Συμπολίτισσες – Συμπολίτες
Η Αστυνομοκρατία και η Αστυνομική Αυθαιρεσία όχι μόνο έχει ξεπεράσει κάθε όριο αλλά έχει φτάσει πλέον σε ακραία όρια .
Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος οι εντολές από τους Αστυνομικούς Διευθυντάς πλέον είναι συγκεκριμένες εάν δεν φέρεται ” Τόσες Κλήσεις ” θα υποστείτε υπηρεσιακό έλεγχο , όλα αυτά βέβαια κατόπιν εντολής του Υπουργού προστασίας του πολίτη .
Η αυθαιρεσία πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και δεν υπάρχει όχι μόνο σεβασμός στον πολίτη αλλά ασκείται σωματική και λεκτική βία σε τέτοιο βαθμό που πολλοί πολίτες για να μην αναγκαστούν να υποστούν να τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα ρίχνουν τόπο στην οργή και καταπίνουν όλα αυτά , ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ .
Κύριοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα το τι συμβαίνει αλλά είτε δεν θέλετε είτε έχετε υποστεί τρομοκρατία , ενώ θα έπρεπε όλοι οι συνδικαλιστές θα έπρεπε να είχατε βγει όλοι μαζί σε κοινή συνέντευξη και να καταγγείλετε όλα αυτά , αλλά όλοι σας κάνετε το θέμα γαργάρα , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
Κάθε μέρα συμβαίνουν πάρα πολλά τέτοια γεγονότα τα οποία δυστυχώς δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας διότι ο λαός κάνει υπομονή , αλλά τα όρια στενεύουν και κάποια στιγμή η οργή του θα ξεσπάσει και τότε θα έχουμε εσωτερική ανωμαλία με απρόβλεπτες συνέπειες .
Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης – Κύριε Υπουργέ της Προστασίας του Πολίτη
είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει και προσέχετε πολύ καλά αλλάξτε πολιτική σταματήστε την Αστυνομοκρατία και την Αστυνομική Αυθαιρεσία διότι ο λαός είναι στα κάγκελα και δεν απέχει πολύ από το να εκραγεί και να ξεκινήσει εσωτερική αναταραχή με απρόβλεπτες καταστάσεις .
Κύριε Πρόεδρε των Δικηγόρων κάντε κάτι και ξεκινήστε εκστρατεία πρίν είναι αργά . Κύριοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ το ίδιο ισχύει και για εσάς πριν η Ελλάδα χωριστεί σε δυο στρατόπεδα και αρχίσει να τρέχει το αίμα στους δρόμους , οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ είναι παιδιά από την ίδια κοινωνία και είναι κρίμα να φτάσουμε σε πόλεμο .




