• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ επωάζεται σύγκρουση. Και όλα μπορεί να καταρρεύσουν σε μια στιγμή.

1 έτος ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

therightscoop.com: Σήμερα αναφέρεται ότι η τρομοκρατική κυβέρνηση της Συρίας, η Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ, διεξάγει διαπραγματεύσεις για να παραχωρήσει στην Τουρκία κάποιο έδαφος ακριβώς στο κέντρο της Συρίας, στην περιοχή που είναι γνωστή ως Παλμύρα ή στην περιοχή Ταντμούρ. Η Τουρκία, χωρίς αμφιβολία, θα εγκαταστήσει σε αυτή την περιοχή στρατιωτική βάση.

Τον Δεκέμβριο σας είχαμε πει ότι η Τουρκία πρόκειται να βοηθήσει την Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ να δημιουργήσει στρατό με περισσότερους από 300.000 άνδρες μέσα στα επόμενα 1,5 χρόνια. Τώρα φαίνεται ότι ο σουλτάνος Ερντογάν αρχίζει επιτέλους να υλοποιεί το οθωμανικό του όνειρο να αποκτήσει τον έλεγχο της Συρίας.

Χθες, το Voice from the East έγραψε στο X:

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Μια υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας πραγματοποίησε σήμερα επιτόπιες επισκέψεις στην πόλη Χομς για να επιθεωρήσει διάφορες τοποθεσίες για τη δημιουργία τουρκικών στρατιωτικών βάσεων στην πόλη και γύρω από αυτήν.

Επιπλέον, σχεδιάζουν να ενεργοποιήσουν αεροδρόμια ανατολικά της πόλης, όπου θα τοποθετηθούν drones και μαχητικά αεροσκάφη.

Τα αεροδρόμια που εξετάζονται βρίσκονται στην Παλμύρα (Ταντμούρ) και στο Τ4, τα οποία χθες το βράδυ δέχθηκαν επίθεση από ισραηλινά μαχητικά.

Όλα αυτά ανησυχούν πολύ τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και την κυβέρνηση του Ισραήλ, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει τις δύο χώρες σε άμεση σύγκρουση. Σήμερα οι Ισραηλινοί πραγματοποιούν συνάντηση για την ασφάλεια ακριβώς για αυτό το θέμα.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ:

Σχόλιο της Σύνταξης του The Big The One: Το καλοκαίρι του 2024, ο κύριος Ερντογάν είχε ήδη απειλήσει ανοιχτά με αντιπαράθεση με το Ισραήλ, όπως είχε κάνει άμεσα ή έμμεσα πολλές φορές πριν και μετά από αυτό. Ωστόσο, ο κύριος Ερντογάν είναι σοφός πολιτικός και γι’ αυτό ξέρει καλά να διαχωρίζει το σιτάρι από το άχυρο: δηλαδή τις δηλώσεις για το πλήθος, για το οποίο οι απειλές κατά του Ισραήλ είναι σαν βάλσαμο στην ψυχή, και, όπως λέγεται, την Realpolitik.

Και αυτή η πραγματική πολιτική συνίσταται στο ότι για την οικοδόμηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το Ισραήλ είναι για την Τουρκία ο κύριος περιστασιακός σύμμαχος. Εκτός από την Τουρκία, αυτή η αυτοκρατορία δεν χρειάζεται σε κανέναν, ωστόσο το Ισραήλ είναι αυτό που τη χρειάζεται λιγότερο από όλους προς το παρόν. Όσο για τις χώρες που ο κύριος Ερντογάν πρέπει να διαμερίσει για να χτίσει την αυτοκρατορία, η Τουρκία και το Ισραήλ έχουν κοινές: Συρία, Ιράν, Ιράκ, Αίγυπτος. Και γι’ αυτό, μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαμερισμός, δεν μπορεί να υπάρξει καμία σύγκρουση κατ’ αρχήν.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι αιώνιο κάτω από το τουρκικό φεγγάρι:

*Anarchy in Ankara:* Millions of protesters demonstrated in Turkey's capital against President Erdogan. The protests have been ongoing for nearly a week and have become steadily more widespread and violent. pic.twitter.com/4P57KLrq75

— Israel Now (@neveragainlive1) March 23, 2025

Η αναταραχή εκεί ξεκίνησε όταν ο κύριος Ερντογάν συνέλαβε προληπτικά έναν Εκρέμ Ιμάμογλου – τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης και πρώτο ανταγωνιστή στις εκλογές του 2028. Στον δήμαρχο καταλογίζουν διαφθορά και συνεργασία με κουρδούς τρομοκράτες, κάτι για το οποίο κανείς δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία. Οι σουλτάνοι έγδερναν τους δημάρχους της πρωτεύουσάς τους, αλλά και πάλι δεν βοηθούσε πολύ, ενώ τώρα οι καιροί είναι διαφορετικοί και το να μην παίρνεις χρήματα είναι σαν να μην σέβεσαι τους ανθρώπους της ιεραρχίας σου, αφού πρέπει να πληρώσεις για την πίστη τους. Από την άλλη, και ο κύριος Ερντογάν δεν είναι άγγελος, αλλά όσο είναι ο κύριος, ποιος θα το ερευνήσει.

Με λίγα λόγια, η πέτρα βρήκε τον βράχο. Τι θα σπάσει πρώτο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, αλλά αν σπάσει η εξουσία του Ερντογάν, η ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή μπορεί να αλλάξει και οι συμφωνίες για κοινές ενέργειες για τον διαμερισμό του Ιράν μπορεί να πάνε για πέταμα.

Από την άλλη πλευρά, αν οι διαδηλώσεις γίνουν εντελώς ανεξέλεγκτες και μαζικές, τότε μπορεί να υπάρξει και κλιμάκωση. Να επιβληθεί, για παράδειγμα, στρατιωτικός νόμος. Και για ποιο λόγο; Για τον λόγο, ας πούμε, της ίδιας της Παλμύρας. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία είναι ένας γερανός στον ουρανό, ενώ η διατήρηση της εξουσίας είναι ένα σπουργίτι στο μανίκι. Αυτό είναι πιο σημαντικό.

Με άλλα λόγια, στη Μέση Ανατολή, ανά πάσα στιγμή, όλα μπορούν να πάρουν πολύ γρήγορα μια εντελώς απρόσμενη τροπή, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος
Slider

ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος

by admin
1 λεπτό ago
Τέλος εποχής για εκατομμύρια ΙΧ! Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση – Ποια αυτοκίνητα “τελειώνουν” οριστικά
Slider

Τέλος εποχής για εκατομμύρια ΙΧ! Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση – Ποια αυτοκίνητα “τελειώνουν” οριστικά

by admin
10 λεπτά ago
Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία
Slider

Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία

by admin
19 λεπτά ago
BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»
Slider

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

by admin
23 λεπτά ago
Next Post
Οι Βρετανοί Στρατιωτικοί Αξιωματούχοι Αποκαλούν τα Σχέδια του Στάρμερ για την Ουκρανία «Πολιτικό Θέατρο»

Οι Βρετανοί Στρατιωτικοί Αξιωματούχοι Αποκαλούν τα Σχέδια του Στάρμερ για την Ουκρανία «Πολιτικό Θέατρο»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΩΘΗΚΑΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΜΕΝ ΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΩΘΗΚΑΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΜΕΝ ΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr