• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Χτίζεται σιγά σιγά ο «ορθόδοξος άξονας» – Ο Ρ.Ράντεφ κάλεσε τον Β.Πούτιν στη Βουλγαρία

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Μετά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Σερβία για την επέτειο του εορτασμού της λήξης  του  1ου παγκοσμίου πολέμου , ένα νέο ταξίδι προετοιμάζεται αυτή τη φορά προς τη Βουλγαρία  για τον εορτασμό των 140 χρόνων από την απελευθέρωση της χώρας από τους Οθωμανούς Τούρκους, σε πείσμα των Γερμανών και της νέας τάξης  πραγμάτων.

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας, κάλεσε τον  Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της 140ης επετείου από την απελευθέρωση της χώρας από τον οθωμανικό  ζυγό , οι οποίες  θα πραγματοποιηθούν το 2018, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της βουλγαρικής προεδρίας .

Η  κύρια «είδηση»  είναι ότι ο Ράντεφ αντιμετώπισε και την σφοδρότατη αντίδραση φανατικής δυτικόφιλης μερίδας βουλευτών και πρώην….γενικώς…αλλά και ως πρώην στρατιωτικός τήρησε τον λόγο του στο ακέραιο.  

 «Σε σχέση με την 140η επέτειο από τη λήξη του Ρωσο-τουρκικού  πολέμου  του 1877-1878 και την απελευθέρωση της Βουλγαρίας, ο αρχηγός του κράτους κάλεσε τον Ρώσο ομόλογό του για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα το 2018», αναφέρει η ανακοίνωση .

Σημειώνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Ρ. Ράντεφ για την πρόσκληση και την αποδέχθηκε, ενώ η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο μερών και θα ανακοινωθεί  αργότερα.

Τεράστια σημασία έχει η αποδοχή της πρόσκλησης από τον Βούλγαρο πρόεδρο του Ρώσου προέδρου στην επέτειο ενός Ρωσο-τουρκικού πολέμου που έδωσε το δικαίωμα στους Βουλγάρους να κάνουν ανεξάρτητο  κράτος .

Οι σχέσεις σύμφωνα με πληροφορίες του νέου Βουλγάρου προέδρου με τον Ρώσο ομόλογο του είναι «άριστες».

Πηγές στα ΜΜΕ και των δύο χωρών επιβεβαιώνουν την σύνδεση της αποκαλούμενης βουλγαρικής πατριωτικής πτέρυγας με την αντίστοιχη ρωσική , μιας και υπάρχουν τόσα κοινά από την ιστορία, τον πολιτισμό, την κουλτούρα , μέχρι την γλώσσα και την θρησκεία.

Οι ίδιες πηγές  ομιλούν ότι δια μέσου των Πατριαρχείων και πατριωτικών ομάδων υπάρχει μια τεράστια διασύνδεση Ρωσίας και Βουλγαρίας ( μην ξεχνάμε τα χρόνια της ΕΣΣΔ) , ενώ στην ουσία έχουμε την «μυστική» δημιουργία αυτού που ονομάζουμε στο pentapostagma.gr ως «ορθόδοξο άξονα» ο οποίος έχει μεγαλύτερη  έκταση και από τον αγωγό South Stream.

Η βουλγαρική εθνική και θρησκευτική ελίτ διαπίστωσε εδώ και πολύ καιρό ότι η ΕΕ είναι ένας νεκρός οργανισμός που στην ουσία προωθεί το  Δ’ Ράιχ, και τίποτα άλλο καλό δεν έχει να προσφέρει για την νεολαία της χώρας και το μέλλον της .

Την ίδια στιγμή  οι βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες στέλνουν στον πρόεδρο της Βουλγαρίας ( έχει τους δικούς του ανθρώπους ) συνεχώς  εκθέσεις για τον αλβανικό εθνικισμό και την προσπάθεια δημιουργίας της αποκαλούμενης Μεγάλης Αλβανίας , με τα απόνερα του σχεδίου αυτού  να φτάνουν σε όλα τα Βαλκάνια.

Η Ρωσία και η δημιουργία ενός μεταμοντέρνου  νέο-βυζαντικού χώρου από τις ορθόδοξες χώρες των Βαλκανίων  ….είναι η μόνη λογική λύση στο όλο πρόβλημα.

Ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρ.Ράντεφ ( πρώην ΑΓΕΑ) εμφορείται σε πολύ μεγάλο βαθμό από αυτές τις ιδέες, για  τις οποίες αναζητά συμπαραστάτες στα Βαλκάνια.

Ο ίδιος  συνεχάρη επίσης τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τον  ρωσικό λαό για την εορτή της Ημέρας της Ρωσίας πρόσφατα. Απόδειξη  αυτών των «εκτιμήσεων» αποτελεί η συνομιλία Ράντεφ και Πούτιν.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, «κατά τη διάρκεια της  συνομιλίας είκοσι λεπτών, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλγαρίας, σημειώθηκαν οι  βαθείς ιστορικοί ,  πνευματικοί και θρησκευτικοί  δεσμοί μεταξύ του βουλγαρικού  και του ρωσικού λαού», και πολλά …άλλα.

Ο Ράντεφ είχε  δηλώσει στο παρελθόν την πρόθεσή του να καλέσει στους εορτασμούς της χώρας τον Πούτιν, ενώ η κίνηση αυτή δυσαρέστησε κάποιους πολιτικούς της χώρας, που αντιτίθενται σθεναρά στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ.

Ωστόσο Ράντεφ τόνισε ότι δεν θα «συμβιβαστεί με κανέναν , λόγω της εμμονής μιας χούφτας  βουλευτών.»

Νομίζουμε ότι ο πρώην αντιπτέραρχος της βουλγαρικής πολεμικής αεροπορίας και νυν πρόεδρος της χώρας , ο οποίος αντιτάχθηκε σε σχέδιο του ΝΑΤΟ για την φύλαξη του εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη, είναι κάτι παραπάνω από  σαφής για τις προθέσεις του.

Ενώ οι πληροφορίες απο την γειτονική χώρα κάνουν λόγο για μια πολύ μεγάλη μερίδα του Βουλγαρικού λαού που τον ακολουθεί πιστά.

«Ορθοδοξία ξανά και εξοβελισμός Οθωμανών , Φράγκων, Γερμανών μια και καλή μέσω όμως Ρωσίας» και η δημιουργία μιας  μεταβυζαντινής  ένωσης  είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση και τίποτα άλλο .

Το βίντεο της ρωσικής τηλεόρασης που προβλήθηκε τρεις φορές για την Βυζαντινή αυτοκρατορία έλαβε χώρα από τους προγόνους των σημερινών χωρών της ΕΕ.

pentapostagma

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Συναγερμός στο Κίεβο από φήμες για πραξικόπημα κατά Zelensky με χτύπημα σε υπόγειο καταφύγιο – Medvedev: Τέλος οι κανόνες
Slider

Συναγερμός στο Κίεβο από φήμες για πραξικόπημα κατά Zelensky με χτύπημα σε υπόγειο καταφύγιο – Medvedev: Τέλος οι κανόνες

by admin
7 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
Slider

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
7 ώρες ago
Άνταμς: Η ειρήνη πέθανε – Το Ισραήλ σαμποτάρει τα πάντα, το Ιράν κλείνει τα Στενά, η παγκόσμια κατάρρευση έρχεται
Slider

Άνταμς: Η ειρήνη πέθανε – Το Ισραήλ σαμποτάρει τα πάντα, το Ιράν κλείνει τα Στενά, η παγκόσμια κατάρρευση έρχεται

by admin
8 ώρες ago
Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών
Slider

Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Έφυγε ο (ΚΑΖΑΝ)ας & μας έστειλε τα Χαιρετίσματα… Εμείς σηκώσαμε F-16!

Έφυγε ο (ΚΑΖΑΝ)ας & μας έστειλε τα Χαιρετίσματα… Εμείς σηκώσαμε F-16!

Κατάρ προς ΗΑΕ: «Εσείς βοηθήσατε τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου να κτυπήσουν της ΗΠΑ»

Κατάρ προς ΗΑΕ: «Εσείς βοηθήσατε τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου να κτυπήσουν της ΗΠΑ»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr