• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Χρήστος Μαντζιάρης : Με νέα σατανική τελετή οδηγούν τον κόσμο στο χάος. Η κόλαση μετακομίζει στην Γη!

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
1
Χρήστος Μαντζιάρης : Με νέα σατανική τελετή οδηγούν τον κόσμο στο χάος. Η κόλαση μετακομίζει στην Γη!
81
SHARES
4.1k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο πλανήτης βιώνει μια πρωτοφανή επαναστατική κατάσταση. Διαλύονται τα πάντα, ειδικά στην «Δύση». Για πρώτη φορά όμως στην Ιστορία η επανάσταση αρχίζει εκ των άνω προς τα κάτω και όχι το αντίθετο όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Μέχρι τώρα επαναστατούσαν λαοί εναντίον των εξουσιών. Τώρα επαναστατούν οι φανερές εξουσίες, που είναι δούλοι της μιας και μοναδικής κρυφής εξουσίας, εναντίον των λαών. Οι επινοητές της επαναστάσεως αυτής, προς το παρόν, οδεύουν προς την νίκη. Αυτό, διότι εκμεταλλεύονται άριστα το πλεονέκτημα που τους παρέχει ο αιφνιδιασμός. Αιφνιδιάζουν διαρκώς τους ασύνδετους και πνευματικά καθυστερημένους λαούς του 21ου αιώνος.

Όλες οι μεγάλες επαναστάσεις μέχρι τώρα, Αμερικανική, Οκτωβριανή, Γαλλική, κ.α., που επηρέασαν τον κόσμο έχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Είναι κατευθυνόμενες και προγραμματισμένες. Είναι αιματοβαμμένες, διότι είναι εκ των «ουκ άνευ» το να χυθεί αίμα, καθόσον το αίμα επιδρά δραστικά στην ψυχολογία των ανθρώπων. Είναι συνεπικουρούμενες με αποκρυφιστικές τελετές. Οι υποκινητές των επαναστάσεων εμφανίζονται μόνον όταν εκτονωθούν οι μάζες και ηρεμήσουν. Ποτέ πρωτύτερα. Οι μάζες, ως άτακτος στρατός βιαιοτήτων, δεν εμποδίζονται σε τίποτα αλλά καθοδηγούνται κιόλας κρυφά σε βάρβαρες συμπεριφορές.

Στην τωρινή επανάσταση των εξουσιών εναντίον των λαών υπάρχουν πολλοί άγνωστοι παράγοντες. Πρωτοφανείς καταστάσεις. Τα γεγονότα συμβαίνουν ραγδαίως, και οι μάζες, αν και καταλαβαίνουν ότι ένα τεράστιο κακό εγκυμονούν οι καιροί μας, εν τούτοις δεν μπορούν να το εντοπίσουν αλλά ούτε και να διανοηθούν το τι τους περιμένει. Το βασικότερο, δεν ξέρουν ποια δύναμη είναι η καλή και ποια η κακή. Είναι δε ολοφάνερο ότι οι εξουσιαστές όχι μόνο επικαλούνται σατανικές δυνάμεις αλλά και πραγματοποιούν σατανικές τελετές μπροστά στα μάτια μας, δίνοντάς τες άλλα αντί άλλων χαρακτηριστικά και ονόματα, μόνο και μόνο για να μην καταλάβουν οι πολλοί τι πραγματικά συμβαίνει.

Νέος άσχημος εντυπωσιασμός μας περιμένει με αυτό που πρόκειται να συμβεί στους δρόμους της γαλλικής πόλεως Τουλούζη στις 25, 26 και 27 Οκτωβρίου. Θα εμφανίσουν έναν δαίμονα που τον ονόμασαν Λίλιθ. Στις 11 του Αυγούστη (συμφώνως με το, Μάρτη, Απρίλη, κλπ, των αριστερών γλωσσοπλαστών) είχαμε την τελετή λήξεως της καρικατούρας των Ολυμπιακών μας Αγώνων, των ολυμπιακών παιγνιδιών χωρίς σύνορα στο Παρίσι. Εκεί, μας έδειξαν τον χρυσό αλλά ασχημότατο αρχιδαίμονα που ήρθε στην γη από τον ουρανό ο οποίος, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καταστρέψει την Ελλάδα. Αυτό το πράμα που ακούσθηκε και είπαν ότι ήταν ο Εθνικός μας Ύμνος, ήταν ο Εθνικός μας θρήνος. Θρηνωδία ήταν. Φωνητική μουσική σε Εθνικούς Ύμνους δεν υφίσταται.

Και παλαιότερα, πάλι κάποιος που έπεσε από του ουρανό, χτύπησε την Ελλάδα. Θυμάστε την ταινία του Τζέημς Μποντ “Skyfall” το 2012; Και τότε μας είχαν δείξει ότι ένας ουρανοκατέβατος μ’ ένα σφυρί χτυπούσε με δύναμη ένα ύφασμα που όμως παρέπεμπε στην ελληνική σημαία. Το μήνυμα ήταν σαφέστατο. Η Ελλάς θα χτυπηθεί σκληρά και το ζούμε σήμερα. Όποιος σατανικότατος πέφτει από τον ουρανό πρώτα με την Ελλάδα τα βάζει. Περίεργο ε;

Τώρα, 77 ημέρες μετά την τελετή των ολυμπιακών αγώνων στην Γαλλία πάλι, θα μας εμφανίσουν έναν άλλον «μεταλλαγμένο δαίμονα» που τον ονόμασαν Λίλιθ, και ανακοίνωσαν ότι αυτό θα γίνει στα πλαίσια της αστικής όπερας, με τον δαιμονικό τίτλο «Ο φύλακας του Ναού – Η πόρτα του σκότους». Είναι «μεταλλαγμένος» διότι συνδύασαν ταύρο, τράγο, σκορπιό και γυναίκα. Από την μέση και κάτω ο θηλυκός δαίμων είναι σκορπιός. Όλα σε ένα. Η διαφημιστική αφίσα της σατανικής εκδηλώσεως είναι αποκαλυπτική. Αποκαλυπτικότατη, καλύτερα. Όλο δαίμονες, σατανικά σύμβολα και φωτιές απεικονίζει. Η κόλαση επί της Γης.

Για προσέξτε εδώ. Το γεγονός αυτό συμβαίνει λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ. Οι μαθηματικοί λόγοι των ημερών από το τέλος των ολυμπιακών αγώνων έως την όπερα, και από την όπερα έως τις αμερικάνικες εκλογές μας δίνουν το τρίτο 7, και τείνουν στο 6,66 καθόσον η εκδήλωση είναι τριήμερος. Το 777 είναι ο αριθμός της δύναμης και της επιτυχίας. Επίσης, από τις 23 Οκτωβρίου μπαίνουμε στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 24 αρχίζει η εκδήλωση, που είναι ζώδιο του νερού. Είμαστε άλλωστε στην εποχή του Υδροχόου. Οι συμβολισμοί που βλέπουμε είναι άκρως μελετημένοι.

Αυτά, ας παραδεχθούμε ότι δεν είναι τόσο σπουδαία σε σχέση με τον όνομα του θηλυκού δαίμονος «Λίλιθ». Θα δούμε τώρα ποια είναι αυτή η Λίλιθ σύμφωνα με την μαγεία της Καμπάλα. Θα δούμε τι πιστεύουν οι ίδιοι οι καμπαλιστές, και όχι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τα κείμενά τους. Η Λίλιθ λοιπόν είναι ένας θηλυκός δαίμονας που ανήκει στην κατηγορία των Μαζικείμ, και το όνομά της προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «Λάιλα» που σημαίνει νύκτα. Η δουλειά της είναι να επιδιώκει σεξουαλική επαφή με τους άνδρες (για να γεννάει δαίμονες), να σκοτώνει τις γυναίκες στον τοκετό και να πνίγει τα μωρά. (Φαντάζομαι ότι σκέφτεστε περισσότερα απ’ όσα διαβάζετε). Σύμφωνα με το «Αλφαμπέτ» του Μπεν Σιρά, η Λίλιθ είναι η πρώτη Εύα, η οποία δημιουργήθηκε από χώμα μαζί με τον Αδάμ που όμως αρνήθηκε να ζήσει δίπλα του και διαφώνησε και με τον τρόπο συνουσίας τους. Έτσι λοιπόν θυμωμένη, πρόφερε το απαγορευμένο όνομα με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα. Στην συνέχεια μετά από τις ικεσίες του Αδάμ προς τον Θεό έστειλε τρείς αγγέλους του, τους Σανούι, Σανσανούι και Σεμναγκόφ, που την βρήκαν στην Ερυθρά θάλασσα και την απείλησαν ότι αν δεν γυρίσει στον άντρα τα κάθε μέρα θα πεθαίνουν 100 από τους γιούς της. Εκείνη αρνήθηκε και είπε ότι είναι πλασμένη για να σκοτώνει τα νεογέννητα μωρά. Τελικά οι άγγελοι κατάφεραν να ορκισθεί ότι κάθε φορά που θα βλέπει την εικόνα της σε φυλαχτό δεν θα σκοτώνει το μωρό. Και σύμφωνα με τον Μπεν Σιρά μια λεχώνα πρέπει να κρύβεται από την απειλή του θηλυκού δαίμονα, αυτή και το νεογέννητο παιδί της, τουλάχιστον 40 ημέρες αν είναι αγόρι και 60 αν είναι κορίτσι. Γι αυτό υπάρχει ο σαραντισμός των μωρών σε πολλούς λαούς. Η Λίλιθ ως δαίμων συνδεόμενη με τον Κρόνο ζει τις νύχτες. Γι αυτό το χρώμα της νυκτός, το μωβ, το οποίο λέγεται και… λιλά!

Πάμε τώρα, στο τώρα. Καμάλα Χάρις. Υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ. Με λιλά ενδύματα μας παρουσιάζεται, τακτικά, η Καμάλα Χάρις. Στην ορκωμοσία της ως Αντιπροέδρου φορούσε μόνο λιλά ενδύματα και έτσι την έχουν προφητέψει πριν από χρόνια και τα διάσημα κινούμενα σχέδια με τις προφητικές ικανότητες, οι Σίμπσον.

Η Καμάλα φημολογείται ότι είναι καμπαλίστρια. Καμάλα > Καμπάλα, παραποίηση ονόματος ως συνήθως. Με την προέκταση προς τα πάνω των δυο πρώτων κάθετων γραμμών του “m”, το Kamala γίνεται Kabbala. Καμάλα Χάρις, δηλαδή η «Καμπάλα» έχει την χάρη και όχι το Άγιο Πνεύμα. Η Καμάλα μέχρι τώρα, έχει ταχθεί υπέρ της χρήσεως «θανατηφόρου βίας» εναντίον των αμερικανών πολιτών οι οποίοι θα ομιλούν ή θα πράττουν εναντίον της Κυβέρνησης. Δεύτερον, ο συνεργάτης της Τζέιμς Κάρβιλ δήλωσε ότι αν η Καμάλα χάσει τις εκλογές οι αμερικανοί πρέπει να πάρουν τα όπλα εναντίον του καθεστώτος Τράμπ. Έχει διώξει τους χριστιανούς από το κόμμα της με εκείνη την «αμερικανιά» μπροστά στην τηλεόραση σε προεκλογική περίοδο. Είναι αντίχριστη. Δηλαδή, όποιος και να βγει θα χυθεί αίμα στις ΗΠΑ σύμφωνα με την Κ. Χάρις.

Ας δούμε τι έκανε και το Βατικανό. Οι καμπαλιστές έχουν συνδέσει την Καμπάλα και με τον Χριστό στον σταυρό. Αυτοί μόνο όταν βλέπουν τον Χριστό στον σταυρό χαίρονται. Αντιστοίχησαν τον Εσταυρωμένο Ιησού με το καμπαλιστικό δένδρο των δέκα σεφιρώθ. Αυτή η πληροφορία υπάρχει στο Συριακό Ευαγγέλιο που εξέδωσε ο Αυτοκράτωρ της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το 1555. Υπάρχει στην Καμπάλα του Αγίου Ρωμαίου Αυτοκράτορα. Φαίνεται και εδώ η επίδραση του αντίχριστου Πάπα στις εξελίξεις της Ιστορίας. Σύμφωνα με τα κείμενα αυτά, συνδέουν τα γεννητικά όργανα του Χριστού με το Σεφιρώθ Yesod ή Jesod. Αυτό, σύμφωνα με την εβραϊκή Καμπάλα είναι το θεμέλιο επάνω στο οποίο έκτισε ο Θεός τον κόσμο.

Εν κατακλείδι. Αφού είδαμε κάποια χαρακτηριστικά των μεγάλων επαναστάσεων. Αφού είδαμε την νέα σατανική τελετή του θηλυκού δαίμονος Λίλιθ που πρόκειται να συμβεί στην Γαλλία. Αφού είδαμε την περίεργη συσχέτιση όλων αυτών με την Καμάλα Χάρις. Αφού είδαμε ότι όποιος και εκλεγεί στις ΗΠΑ, οι ΗΠΑ θα δεινοπαθήσουν διότι , σύμφωνα με τη Κ. Χάρις αν εκλεγεί η ίδια θα χρησιμοποιήσει «βία έως θανάτου» στους εναντίον της (προφανώς γνωρίζει ότι οι αποφάσεις της θα φέρουν έντονες διαμαρτυρίες) και αν εκλεγεί ο Τράμπ θα πάρουν τα όπλα εναντίον του καθεστώτος Τράμπ. Οπότε, ότι και αν βγάλει η κάλπη, ή η καλπονοθεία, τα όπλα θα βγουν.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι το εξής. Ο πλανήτης οδεύει προς συμφορά σύμφωνα με τις επιταγές των παγκοσμιοποιητών. Οι ΗΠΑ ακροβατούν αλλά και επηρεάζουν όλον τον κόσμο. Οι κακοί χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν. Υλικά και αποκρυφιστικά. Όπως έκανε ο πρόγονός τους ο Σολομών για να κτίσει τον ναό του. Ναι, αλλά οι δαίμονές τους θέλουν ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες τους που συνήθως είναι ψυχές. Ψυχές ανθρώπων. Όπως και να ‘χει η κατάσταση οδηγούμαστε σε αιματηρές καταστάσεις. Δυστυχώς!

Αυτοί δεν δίστασαν να συνδέσουν τον Εσταυρωμένο με την Καμπάλα, εμάς θα σκεφθούν;

Χρήστος Μαντζιάρης

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Godzilla El Niño: Η φυσική καταστροφή που θα στοιχίσει 10 τρισεκατομμύρια δολάρια – Ήρθε νωρίς, θα είναι φονικό
Slider

Godzilla El Niño: Η φυσική καταστροφή που θα στοιχίσει 10 τρισεκατομμύρια δολάρια – Ήρθε νωρίς, θα είναι φονικό

by admin
20 λεπτά ago
Τραμπ μετά το deal: “Ή υπογράφετε για τα πυρηνικά ή ξαναρχίζω τους βομβαρδισμούς” – Η νέα απειλή στο Ιράν
Slider

Τραμπ μετά το deal: “Ή υπογράφετε για τα πυρηνικά ή ξαναρχίζω τους βομβαρδισμούς” – Η νέα απειλή στο Ιράν

by admin
1 ώρα ago
O Tζος Χόκιτ «ξάπλωσε» τον Ντέρικ Λιούις & μετά «πάγωσε» την αρένα του UFC: «Η Μισέλ Ομπάμα είναι άνδρας» (βίντεο)
Slider

O Tζος Χόκιτ «ξάπλωσε» τον Ντέρικ Λιούις & μετά «πάγωσε» την αρένα του UFC: «Η Μισέλ Ομπάμα είναι άνδρας» (βίντεο)

by admin
1 ώρα ago
Καίγεται Η Λαύρα των Σπηλαίων Στην Ουκρανία!
Slider

Καίγεται Η Λαύρα των Σπηλαίων Στην Ουκρανία!

by admin
2 ώρες ago

Comments 1

  1. john says:
    2 έτη ago

    ……Και σύμφωνα με τον Μπεν Σιρά μια λεχώνα πρέπει να κρύβεται από την απειλή του θηλυκού δαίμονα, αυτή και το νεογέννητο παιδί της, τουλάχιστον 40 ημέρες αν είναι αγόρι και 60 αν είναι κορίτσι. Γι αυτό υπάρχει ο σαραντισμός των μωρών σε πολλούς λαούς…..

    Λευιτικον 5 ἐὰν δὲ θῆλυ τέκῃ, καὶ ἀκάθαρτος ἔσται δὶς ἑπτὰ ἡμέρας, κατὰ τὴν ἄφεδρον αὐτῆς· καὶ ἑξήκοντα ἡμέρας καὶ ἓξ καθεσθήσεται ἐν αἵματι ἀκαθάρτῳ αὐτῆς.

    Δεν ειναι 60 ημερες αλλα 80 για το κοριτσι , το διπλο απο το αγορι . Δις επτα ισον 14 συν 60+6 ισον 80 …
    Δεν ασχοληθηκα με τα αλλα , αυτο απλα μαθηματικως εβγαζε ματι και το επισημανα ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/6/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/6/2026)

4 ημέρες ago
«Νίκος Παπαδόπουλος: Στοχοποίηση και απαξίωση των Αρχιερέων από την Κυβέρνηση, σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται οικονομικά

«Νίκος Παπαδόπουλος: Στοχοποίηση και απαξίωση των Αρχιερέων από την Κυβέρνηση, σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται οικονομικά

4 ημέρες ago
Μοναστηράκι: 20χρονο κορίτσι πήδηξε από τον 6ο όροφο

Μοναστηράκι: 20χρονο κορίτσι πήδηξε από τον 6ο όροφο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Τί ἔλεγε ὁ Ἅγιος Παΐσιος γιὰ τὰ Ἀρχαῖα Ἑλληνικά καὶ τοὺς Ἠλεκτρονικοὺς Ὑπολογιστές

    18 shares
    Share 7 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr