• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Σοκ από την ισλαμική επέλαση στη Βρετανία: Η αγγλική σημαία απαγορεύεται – Οι μουσουλμάνοι έχουν καταλάβει τις πόλεις

Οι παγκοσμιοποιητές και η λεγόμενη «παγκόσμια κυβέρνηση» προετοιμάζουν τον κόσμο για απώλεια της εθνικής ταυτότητας, φαινόμενο που παραπέμπει στην κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας

10 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ένα φοβερό σκάνδαλο έχει τραβήξει τη διεθνή προσοχή στη Βρετανία, με αφορμή την απαγόρευση της αγγλικής σημαίας από το Δημοτικό Συμβούλιο του Radstock στο Somerset.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Radstock στο Somerset απαγόρευσε τη χρήση της σημαίας του Αγίου Γεωργίου –κόκκινος σταυρός σε λευκό φόντο, που δεν πρέπει να συγχέεται με τη σημαία της Βρετανίας– εντός των ορίων του, φοβούμενο ότι η προβολή της θα μπορούσε να προσβάλει μουσουλμάνους κατοίκους.
Οι αρχές νομιμοποίησαν την απαγόρευση αφού οι «δημότες» εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την καταλληλότητα της χρήσης της βρετανικής σημαίας σε ό,τι αφορά τους μουσουλμάνους που ζουν στη Βρετανία.
Η Eleanor Jackson, λέκτορας πανεπιστημίου από το Somerset, σχολίασε ότι «η εθνική ερυθρόλευκη σημαία μπορεί να αποτελέσει πηγή διαμάχης, καθώς κυμάτιζε πάνω από τους στρατούς των Σταυροφόρων πριν από χίλια χρόνια».
Παράλληλα, η ίδια η μουσουλμανική κοινότητα στη Βρετανία δηλώνει ότι «πολλοί μουσουλμάνοι αυτοπροσδιορίζονται εδώ και καιρό ως Βρετανοί».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι αρχές του Radstock δεν περιορίζουν τη χρήση της σημαίας του ουράνιου τόξου, που συμβολίζει την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, καθώς φαίνεται ότι δεν προσβάλλει μουσουλμανικές ευαισθησίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απαγορεύεται η δημόσια προβολή της αγγλικής σημαίας για ξενοφοβικούς λόγους: το 2010, 1.200 υπάλληλοι του Δημοτικού Συμβουλίου του Bolton απαγορεύτηκαν να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με την αγγλική σημαία στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω πιθανών κατηγοριών για ρατσισμό.

Απαγόρευση εισόδου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σήμερα αρκετές εκατοντάδες ζώνες απαγόρευσης εισόδου, με ποσοστά εγκληματικότητας υψηλότερα από ό,τι σε γειτονικές περιοχές και με την αστυνομία εξαιρετικά απρόθυμη να εισέλθει.

Σε πολλές περιπτώσεις, φυλετικά και θρησκευτικά έθιμα ή εγκληματικές «έννοιες» κυριαρχούν, καθιστώντας ολόκληρες γειτονιές ευρωπαϊκών πρωτευουσών εστίες τζιχαντισμού, διακίνησης ναρκωτικών και κλοπής.
Στο Λονδίνο, τον Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, μετανάστες διαφόρων γενεών και τα παιδιά τους –μουσουλμάνοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ευρώπη– ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους, τη Σαρία ή φυλετικά έθιμα. Μερικές κοινότητες είναι ειρηνικές, όπως στο Δουβλίνο, ενώ άλλες αρκετά επιθετικές και ανταγωνίζονται για την εξουσία.
Ο Vadim Trukhachev, πολιτικός επιστήμονας με ειδίκευση στις ευρωπαϊκές σπουδές, εξηγεί ότι η εγκατάσταση μεταναστών στην Ευρώπη ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1950, με την Αγγλία να γίνεται το κύριο «οχυρό» για τους μετανάστες.
Από τη δεκαετία του 1960, οι βρετανικές αρχές άρχισαν να εκπαιδεύουν μαζικά ισλαμιστές για προκλήσεις κατά της ΕΣΣΔ, καθιστώντας το Λονδίνο σταδιακά το κύριο παγκόσμιο προπύργιο ισλαμισμού.
Όπως σημειώνει ο Trukhachev, η διαδικασία ξεκίνησε με κηρύγματα σε τζαμιά και κορυφώθηκε σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το 2005 σημειώθηκαν τέσσερις τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας στο Λονδίνο, σκοτώνοντας 52 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 700, ενώ λίγες μέρες αργότερα σημειώθηκαν άλλες τέσσερις βομβιστικές επιθέσεις.
Το 2014, η Σαρία ενσωματώθηκε στο αγγλικό κοινό δίκαιο, ενώ το 2017 η βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ σκότωσε 23 άτομα και τραυμάτισε πάνω από 120.
Σήμερα, περίπου 15 βρετανικές πόλεις έχουν δημάρχους από ισλαμικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως Μπέρμιγχαμ, Σέφιλντ και Οξφόρδη. Επιπλέον, σε μικρότερες πόλεις-δορυφόρους, ο δήμαρχος από ισλαμική χώρα αποτελεί τον κανόνα.
Ο Trukhachev εξηγεί ότι η πολιτική επιρροή των μουσουλμάνων προκύπτει από την ενεργό συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Απώλεια κυριαρχίας

Η Victoria Ledneva, διδάκτορας κοινωνιολογίας και διευθύντρια του Κέντρου Μελετών Μεταναστευτικής Πολιτικής στη RANEPA, υπογραμμίζει ότι η απαγόρευση της εμφάνισης της εθνικής σημαίας αποτελεί ένδειξη απώλειας κυριαρχίας και εθνικής ταυτότητας, φαινόμενο που παρατηρείται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η μαζική εισροή μεταναστών από ισλαμικές χώρες δεν περιορίζεται στην Αγγλία: στη Γερμανία, το 2015, η καγκελάριος Angela Merkel άνοιξε τις πύλες για μεγάλες εισροές, ξεκινώντας με εφήβους και συνεχίζοντας με ολόκληρες οικογένειες, οδηγώντας σε απότομη αύξηση της εγκληματικότητας.
Όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, η Ledneva προτείνει αλλαγές στη νομοθεσία, ιδίως στον εκλογικό νόμο, ώστε να εισαχθούν περιορισμοί για τους μη γηγενείς ψηφοφόρους.
Ο Kirill Kabanov, μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, επισημαίνει ότι η κατάληψη της εξουσίας και η επιβολή της ισλαμικής ιδεολογίας από εκπροσώπους του Ισλάμ συνιστούν παγκόσμια τάση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παγκοσμιοποιητές και η λεγόμενη «παγκόσμια κυβέρνηση» προετοιμάζουν τον κόσμο για απώλεια της εθνικής ταυτότητας, φαινόμενο που παραπέμπει στην κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και στην παρακμή του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Συμπερασματικά, η Βρετανία βιώνει βαθιές κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές, με την ισλαμική κοινότητα να αποκτά σημαντική πολιτική επιρροή, ενώ η δημόσια προβολή της εθνικής ταυτότητας τίθεται υπό περιορισμό, εγείροντας ερωτήματα για την κυριαρχία και τη συνοχή της χώρας στο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ! ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ! ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!

by admin
37 λεπτά ago
Ο Jeremy Clarkson και ο πρώην πρωθυπουργός David Cameron δοκιμάζουν μία νέα θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη ο οποίος εμφανίστηκε αφού οι δύο έλαβαν τα εμβόλια COVID-19
Slider

Ο Jeremy Clarkson και ο πρώην πρωθυπουργός David Cameron δοκιμάζουν μία νέα θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη ο οποίος εμφανίστηκε αφού οι δύο έλαβαν τα εμβόλια COVID-19

by admin
1 ώρα ago
Όχι άλλα «τέρατα από μπετόν και διακομιστές»: Αμερικανοί πολίτες ορθώνουν τείχος στην έκρηξη των κέντρων Τεχνητής Νοημοσύνης
Slider

Όχι άλλα «τέρατα από μπετόν και διακομιστές»: Αμερικανοί πολίτες ορθώνουν τείχος στην έκρηξη των κέντρων Τεχνητής Νοημοσύνης

by admin
1 ώρα ago
Μαμντάνι: Εξετάζει τη σύλληψη Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη
Slider

Μαμντάνι: Εξετάζει τη σύλληψη Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη

by admin
2 ώρες ago
Next Post
BAS_4: Ποιός ανέφερε περισσότερες φορές το όνομα του Χριστού;

BAS_4: Ποιός ανέφερε περισσότερες φορές το όνομα του Χριστού;

BAS_4: Μετά σφουγγαρίζουν τα σάλια απ’ τα πατώματα

BAS_4: Μετά σφουγγαρίζουν τα σάλια απ' τα πατώματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr