• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ : ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821

5 έτη ago
in ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

«Φαύλη  ἄρα φαύλῳ  συγγιγνομένη φαῦλα γεννᾷ  ἡ  μιμητική»  <ΠΟΛΙΤΕΙΑ > ΠΛΑΤΩΝΟΣ   603b 

  Δηλ. ὅταν ἡ φαυλότητα σμίξει με τήνφαυλότητα,φαυλότητες  θά γεννηθοῦν. Μόνον ἀπό φαύλους καί ἀνθέλληνες πραγματοποιοῦνται συνέδρια πού ἐγκωμιάζουν τούς τυράννους καί τούς ἀδίστακτους φονιάδες τῶν Ἑλλήνων. Ὁ ἀνθέλληνας Μητσοτάκης ἀνέθεσεν εἰς τήν κυρίαν, τόν Ἑορτασμόν τῶν 200 ἐτῶν ἀπό τήν ἀπελευθέρωσιν τῆς ἀγαπημένης μας Πατρίδος ἀπό τήν τυραννίαν τῶν Τούρκων. Σκόπιμος ἡ ἐπιλογή διά τόν διασυρμόν τῶν Ἡρώων τοῦ 1821, ὡς καί δολία ἡ ἐπιλογή τῆς Σακελλαροπούλου. Λές καί εἰς τήν Ἑλλάδα μας δέν ὑπῆρχον πεφωτισμένοι Ἱστορικοί, διά νά τούς ἀνατεθῆ αὐτό τό φορτίον, ὥστε μέ τόν καλλίτερον τρόπον νά τιμηθοῦν οἱ Ἥρωες τοῦ 1821. Ὥς εἶχεν πράξει ἡ μεγαλυτέρα Πολιτική Φυσιογνωμία ὅλων τῶν ἐποχῶν ὁ Περικλῆς, ὁ ὁποῖος ὁμιλόντας πρός τούς Ἀθηναίους λέγει: «Ἄρξομαι δὲ ἀπὸ τῶν προγόνων πρῶτον· δίκαιον γὰρ αὐτοῖς καὶ πρέπον δὲ ἅμα ἐν τῷ τοιῷδε τὴν τιμὴν ταύτην τῆς μνήμης δίδοσθαι. τὴν γὰρ χώραν οἱ αὐτοὶ αἰεὶ οἰκοῦντες διαδοχῇ τῶν ἐπιγιγνομένων μέχρι τοῦδε ἐλευθέραν δι’ ἀρετὴν παρέδοσαν». Ἕλληνες αὐτό τό συνέδριον δέν πρέπει νά πραγματοποιηθῆ.  

 Ὁ ΜΕΓΑΣ ΗΡΩΑΣ μας Κολοκοτρώνης  ὁμιλόντας μέ σοφίαν πρός τούς μαθητάς τῆς Α! Λυκείου εἰς τήν Πνύκα  εἰς τάς 7/10/1838, μεταξύ τῶν ἄλλων τούς εἶπεν: «μερικοί  γιά ταῖς δόξαις καί ταῖς ἡδοναῖς ἄφηναν τήν πίστην τους καί ἐγίνοντο μουσουλμάνοι». Μιλόντας σέ μαθητάς ἔπρεπε νά εἶναι κόσμιος, ὁ δέ Καραϊσκάκης πού ἦτο ἀθυρόστομος θά ἔλεγεν…..: εἶσθε ἐλεύθεροι νά σκεφθῆτε ποία κοσμητικά ἐπίθετα   θά τούς ἔλεγεν ὁ Καραϊσκάκης.  

 Μία ἀπό δαύτες πού «γιά ταῖς δόξαις καί ταῖς ἡδοναῖς…»,  ἦταν καί ἡ Φροσύνη 1773 - 1801, ἡ ὁποία ἐγκαταλείπει τόν ἄνδρα της καί τά παιδιά της, γιά νά πάει νά ἡδονισθῆ εἰς  τό χαρέμι μέ τόν γιό τοῦ Ἀλή Πασά. Τήν γουστάριζε καί ὁ Πασάς ἀλλά στό τέλος τήν ἔπνιξε εἰς τήν λίμνην μέ μερικές ἄλλες πού «γιά ταῖς δόξαις καί ταῖς ἡδοναῖς» ἤταν οἱ χανούμισες εἰς τό χαρέμι τοῦ Πασά. Ἐάν αὐτή ἡ φροσύνη  ἔκανεν παιδιά μέ τόν γιό τοῦ πασά, αὐτά δέν θά κουβαλοῦσαν τό Τούρκικο D.N.A;. Διαβάζομεν εἰς τό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» τῆς 31/12/17: «Από το μιτοχονδριακό DNA 702 Ελλήνων, μόνο 7 άτομα είχαν DNA σύσταση ασιατικής προέλευσης και 2 με DNA σύσταση αφρικανικής προέλευσης». Δηλ. εἰς τούς χιλίους κατοικούντας αὐτόν τόν Ἱερόν τόπον, οἱ 990 εἶναι ἀπόγονοι τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων, καί ἐλάχιστοι ἀπό τήν διασταύρωσιν τῆς ἡδονισμένης μέ τόν Τούρκο. Ἀπό αὐτήν τήν διασταύρωσιν οἱ γεννηθέντες θά ἤσαν Ἕλληνες τό γένος; ἤ κάτι ἄλλο. Ἐπί πλέον παρατηροῦμεν  ὅτι ἐλάχιστοι (ἕλληνες) ἔχουν μίαν συμπάθειαν πρός τούς εἰσβολεῖς Μουσουλμάνους, μήπως εἶναι ἡ συγγένεια αἵματος;. Εἷς ἐξ αὐτῶν δηλώνει εἰς τάς 25.3.1932, ὡς διαβάζομεν εἰς τήν ἱστοσελίδα efsyn.gr, «το εικοσιένα είνε ένας σταθμός στη νεοελληνική ιστορία ή πιο σωστά στη ρωμαίικη ιστορία, γιατί οι αρχαίοι Ελληνες με τους σημερινούς ρωμηούς δεν έχουν κανέναν απολύτως φυλετικό δεσμό».  Καί αὐτός ὁ καλός (καλός ἄνθρωπος) εἶναι ὁ Ζαχαριάδης. 

  Ἕλληνες  ὁ Αὐγύπτιος ἱερεύς λέγει εἰς τόν Σόλωνα, ὅταν οὗτος εἶχεν ἐπισκεφθεῖ τήν Αἴγυπτον, ὅτι ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες εἴμεθα τό: «κάλλιστον καί ἄριστον γένος ἐπ’ ἀνθρώπους». «ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑΣ» ΠΛΑΤΩΝΟΣ. Ὀφείλομεν τάχιστα νά ἀφήσωμεν τήν παρακμήν, ὁδηγός μας νά εἶναι: ἡ Σοφία καί ἡ Φιλοπατρία τῶν προγόνων μας καί αἱ ἙλληνοΧριστιανικαί μας παραδόσεις.  

  Ἡ κυρά-φροσύνη  ὄχι μόνον δέν ἦτο Εὐ–φροσύνη, ἀλλά ἤταν ἡ χυδαία Ἀ–φροσύνη, ὡς χυδαῖον εἶναι καί αὐτό τό συνέδριον.  

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Οι τρεις πειρασμοί της ανθρώπινης ύπαρξης – “Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί”»
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

«Οι τρεις πειρασμοί της ανθρώπινης ύπαρξης – “Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί”»

by admin
6 ώρες ago
ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΓΑΡ ΩΝ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΓΑΡ ΩΝ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ

by admin
21 ώρες ago
Γ.Μ: Άκου Κατερίνα…..
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Άκου Κατερίνα…..

by admin
24 ώρες ago
Σειρά πτώσεων στρατιωτικών αεροσκαφών σε ΗΠΑ, Ρωσία, Ινδία, Πακιστάν – Τυχαίο ή προμήνυμα; Ο Ταξίαρχος ε.α. Μαστιχιάδης προειδοποιεί
Slider

Σειρά πτώσεων στρατιωτικών αεροσκαφών σε ΗΠΑ, Ρωσία, Ινδία, Πακιστάν – Τυχαίο ή προμήνυμα; Ο Ταξίαρχος ε.α. Μαστιχιάδης προειδοποιεί

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
The Washington Post> Στα άδυτα του εργαστηρίου ιολογίας της Wuhan- Η γαλλική συμμετοχή, οι θανατηφόροι ιοί και η προέλευση της Covid-19

The Washington Post> Στα άδυτα του εργαστηρίου ιολογίας της Wuhan- Η γαλλική συμμετοχή, οι θανατηφόροι ιοί και η προέλευση της Covid-19

Και πάλι ισχυρός σεισμός στο Ηράκλειο 4,3 ….

Και πάλι ισχυρός σεισμός στο Ηράκλειο 4,3 ....

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr