• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΚΑΤΕΦΥΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

7 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Της Λέττας Καλαμαρά

Στο στρατιωτικό παρελθόν του κατέφυγε ο αποτυχημένος πολιτικά ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας  κ.Αποστολάκης τις τελευταίες ώρες δοτής από τον Αλέξη Τσίπρα εξουσίας του. Ο απερχόμενος Υπουργός της Κυβέρνησης-Κουρελού ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τους Έλληνες Αξιωματικούς που δίνουν όρκο πίστης στην πατρίδα μας. Εν μία πρωία ο ελληνικός λαός ενημερώθηκε τηλεοπτικά από τον καταδικασμένο πολιτικά Τσίπρα ότι ο εν ενεργεία Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του αποτελεί μέλος της Κυβέρνησής του και ο κ.Αποστολάκης φορώντας τη στολή του Έλληνα Αξιωματικού μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να δηλώσει την πολιτική συνταύτισή του, με τον καταληψία καθεστωτικό Έλληνα Μαδούρο.

Ο συμβολισμός της απαράδεκτης κίνησής του, όπως και των Αρχηγών Αστυνομίας και Λιμενικού που ακολούθησαν παρευρισκόμενοι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ των Ευρωεκλογών, ήταν ισχυρός. Η πολιτική ταύτιση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας με το ΣΥΡΙΖΑ θύμιζαν εποχές ντροπής της δημοκρατίας μας. Όλοι τους μαζί με πολλούς ολιγάρχες υπολόγιζαν χωρίς τον “ξενοδόχο”, τον ελληνικό λαό, στην κατοχή της εξουσίας από το κ.Τσίπρα εσαεί και την απαγόρευση ανάληψης της εξουσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλοι τους θα διαψευστούν το βράδυ της Κυριακής και ευχόμαστε οι εκδηλωθέντες πολιτικά Αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας να παραιτηθούν άμεσα της θέσης τους, σε ένδειξη ελαχίστης ευαισθησίας και για το καλό των Σωμάτων που ηγούνται και της κοινωνίας συνολικά.

Το πολιτικό έργο του κ.Αποστολάκη ήταν το απόλυτο τίποτα. Ανούσια και άκαιρα ταξίδια, τοπικές διευθευτήσεις ψηφοθηρικού ενδιαφέροντος και αντικρουόμενες δηλώσεις συνεχώς. Καμία ουσιώδη αλλαγή στην εθνική άμυνα μας και καμία βελτίωση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει και έχουν ήδη δημοσιευτεί σε μεγάλο βαθμό. Το μόνο έργο που θα μείνει στην ιστορία επί Υπουργίας του ήταν η παράδοση της σύγχρονης Μακεδονικής ταυτότητας στους Σλάβους κατ’ έντολή του πολιτικού μέντορά του Τσίπρα. Ακόμα αναζητούνται τα οφέλη της Ελλάδας από τη Συμφωνία των Πρεσπών όταν Βουλγαρία και Τουρκία διεισδύουν στην Βόρεια Μακεδονία των Τσίπρα και Αποστολάκη. Το θράσος απύθμενο  αφού ο κ.Αποστολάκης δεν είχε την τόλμη  να καταργήσει καν το άσμα “Μακεδονία Ξακουστή” στις Ένοπλες Δυνάμεις που αναφέρεται στη μοναδικότητα της ελληνικότητας της Μακεδονίας την οποία απαρνήθηκε, προσφέροντας προφανώς «σανό» στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Για τη συνέχιση υποστήριξης των αφύλακτων συνόρων καθιστώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις παρατηρητές των παρανόμων διακινητών ανθρώπων και εμπορευμάτων και αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης των ακριτικών νησιών μας από τον κ.Αποστολάκη τα λόγια είναι περιττά. Αυτός και ο κομματικός ηγέτης του παρέλαβαν αμιγώς ελληνικά νησιά και παραδίδουν γκρίζες ζώνες ανομίας, απάνθρωπων συνθηκών, μαύρου χρήματος και αβέβαιου μέλλοντος. Θα έπρεπε να λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές αμέλειές τους αντί να βραβεύουν εγκληματικές ΜΚΟ μαζί με τον απερχόμενο Αμερικανό Πρέσβη Τζ. Πάιατ.

Ένα μοναδικό φαινόμενο του κ.Αποστολάκη ήταν και η ανταλλαγή συνεχών επισκέψεων με συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία και τον επιχειρηματία της που συμμετέχει σε κρατικούς διαγωνισμούς προμήθειας αμυντικού υλικού προκαλώντας εύλογα ερωτήματα. Οι αναφορές του σε αόριστες μεθοδεύσεις είναι ιστορικές δημιουργώντας κακό προηγούμενο. Θα ακολουθήσει περαιτέρω ανάλυση για να μάθουν όλοι ποιος είναι τι. Το χειρότερο όλων η απαράδεκτη δίωξη ή κάλυψη Αξιωματικών, ανάλογα των προτιμήσεών του αν όχι πολιτικών πεποιθήσεων, εις βάρος του εθνικού συμφέροντος.

Χαμένος μεταξύ της πίστης του στις αρχές διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της αποτυχίας του να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον αποφεύγοντας τη λαϊκή βάσανο εμφάνιζε του εαυτό του ενίοτε σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας πίστη και ενίοτε φορώντας μπλε γραβάτα ως υπερκομματικός σε αναζήτηση πολιτικής σανίδας σωτηρίας. Η απάρνηση της πολιτικής ταυτότητάς του ως μέλος της Κύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ κρίνεται επιεικώς αστεία αν όχι επικίνδυνη για τη δημοκρατία που ως γνωστό εκφράζεται συνταγματικά μέσα από τα πολιτικά κόμματα. Η συγκεκριμένη πολιτική συμπεριφορά καταδεικνύει αμετροεπή πολιτικό καιροσκοπισμό που δυστυχώς είχε διαπεράσει και το πολιτικό επιτελείο του.

Ευχόμαστε ο κ.Αποστολάκης από την Κυριακή το βράδυ  με τη δημοκρατική απόφαση του ελληνικού λαού να αποτελέσει παρελθόν και πολιτικό παράδειγμα προς αποφυγή για τους διαδόχους του, πολιτικούς και στρατιωτικούς. Ως συνταξιούχος απόστρατος αξιωματικός να αναλογισθεί τα πολιτικά και στρατιωτικά λάθη του. Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται και απαιτεί από τον κ.Μητσοτάκη διαφάνεια, αξιοκρατία και σεμνότητα, έμπρακτα και άμεσα, παντού και πάνω από όλα στην Εθνική Άμυνα μας.

thedayaftergr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ιάκωβος Τίγκας: το εμ@@λιο mRNA, είναι το χάραγμα.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ιάκωβος Τίγκας: το εμ@@λιο mRNA, είναι το χάραγμα.

by admin
10 ώρες ago
Εξαγγελίες Δ.Ε.Θ: Περί Χρημάτων ή Περί Ανθρώπων; Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εξαγγελίες Δ.Ε.Θ: Περί Χρημάτων ή Περί Ανθρώπων; Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος

by admin
2 ημέρες ago
Από την πιστοληπτική αξιολόγηση στην ψηφιακή δυστοπία
Slider

Από την πιστοληπτική αξιολόγηση στην ψηφιακή δυστοπία

by admin
2 ημέρες ago
Από την ψηφιακή ταυτότητα στο ψηφιακό πορτοφόλι Η νέα ψηφιακή αρχιτεκτονική και το δικαίωμα να μείνουμε εκτός ΜΕΡΟΣ Β΄
Slider

Από την ψηφιακή ταυτότητα στο ψηφιακό πορτοφόλι Η νέα ψηφιακή αρχιτεκτονική και το δικαίωμα να μείνουμε εκτός ΜΕΡΟΣ Β΄

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Συναγερμός στην Τουρκία: Εντοπίστηκε ραδιενεργή ουσία που χρησιμοποιείται για πυρηνικές κεφαλές

Συναγερμός στην Τουρκία: Εντοπίστηκε ραδιενεργή ουσία που χρησιμοποιείται για πυρηνικές κεφαλές

ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ «ΕΥΠΑΘΑΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ «ΕΥΠΑΘΑΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr