• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ “ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ” ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

9 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ “ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ” ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu (R) speaks to Republican U.S. presidential candidate Donald Trump during their meeting in New York, September 25, 2016. Kobi Gideon/Government Press Office (GPO)/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. FOR EDITORIAL USE ONLY. - RTX2SIOS

0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γόρδιος Δεσμός για τον Τραμπ το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ

Τη ρώσικη ρουλέτα την ξέρουν καλύτερα οι Ρώσοι

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.apostoloupanos.gr

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Χαν Σεϊχούν βορειοδυτικά της Συρίας, επίθεση με χημικά όπλα. Από αυτήν την επιχείρηση, ο απολογισμός σε ανθρώπινες ζωές ήταν μεγάλος. Τουλάχιστον τους 86 έφθασαν οι νεκροί από τους άμαχους.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απέδωσε αυτήν την εγκληματική επίθεση κατά του άμαχου πληθυσμού στις συριακές δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Όμως, αυτή η εκτίμηση ήταν καθόλα βεβιασμένη και επιπόλαια. Γιατί, ο Μπασάρ αλ Άσαντ δεν είχε κανένα μα κανένα όφελος από μια τέτοια εγκληματική αποτρόπαια πράξη. Από τη στιγμή που η Ρωσία αλλά και η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, τον στήριζαν και είχε το πάνω χέρι στη χώρα του!

Άλλωστε, ήταν πρόσφατες οι δηλώσεις του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Rex Tillerson, από την Άγκυρα όπου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το τέλος της Προεδρίας του Μπασάρ αλ Άσαντ θα το αποφασίσει ο συριακός λαός!

Παρά ταύτα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι ΗΠΑ εκτόξευσαν 59 πυραύλους Τόμαχοκ από δυο αμερικανικά αεροπλανοφόρα που βρίσκονταν στη Μεσόγειο, με στόχο τη βάση Αλ Σαριάτ. Από αυτήν την επίθεση, που προφανώς πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα της επιθέσεως της Τετάρτης, καταστράφηκε ολοσχερώς η Βάση (κτήρια, εγκαταστάσεις αντιαεροπορικής άμυνας, αποθήκες καυσίμων κλπ)! Όμως, αυτή η στοχευμένη επίθεση είχε και περί τους δέκα νεκρούς!

Προβλέψαμε το χτύπημα των ΗΠΑ στη Συρία…

Πριν σας δώσω τις πληροφορίες μου από την ακριβέστατη πηγή μου και τις εκτιμήσεις μου, αξίζει να θυμηθούμε τι ακριβώς έγραφα στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου 2017 στο άρθρο μου: “Η Ελλάς είναι απούσα από τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις”!!

Έγραφα λοιπόν, με τον υπότιτλο: “Κινούμενη άμμος η Μέση Ανατολή και η Ανατολική Μεσόγειος”, τα παρακάτω:

«…Όπως έχει τοποθετηθεί προεκλογικά ο Ντόναλντ Τραμπ, θα αμφισβητήσει την συναφθείσα συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα (2231 ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ της 20ης Ιουλίου 2015), ευθυγραμμιζόμενος απόλυτα με τις θέσεις του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος δεν αποδέχεται και δεν αναγνωρίζει την αναφερομένη συμφωνία. Γιατί, το Τελ Αβίβ δεν πρόκειται να αποδεχθεί την όποια δυναμική παρουσία του Ιράν σε ρόλο ρυθμιστή στη Συρία και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία θα στρέφεται εναντίον των γεω-στρατηγικών και γεωπολιτικών συμφερόντων του, αλλά και της εθνικής του ασφαλείας εν κατακλείδι. Δεν πρόκειται, δηλαδή, το Ισραήλ να αποδεχτεί μέσω του Ιράν μια αναβαθμισμένη σε ειδικό ρόλο Σιιτικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου στα πλευρά του, η οποία θα αποτελεί το μακρύ χέρι της Τεχεράνης εναντίον του Ισραήλ. Αυτό θα σημάνει, μέτρα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ κατά του Ιράν. Που θα σημάνει, ότι θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να διαταραχθούν οι σχέσεις του Τραμπ με τον Πούτιν…»!!

Το Ισραήλ υποκίνησε το πυραυλικό αμερικανικό χτύπημα!

Έτσι ενισχύεται κατά πολύ η εκτίμηση ότι, το πυραυλικό χτύπημα στη Συρία από τις ΗΠΑ υποκινήθηκε εν πολλοίς από την κυβέρνηση του Ισραήλ. Αφού το Ισραήλ δεν θέλει επ΄ ουδενί τον αναβαθμισμένο ρόλο του Ιράν στη Συρία και γενικότερα, διά μέσω της Συρίας στην ευρύτερη περιοχή. Από τη στιγμή που ο Μπασάρ αλ Άσαντ στηρίζεται στο Ιράν, αφού ένα από τα δυναμικότερα τμήματα του Ιρανικού στρατού, οι “φρουροί της επανάστασης” συμμετέχουν από την αρχή των εχθροπραξιών στη Συρία κατά των δυνάμεων του ISIS. Από την άλλη μεριά η Χεζμπολάχ του Λιβάνου, που είναι Σιϊτική και αποτελεί το μακρύ βραχίονα του Ιράν στην περιοχή, επανδρώνει τα ένοπλα τμήματα του Άσαντ, χτυπώντας τον ISIS. Είναι δε εξοπλισμένη η Χεζμπολάχ με πολύ βαρύ οπλισμό από το Ιράν. Όμως παράλληλα, η Χεζμπολάχ αποτελεί ανά πάσα στιγμή μια ασύμμετρη απειλή για την ασφάλεια του Ισραήλ. Ως εκ τούτου, το Ισραήλ σε καμιά περίπτωση δεν επρόκειτο να ανεχθεί γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό ρόλο του Ιράν στην ευρύτερη περιοχή με βατήρες τη Συρία του Άσαντ και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου! Προστατεύοντας έτσι, όχι μόνο την εδαφική του ακεραιότητα, αλλά και τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά του συμφέροντα στη Μέση Ανατολή και την Εγγύς Ανατολή!

Γόρδιος Δεσμός για τον Τραμπ το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ!

Πέραν όμως του Ισραήλ, αυτό το πυραυλικό χτύπημα στη Συρία, υποκινήθηκε και από το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ. Αυτό της ΝΤΠ που επί 40 με 50 χρόνια ύφαιναν το “πουλόβερ” της Παγκοσμιοποίησης και δεν θέλουν ποτέ να πιστέψουν ότι η “εκλεκτή” τους η Χίλαρι Κλίντον, έχασε τις Προεδρικές εκλογές από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν είναι ενταγμένος και δεν εξυπηρετεί τους στόχους και τους σκοπούς της Παγκοσμιοποίησης!

Όμως, το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι, η καθιέρωση της αλλαγής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ δεν θα περάσει αναίμακτα. Θα περάσει από “συμπληγάδες πέτρες”!

Θυμηθείτε, τι έγραφα στις 15 Ιανουαρίου στην Ελεύθερη Ώρα:

«…Ο Τζωρτζ Σόρος, ο Ουγγρο-αμερικανός κερδοσκόπος, αυτός ο σατανικός άνθρωπος βλέπει το οικοδόμημα της Παγκοσμιοποίησης να γκρεμίζεται και δεν θα καταθέσει ποτέ τα όπλα. Έτσι, σύμφωνα με υψηλότατες και εγκυρότατες πληροφορίες μας, προ ημερών σε ευρεία σύσκεψη του διεφθαρμένου Επιτελείου του, αποφάσισε να ξεκινήσει οικονομικό πόλεμο κατά των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ, διά μέσω του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου, προκειμένου να γονατίσει τον Τραμπ, ο οποίος ως γνωστόν είναι πολέμιος της Παγκοσμιοποίησης και των οικονομικών και όχι μόνο, συμφερόντων του Τζωρτζ Σόρος. Δηλαδή, θα επιχειρηθεί αυτό που λέει ο λαός μας: “Για το χατίρι της γριάς, έκοψε ο γέρος την κουκούνα του…»!!

Ωστόσο, για να επιλυθεί το Συριακό πρόβλημα, με ένα Ισραήλ αντίθετο και με τη Μόσχα να στηρίζει το Ιράν για τα συμφέροντά της, θα πρέπει ο Ντόναλντ Τραμπ να τολμήσει την υπέρβαση! Έχει μπροστά του έναν “Γόρδιο Δεσμό” και επιβάλλεται να τον κόψει και όχι να προσπαθήσει να τον λύσει!!

Να συνεχισθεί ο έντιμος διάλογος Τραμπ – Πούτιν…

Η λύση είναι να γίνει ένας έντιμος συγκερασμός απόψεων μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ, συνυπολογίζοντας οι δυο μεγάλες δυνάμεις και τον Ισραηλινό παράγοντα, από τη στιγμή που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση!

Να καταλάβουν οι ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ ότι ο πυραυλικός αμερικανικός βομβαρδισμός βοηθάει μόνον τον ISIS και την Τουρκία! Από τη στιγμή που αυτή η επίθεση, ήταν μια επίθεση πανομοιότυπη αντίστοιχων επιθέσεων της κυβερνήσεως του Μπάρακ Ομπάμα κατά το παρελθόν!

Θα πρέπει οι ΗΠΑ να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους, ότι το οπλοστάσιο του συριακού στρατού είναι ρωσικής προελεύσεως και η συνεχής και αδιάκοπη αποστολή του βοήθησε στο να καταβληθεί η ισχύς του ISIS και να απελευθερωθούν πόλεις όπως, της Παλμύρας και του Χαλεπίου!

Από πλευράς μας είμαστε σίγουροι, ότι το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ επηρέασε – εκβίασε το νέο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην εφαρμογή μιας αλόγιστης ενέργειας, που αποδυναμώνει τη στρατιωτική ισχύ των συριακών δυνάμεων και ενισχύει το κατακερματισμένο ηθικό των δυνάμεων του ISIS!

Γι΄ αυτό, ας καταλάβει το Επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, ότι χτυπήματα τέτοιου είδους βοηθούν τα παιχνίδια και τα σχέδια της ΝΤΠ που επιθυμεί τη διατάραξη των σχέσεων του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαδιμίρ Πούτιν!

Ας καταλάβουν ότι, ο Πούτιν προς το παρόν δείχνει καρτερικότητα και υπομονή!!

Τη ρώσικη ρουλέτα την ξέρουν καλύτερα οι Ρώσοι

Ωστόσο, αν κάποιοι από το Επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ θεωρούν ότι, θα πιέσουν τον Πούτιν με παρόμοια τεχνάσματα και θα του αποσταθεροποιήσουν τη δεδομένη ισχύ και κυριαρχία στην περιοχή, είναι θεωρώ γελασμένοι! Διότι ο Πούτιν είναι πολύ καλός παίχτης στο παιχνίδι της συνομωσίας και ξέρει να προστατεύει τα συμφέροντα της αχανούς χώρας του, στα διάφορα σημεία του Πλανήτη! Και είναι σίγουρο πως είναι αποφασισμένος να τα προστατεύσει παντί τρόπω! Γιατί είναι από τους ηγέτες που γνωρίζει πολλά και μιλάει λίγο, αντίθετα από άλλους που γνωρίζουν λίγα και μιλάνε ακατάσχετα! Ξέρει να παίζει άμυνα, αλλά και να κάνει αιφνιδιαστικές επιθέσεις, εκεί που οι άλλοι δεν το περιμένουν! Ξέρει να κάνει πόλεμο, αλλά και ανταρτοπόλεμο!

Γι΄ αυτό ο Ντόναλντ Τραμπ, να καταλάβει ότι ο εχθρός του είναι εντός των τειχών της χώρας του! Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα παραδώσει σκληρά το σαρκίο της. Θα πρέπει ο Ντόναλντ Τραμπ “να σπάσει αυγά”!!!

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Αμερικάνικη Κυβέρνηση Προετοιμάζεται για Μεγάλες Ταραχές εναντίον της Τεχνητής Νοημοσύνης & Θέλει να Καταστείλει Σκληρά τους Αντιφρονούντες
Slider

Η Αμερικάνικη Κυβέρνηση Προετοιμάζεται για Μεγάλες Ταραχές εναντίον της Τεχνητής Νοημοσύνης & Θέλει να Καταστείλει Σκληρά τους Αντιφρονούντες

by admin
37 λεπτά ago
Σνάιντερ προειδοποιεί: Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν είναι μια μεγάλη απάτη!
ΔΙΕΘΝΗ

Σνάιντερ προειδοποιεί: Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν είναι μια μεγάλη απάτη!

by admin
43 λεπτά ago
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ
Slider

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ

by admin
1 ώρα ago
Το Ιράν μετακινεί μαζικά εκτοξευτές πυραύλων – Έρχεται επίθεση κατά του Ισραήλ;
Slider

Το Ιράν μετακινεί μαζικά εκτοξευτές πυραύλων – Έρχεται επίθεση κατά του Ισραήλ;

by admin
2 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Γερουσιαστής [Sen.] Ron Johnson Η συγκάλυψη των παρενεργειών των εμβολίων είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ζωής μας

Γερουσιαστής [Sen.] Ron Johnson Η συγκάλυψη των παρενεργειών των εμβολίων είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ζωής μας

2 ημέρες ago
ΤΟ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΤΟ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

1 ημέρα ago
ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Το πέταξε ο Μητσοτάκης, τρέμει την τιμωρία

ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Το πέταξε ο Μητσοτάκης, τρέμει την τιμωρία

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • «ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

    18 shares
    Share 7 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr