• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν εγκαλεί το βλάσφημο Νετανιάχου για τις ύβρεις που εκστόμισε κατά του Χριστού. Ελληνικό κράτος και Εκκλησία ΣΙΩΠΟΥΝ!

4 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν εγκαλεί το βλάσφημο Νετανιάχου για τις ύβρεις που εκστόμισε κατά του Χριστού. Ελληνικό κράτος και Εκκλησία ΣΙΩΠΟΥΝ!!!!! Ουσιαστικά αυτό που λέει ”είναι αξιοσημείωτο ότι το αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων χριστιανών (σσ εννοεί τους μεσσιανιστές χρισιανοσιωνιστές Προτεστάντες) προσβάλει τον Ιησού.”

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί επέπληξε έντονα τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά από σχόλια στα οποία φάνηκε να υπερασπίζεται τη βαρβαρότητα έναντι της ηθικής , κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ του Ιησού Χριστού και του Τζένγκις Χαν.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στo X ακούγεται o Netanyahu να δηλώνει: «Ο Ιησούς Χριστός δεν έχει κανένα πλεονέκτημα έναντι του Τζένγκις Χαν. Γιατί αν είσαι αρκετά δυνατός, αρκετά αδίστακτος, αρκετά ισχυρός, το κακό θα νικήσει το καλό. Η επιθετικότητα θα νικήσει τη μετριοπάθεια».

Τα σχόλια, που έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, προκάλεσαν αντιδράσεις για αυτό που οι επικριτές περιγράφουν ως μια έντονη διατύπωση μιας κοσμοθεωρίας που βασίζεται στη δύναμη και όχι στη δικαιοσύνη.

Ο Αραγτσί αναδημοσίευσε το απόσπασμα, γράφοντας: «Για έναν άνθρωπο που συνδέεται τόσο πολύ με την καλή θέληση των Χριστιανών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ανοιχτή περιφρόνηση του Νετανιάχου για τον Ιησού Χριστό (ειρήνη σε αυτόν) είναι αξιοσημείωτη».

Προχώρησε περαιτέρω, καταδικάζοντας τον προφανή έπαινο του Νετανιάχου για τον Τζένγκις Χαν, τον οποίο περιέγραψε ως «τον χειρότερο σφαγέα που έχει δει ποτέ η περιοχή μας» και δηλώνοντας ότι μια τέτοια ρητορική αντανακλά την «τρέχουσα κατάσταση του Νετανιάχου ως καταζητούμενου εγκληματία πολέμου».

Το ιρανικό presstv γράφει σχετικό άρθρο με τίτλο ότι ο ”Αράγτσι καταδικάζει τα βλάσφημα σχόλια του Νετανιάχου για Χριστό”. Εκεί αναφέρει μεταξύ άλλων ότι..

Το απόσπασμα με το σχόλιο του Νετανιάχου έγινε viral, με πολλούς να ερμηνεύουν τα σχόλια ως βλάσφημα και αντιχριστιανικά.

Καταδίκες έπεσαν επίσης από ορισμένους χρήστες του διαδικτύου, λέγοντας ότι τα σχόλια αποκάλυψαν την αντιχριστιανική στάση του Νετανιάχου.

«Αυτό είναι ένα από τα πιο αηδιαστικά αντιχριστιανικά σχόλια που έχω ακούσει από έναν παγκόσμιο ηγέτη. Απλώς ένα ακόμη παράδειγμα του Νετανιάχου που αποκάλυψε τις αντιχριστιανικές του πεποιθήσεις. Και πολλοί Χριστιανοί θα επιλέξουν ξανά να το αγνοήσουν», είπε ένας χρήστης.

«Ο Νετανιάχου πιστεύει ότι ο Τζένγκις Χαν είναι ο Ιησούς Χριστός. Γιατί είναι πάντα εντάξει να λες αντιχριστιανικά πράγματα;» είπε ένας άλλος.

«Υπάρχουν άλλες αποδείξεις ότι αυτός ο τύπος είναι απόλυτος κακός και αντιχριστιανός;» έγραψε ένας άλλος.

Ο Νατανιάχου και οι δεξιοί υπουργοί του, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα καθεστώς απαρτχάιντ και γενοκτονίας, είναι διαβόητοι για τη διάπραξη εγκλημάτων εναντίον Μουσουλμάνων και Χριστιανών στη Γάζα και σε όλη την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Επιπλέον, οι δυνάμεις του ισραηλινού καθεστώτος συνεχίζουν να κάνουν εφόδους και να πυρπολούν τους ιερούς τόπους των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων σε όλη την κατεχόμενη Δυτική Όχθη σε καθημερινή βάση.

Τα σχόλια του Νετανιάχου έρχονται καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με το ισραηλινό καθεστώς, ξεκίνησε έναν συντονισμένο, απρόκλητο και απερίσκεπτο πόλεμο επιθετικότητας εναντίον του Ιράν.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι ο Τραμπ είχε παρασυρθεί σε αυτόν τον πόλεμο από το σιωνιστικό λόμπι για να παρακολουθεί τα ισραηλινά συμφέροντα στην περιοχή.

Δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικανών φορολογουμένων, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον Χριστιανοί, έχουν μέχρι στιγμής σπαταληθεί στην συνεχιζόμενη επιθετικότητα.

dimpenews.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς: Κανείς δεν είναι έτοιμος για την πολιτισμική κατάρρευση που έρχεται
Slider

Μάικ Άνταμς: Κανείς δεν είναι έτοιμος για την πολιτισμική κατάρρευση που έρχεται

by admin
1 ώρα ago
Η Ιδιωτική Περιουσία ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ «Δεν θα Κατέχετε Τίποτα», Δεν είναι Σλόγκαν είναι η Ψηφιακή Νέα Οικονομία
Slider

Η Ιδιωτική Περιουσία ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ «Δεν θα Κατέχετε Τίποτα», Δεν είναι Σλόγκαν είναι η Ψηφιακή Νέα Οικονομία

by admin
1 ώρα ago
Πάμε για μακελειό -Εξοπλίζονται τοπικές ιρανικές φυλές για αμερικανική χερσαία επίθεση
Slider

Πάμε για μακελειό -Εξοπλίζονται τοπικές ιρανικές φυλές για αμερικανική χερσαία επίθεση

by admin
2 ώρες ago
ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη
Slider

ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη

by admin
2 ώρες ago
Next Post
Πώς το 0% Νίκησε το 100%: Το Ιράν Διέσυρε το «Αήττητο» Πολεμικό Μύθο των ΗΠΑ — F-35 Καταρρίπτονται, Αεροπλανοφόρα Αποσύρονται, Βάσεις Καταστρέφονται, Ορμούζ Ναρκοθετείται και ο Τραμπ…

Πώς το 0% Νίκησε το 100%: Το Ιράν Διέσυρε το «Αήττητο» Πολεμικό Μύθο των ΗΠΑ — F-35 Καταρρίπτονται, Αεροπλανοφόρα Αποσύρονται, Βάσεις Καταστρέφονται, Ορμούζ Ναρκοθετείται και ο Τραμπ...

ΚΥΡΙΑΚΗ Δ΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. τοῦ πατρός Γεωργίου Μεταλληνοῦ

ΚΥΡΙΑΚΗ Δ΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. τοῦ πατρός Γεωργίου Μεταλληνοῦ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr