• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 25 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Τι έλεγε τότε ο Ρώσος αξιωματούχος και τι πράττει σήμερα…

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Ρώσος στρατηγός που είχε κατηγορήσει την οικογένεια του Ερντογάν για εμπόριο πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος έγινε δεκτός ως guest star στην τουρκική πρεσβεία

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν και την οικογένειά του ως εμπλεκόμενους στο παράνομο πετρέλαιο και τη χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους σε Ιράκ και Λίβανο, την προηγούμενη Δευτέρα έγινε δεκτός ως “star” από την τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, σε έκθεση για την τρίτη επέτειο από το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.

Τι έλεγε τότε ο Ρώσος αξιωματούχος και τι πράττει σήμερα...

Ο Τούρκος πρέσβης Σερντάρ Κιλίτς ανέβασε στο twitter μία φωτό μαζί του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, γράφοντας πως “Εκπρόσωποι από γραφεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μέλη διπλωματικών αποστολών και δημοσιογράφοι ήταν επίσης παρόντες”.

Bugün, Milli Birlik ve Demokrasi günü çerçevesinde 15 Temmuz destanını yazan şehit ve gazilerimizi anmak üzere Büyükelçiliğimizde, çeşitli ABD makamlarının temsilcileri, kordiplomatik ve basın mensuplarının katılımıyla bir tören tertipledik. pic.twitter.com/4eHpBbonth

— Serdar KILIÇ (@serdarkilic9) 15 Ιουλίου 2019

Ο Αντόνοφ κατέστη γνωστή φιγούρα στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, μετά από μία κρίση ανάμεσα στις δύο χώρες που ξέσπασε όταν τουρκικό μαχητικό κατέρριψε ένα ρωσικό μαχητικό κοντά στα σύνορα με τη Συρία στις 24 Νοεμβρίου 2015 κάτι που ο οργισμένος τότε Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αποκαλέσει “Πισώπλατη μαχαιριά”.
Ο Αντόνοφ τότε υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πραγματοποίησε μία ενημέρωση στις 4 Δεκεμβρίου 2015,σα η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στην κρατική τηλεόραση παρουσιάζοντας φωτογραφίες και βίντεο των υπηρεσιών πληροφοριών, που έδειχναν ένα μεγάλο αριθμό φορτηγών να μεταφέρουν πετρέλαιο από περιοχές του Ιράκ και της Συρίας ελέγχονταν τότε από το Ισλαμικό Κράτος προς την Τουρκία.

Ο Αντόνοφ τότε είχε δηλώσει: ” Η Τουρκία είναι ο κύριος προορισμός για το κλεμμένο από τους νόμιμους ιδιοκτήτες του πετρελαίο, που είναι η Συρία και το Ιράκ. ΗΤουρκία μεταπωλει αυτό το πετρέλαιο. Το τρομακτικό μέρος αυτής της ιστορίας είναι ότι σε αυτήν την παράνομη επιχείρηση, μετέχει η κορυφή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, ο πρόεδρος του Ερντογάν και η οικογένειά του”.

Ο Αντόνοφ τότε επιτέθηκε προσωπικά στον Ερντογάν λέγοντας πως ” Ο κύριος Ερντογάν και οι Τούρκοι ηγέτες δεν θα παραιτηθούν ούτε θα παραδεχθούν τίποτε, ακόμη και αν τα πρόσωπα τους έχουν μολυνθεί από τα κλεμμένα πετρέλαια”.
Ο Αντόνοφ τότε στόχευσε επίσης τον υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας και γαμπρό του Ερντογάν τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος τότε ήταν υπουργός Ενέργειας, λέγοντας :” Είναι ενδιαφέρον ότι στην Δύση κανείς δεν ρωτάει γιατί ο γιος του Τούρκου προέδρου είναι επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες της χώρας και ο γαμπρός του υπουργός ενέργειας και φυσικών πόρων ; “.
Η εννέα μηνών κρίση άρχισε να επιλύεται όταν ο Πρόεδρος Ερντογάν στις 27 Ιουνίου 2016 ζήτησε συγνώμη από τον Πούτιν λέγοντας ότι “Η Τουρκία δεν είχε ποτέ την επιθυμία ή τη σκόπιμη πρόθεση να καταρρίψει το ρωσικό αεροσκάφος” και ενώ είχαν προηγηθεί βαριές οικονομικές κυρώσεις και διπλωματική πίεση στη διεθνή σκηνή από την Ρωσία.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών ενισχύθηκαν περαιτέρω όταν η Τουρκία το 2017, ένα χρόνο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος (από αξιωματούχους του ΝΑΤΟ στο στρατό) συνήψε συμφωνία με τη Ρωσία για την αγορά του ρωσικού συστήματος αεράμυνας s-400 παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις για κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Οι παραδόσεις εξαρτημάτων για το σύστημα s-400 ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα σε μία αναμενόμενη κίνηση ο λευκός οίκος ανακοίνωσε την απομάκρυνση της Τουρκίας από το πρόγραμμα των αεροσκαφών f-35.

Νordicmonitor.com 22/7/2019

tourkikanea.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Βρυξέλλες: «Οι Ουκρανοί άνδρες οφείλουν να πεθάνουν για το ευρύτερο καλό» – Η πρόταση που αποκαλύπτει τον κυνισμό της ΕΕ
Slider

Βρυξέλλες: «Οι Ουκρανοί άνδρες οφείλουν να πεθάνουν για το ευρύτερο καλό» – Η πρόταση που αποκαλύπτει τον κυνισμό της ΕΕ

by admin
7 ώρες ago
Τους κλείνουν τα στόματα έναν προς έναν…
ΔΙΕΘΝΗ

Τους κλείνουν τα στόματα έναν προς έναν…

by admin
7 ώρες ago
Στρατηγός Kujat: «Οδεύουμε σε Πυρηνικό Πόλεμο που θα Καταστρέψει τον Πολιτισμό»
Slider

Στρατηγός Kujat: «Οδεύουμε σε Πυρηνικό Πόλεμο που θα Καταστρέψει τον Πολιτισμό»

by admin
7 ώρες ago
Mike Adams: Το Σχέδιο των Παγκόσμιων Ελίτ για Χάος, Λιμό και Πυρηνική Καταστροφή – Η Ανάλυση του Health Ranger
ΔΙΕΘΝΗ

Mike Adams: Το Σχέδιο των Παγκόσμιων Ελίτ για Χάος, Λιμό και Πυρηνική Καταστροφή – Η Ανάλυση του Health Ranger

by admin
14 ώρες ago
Next Post
Ερημίτης : Προφητικός και παραινετικός Λόγος (6) Ἡ βοήθεια ἀπό τὴν παντοδυναμία τοῦ Κυρίου

Ερημίτης : Προφητικός και παραινετικός Λόγος (6) Ἡ βοήθεια ἀπό τὴν παντοδυναμία τοῦ Κυρίου

ΙΓΝΑΤΙΟΥ : Αν ο Τραμπ επιβάλει τις κυρώσεις θα δούμε μεγάλες στρατηγικές ανατροπές στη γειτονιά μας

ΙΓΝΑΤΙΟΥ : Αν ο Τραμπ επιβάλει τις κυρώσεις θα δούμε μεγάλες στρατηγικές ανατροπές στη γειτονιά μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr