• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο.Η.Ε – Η.Π.Α – ΝΑΤΟ – Ε.Ε

8 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αξιότιμοι προεδρεύοντες του θέματος μπορεί να είμαι ένας ασήμαντος πολίτης αυτής της χώρας για εσάς αλλά σκεπτόμενος πολίτης και ελεύθερος να εκφράζω την γνώμη μου , χωρίς όμως να βρίζω.

Κύριοι με την ανοχή σας έχετε εκθρέψει ένα Αλαζόνα – Απερίσκεπτο – Επικύνδυνο ηγέτη μιάς χώρας που λέγετε Τουρκία , ο οποίος δεν προσπαθεί για το καλό του Τούρκικου λαού αλλά το πως θα ευεργετήσει την δική του οικογενεικρατία και θα έχει τους πάντες πίσω απο το άρμα του, και αυτό γιατί.

1.Δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο όλων των χωρών της Μεσογείου θαλάσσης.

2.Δεν σέβεται τα σύνορα των χωρών αλλά τα σύνορα της καρδιάς του

3.Απειλεί κάθε κράτος που υπερασπίζεται τα δίκαια του καθώς και τα δίκαια του λαού του.

4.Δεν επιτρέπει σε κανένα να αντλήσει τον πλούτο της χώρας του εάν δεν ζητήσει την αδειά του.

5.Εχει βοηθήσει και βοηθά ακόμα τους χειρότερους εγκληματίες που έχουν αναδηχθεί σκοτώνοντας – εξεφτελίζοντας κάθε ανθρώπινη ζωή.

6.Εχει χρακτηρίσει εγκληματίες κάθε τι που δεν υπακούει στις εντολές του και με την βία διαλύει κράτη και λαούς.

7. Εκβιάζει τους πάντες του θέματος και κάνει ανατολίτικα παζάρια λέγοντας άλλα τη μία ημέρα και άλλα την άλλη ημέρα

8. Φυλακίζει και βασανίζει ανθρώπους μέσα στη χώρα του στο όνομα της τάχα μου δημοκρατίας , κατά τα άλλα μόνον δημοκρατικό πολίτευμα δεν είναι αλλά τρομοκρατική Δικτατορία.

9. Αλλάζει νόμους – εκλογικά συστήματα κατα το δοκούν – τοποθετεί πρωθυπουργούς και στρατιωτικούς κατά το δοκούν καταργεί ελευθερίες του τύπου και μέσων κοινωνικών δικτύων – καταργεί εφημερίδες – κλείνει τηλεοπτικά κανάλια και γενικώς ότι δεν του αρέσει είτε το αγοράζει κάποιος δικός του η το σβήνει από το χάρτη.

Και όμως κύριοι εσείς του θέματος όχι μόνον δεν ιδρώνει το αυτί σας αλλά και του χαϊδεύετε την πλάτη μόνον και μόνον για λόγους συμφέροντος.

Μήπως λοιπόν εσείς είστε χειρότεροι από αυτόν αλλά με την διαφορά ότι εσείς δεν φαίνεστε και βάζετε αυτόν τον “ΚΥΡΙΟ” μπροστά ?

Μήπως κύριοι εσείς στο όνομα τις παγκοσμιοποίησης έχετε βάλει μπροστά αυτόν τον “ΜΟΓΓΟΛΟ” να βγάλει το φίδι από την τρύπα και εσείς είστε τα πιόνια του?

Μήπως εσείς κύριοι στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και στο φόβο της αποτυχίας σας από την Ρωσία όχι μόνον εξυπηρετεί τα σχέδιά σας αλλά με τις ενεργειές του φοβίζει και τους άλλους λαούς ότι εάν δεν υπακούσουν θα έχουν την ίδια τύχη όπως και οι άλλοι λαοί μέσω των εγκληματικών ομάδων που
εκτρέφει?

Κύριοι κάνατε ξανά το ίδιο λάθος στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δηλ με τον φόβο επεκτατισμού της ρωσίας εκθρέψατε και μεγαλουργήσατε το φίδι που λέγεται Γερμανία και τώρα είστε πάλι στο ίδιο σημείο με την διαφορά τώρα η χώρα δεν λέγεται Γερμανία αλλά Τουρκία.

ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Δημήτριος Βασιλείου

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κυψέλη: Αφγανός δολοφόνησε Βρετανίδα γιατί ήταν Χριστιανή και δεν… τρέχει τίποτα!
Slider

Κυψέλη: Αφγανός δολοφόνησε Βρετανίδα γιατί ήταν Χριστιανή και δεν… τρέχει τίποτα!

by admin
15 ώρες ago
«Ιδιωτικοποιήστε και τη μάνα που σας γέννησε…»- Η εναέρια σύγκρουση των ελικοπτέρων που θα αποδοθεί σε «ανθρώπινο λάθος»
ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ιδιωτικοποιήστε και τη μάνα που σας γέννησε…»- Η εναέρια σύγκρουση των ελικοπτέρων που θα αποδοθεί σε «ανθρώπινο λάθος»

by admin
24 ώρες ago
Το Μεγάλο Σκοτάδι: 12 Μήνες Χωρίς Ίντερνετ και η Σκληρή Αλήθεια για τη Μελισσοκομία
ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Μεγάλο Σκοτάδι: 12 Μήνες Χωρίς Ίντερνετ και η Σκληρή Αλήθεια για τη Μελισσοκομία

by admin
1 ημέρα ago
ΔΕΝ Χρειάζονται Πλέον Εκλογές, Αρκούν οι Δημοσκοπήσεις!.. Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΝ Χρειάζονται Πλέον Εκλογές, Αρκούν οι Δημοσκοπήσεις!.. Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Επεισόδια στο κέντρο προσφύγων στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Επεισόδια στο κέντρο προσφύγων στα Οινόφυτα Βοιωτίας

ΤΑ ΑΣΤΡΑ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ” ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Απαιτείται άμεση απελευθέρωση των δυο Ελληνόπουλων.

ΤΑ ΑΣΤΡΑ "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - Απαιτείται άμεση απελευθέρωση των δυο Ελληνόπουλων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr