους κύκλους των Βρυξελλών ως το «μαύρο πρόβατο» που καταπατά το κράτος δικαίου και αμαυρώνεται από τη σκιά του Predator, με τον δήθεν «προοδευτικό» ελιγμό του για την καθιέρωση των γκέι γάμων, θέλει να δώσει την εικόνα ενός… «δικαιωματιστή» πρωθυπουργού που μάχεται για την «ισότητα» και υπερασπίζεται τα «δικαιώματα» ακόμα και των μειοψηφιών.

Το αν αυτά τα «δικαιώματα» παραβιάζουν βιολογικούς νόμους, καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό και ισοπεδώνουν προαιώνιες αξίες, ποσώς ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το να σκαρφαλώσει στην κορυφή της ευρωπαϊκής «πυραμίδας», έχοντας ξεπλύνει το όνομά του όσο περισσότερο γίνεται. Και στο διεφθαρμένο «βασίλειο» των Βρυξελλών, ο μόνος τρόπος να καθαρίσεις το πολιτικό σου image είναι να δηλώσεις πλήρη υποταγή στις «βασιλικές» διαταγές που εκπορεύονται από τη νεοταξική κλίκα του Νταβός.

Οι ισχυρισμοί του Politico μπορεί να στηρίζονται μόνο σε ενδείξεις και εκτιμήσεις, ωστόσο έχουν απόλυτη βάση αν αναλογιστεί κανείς την έως τώρα πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από τις τύχες της χώρας. Για την ακρίβεια, αυτό πράττει συνεχώς.

Το έχει κάνει με το να αποψιλώνει συστηματικά τα αποθέματα πυρομαχικών και τα οπλικά συστήματα της χώρας, για να πλασάρεται ως πρωτοπαλίκαρο του ΝΑΤΟ. Το έκανε και όταν έσυρε την Ελλάδα στις αντιρωσικές κυρώσεις, με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν τα κόστη εισαγόμενης ενέργειας και να σαρώνεται η αγορά από την ακρίβεια εδώ και 2 χρόνια. Το έκανε και όταν εκβίαζε τον ελληνικό λαό με τις υποχρεωτικότητες, για να κλείνει «deals» με τον Μπουρλά και να φιγουράρει ως υγειονομικός χωροφύλακας δίπλα στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. To έκανε με το να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους του και να νομιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες. Το έκανε και με την αναγνώριση της συμφωνίας των Πρεσπών, το κάνει και με τις Πρέσπες του Αιγαίου που σιγοκοχλάζουν μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα σερβιριστούν στον λαό.

Εφόσον έχει δώσει όλα αυτά τα δείγματα γραφής ο πρωθυπουργός, το να διαλύσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας για να του ανοίξει ο δρόμος προς ένα ευρωπαϊκό πόστο, δεν του στοιχίζει απολύτως τίποτα σε ηθικό επίπεδο. Χιλιάδες παιδιά ρίχνονται στη χοάνη του νεοταξικού συστήματος για να «πολτοποιηθούν» στη βιομηχανία του «woke» καπιταλισμού, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεγαλεπήβολες βλέψεις και «ξοφλάει» χρέη πριν μετακομίσει στας Ευρώπας.

«Η δημοκρατία γι’ αυτό υπάρχει, να νομοθετεί και για τον έναν, αν χρειαστεί», είπε η αδερφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, δίνοντας κι εκείνη το ίδιο σύνθημα υποταγής στις Βρυξέλλες, προκειμένου να «αγιοποιηθεί» ο πρωθυπουργός και η παράταξή του.

Η «δημοκρατία» λειτουργεί για 500 ψευδογάμους τον χρόνο, αλλά δεν λειτουργούσε για εκατομμύρια κόσμου που εκβιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από το κράτος, όταν επικαλέστηκαν το δικαίωμα συναίνεσης σε μια ιατρική πράξη, στον καιρό της πανδημίας. Για τις αφύσικες απαιτήσεις των ΛΟΑΤΚΙ+, το κράτος «νομοθετεί και για τον έναν», αλλά τα ίδια τα παιδιά δεν ρωτήθηκαν από ΚΑΝΕΝΑΝ για να μεγαλώνουν σε παρά φύσιν συνθήκες.

Στον βωμό της εγωμανίας του πρωθυπουργού και των ακολούθων του, βάζουν βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και εμπορευματοποιούν τα παιδιά, κάνοντάς τα «συνάλλαγμα» για κοινωνική αναγνώριση της διαστροφής. Οι κυβερνώντες πουλάνε το μέλλον των παιδιών για να αγοράσουν παράσημα ψευτοπροοδευτισμού και να τα εξαργυρώσουν με το να διατηρηθούν σε θέσεις εξουσίας, εντός ή εκτός συνόρων.

Και μόνο το γεγονός ότι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τους γκέι «γάμους» απαιτείται από την ελίτ ως προϋπόθεση για αξιώματα, θα έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμό στους σκεπτόμενους ανθρώπους που στηρίζουν αυτό το νομοσχέδιο. Αλλά εδώ έρχεται το μοιραίο ερώτημα: έχουν απομείνει σκεπτόμενοι άνθρωποι για να αναγνωρίσουν το προφανές ή τα πάθη τους έχουν οδηγήσει σε πλήρη συσκότιση του νου;

Το άρθρο του Politico αναφέρει συγκεκριμένα:

«Δεδομένου ότι οι παραδοσιακές οικογενειακές αξίες θα ήταν κανονικά προνόμιο του συντηρητικού κόμματος του Μητσοτάκη, της Νέας Δημοκρατίας, γεννάται το ερώτημα για το τι σχεδιάζει, αλλά οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι όχι μόνο θα βγει αλώβητος, αλλά και ενισχυμένος από αυτό το προοδευτικό προφίλ. Έχοντας ήδη εδραιώσει την επιρροή του στη Δεξιά, ο Μητσοτάκης είναι σε θέση να ελιχθεί προς το φιλελεύθερο κέντρο και να κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στην κατεστραμμένη αριστερά της Ελλάδας, η οποία είναι επίσης βαθιά διχασμένη όσον αφορά τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Η ευθυγράμμιση της χώρας του με 20 άλλα ευρωπαϊκά κράτη «βάζει φωτιά» στα διαπιστευτήριά του ως βασικού παίκτη στο κυρίαρχο ρεύμα της ΕΕ, επιτρέποντάς του ενδεχομένως να επιδιώξει να καταλάβει ένα μεγάλο και σημαντικό πόστο στην ΕΕ μετά τη λήξη της θητείας του. Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει το νομοσχέδιό του, το οποίο θα αναγνωρίζει επίσης το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να υιοθετούν, ως μια καθαρά ηθική απόφαση, “ένα θέμα ισότητας». Είπε ότι δεν είναι αποδεκτό σε μια δημοκρατία “να έχουμε δύο κατηγορίες πολιτών και σίγουρα όχι να έχουμε παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

sportime.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

by admin
6 λεπτά ago
«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
16 λεπτά ago
Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας
Slider

Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας

by admin
22 λεπτά ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
39 λεπτά ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας

Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας

11 ώρες ago
Το «Ένζυμο Που Τρώει Την Πλάκα Των Αρτηριών»: Θαύμα Της Επιστήμης Ή Viral Υπερβολή;

Το «Ένζυμο Που Τρώει Την Πλάκα Των Αρτηριών»: Θαύμα Της Επιστήμης Ή Viral Υπερβολή;

3 ημέρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

6 λεπτά ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr