ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Αποκάλυπτικοί Ουρανοί» αφήνουν μια «Ατμοσφαιρική Κόλαση» – Άλλο ένα Προειδοποιητικό Σημείο των Πράξεων που Έρχονται;

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 23 Απρ 2017 - 8:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σε αυτή τη νέα ιστορία από τον Dane Wigington, στην ιστοσελίδα του GeoEngineering Watch, αναφέρει ότι εντελώς αφύσικα τετραγωνικά σύννεφα συνεχίζουν να εμφανίζονται στη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής σαν αποτέλεσμα των προγραμμάτων διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας (SRM) και του στόχου τους να δημιουργήσουν, επεκτείνοντας, ενισχύοντας και χημικώς δροσίζοντας (μέσω διεργασιών χημικής συμπύκνωσης πάγου) με κάλυψη σύννεφων πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.

Πρωταρχικός στόχος αυτών που προωθούν την «υπερθέρμανση του πλανήτη», ο Wigington προειδοποίησε εδώ και καιρό, ότι οι απρόβλεπτες συνέπειες των προγραμμάτων που αποσκοπούν στην «άμβλυνση των αντιληπτών επιπτώσεων» της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχουν καταστροφικές συνέπειες σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Αναφερόμενος στην ιστορία του, η πρόσφατα ληφθείσα δορυφορική εικόνα της NASA, που φαίνεται παρακάτω, δείχνει σχηματισμούς καιρικών συνθηκών με γωνίες 90 μοιρών με ευθείες πλευρές που δεν υπάρχουν φυσικά στη φύση, αναφέρει ότι οι σχηματισμοί αυτοί είναι περισσότερο απόδειξη της επίθεσης ψεκασμού με αεροζόλ και μαζικού χειρισμού της ατμοσφαιρικής υγρασίας Συνέχισε να επιταχύνεται.
«Αποκάλυπτικοί Ουρανοί» αφήνουν μια «Ατμοσφαιρική Κόλαση» - Άλλο ένα Προειδοποιητικό Σημείο των Πράξεων που Έρχονται; - Εικόνα1

Και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο αυτής της ιστορίας, η ατμόσφαιρά μας είναι τώρα υπό μαζική επίθεση «ηλιακής ακτινοβολίας» με τους βιντεογράφους μας, που μας δείχνουν ότι αποδεικνύεται ότι ζούμε σε μια αγωνιστική ατμόσφαιρα, όπου το τεχνητό υπαίθριο χρώμα ξεθωριάζει γρήγορα ενώ οι φυσικές καταστροφές, με τα προγράμματα chemtrailing, έχουν αφήσει εκπληκτικές εικόνες στον αποκαλυπτικό ουρανό.

Σε αυτή τη νέα ιστορία, στην έκθεση “From The Treches World Report”,  αναφέρουν ότι το Κογκρέσο δημοσίευσε αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία για τα χημικά όπλα, με ακόμα πιο αδιάβροχη απόδειξη των όπλων «ηλεκτρονικών, ψυχοτρονικών και πληροφοριών» καθώς και πλάσματος, ηλεκτρομαγνητικών, ηχητικών και υπερηχητικών όπλων , Και για άλλη μια φορά «γλίστρησε» από τον αμερικανικό λαό.
«Αποκάλυπτικοί Ουρανοί» αφήνουν μια «Ατμοσφαιρική Κόλαση» - Άλλο ένα Προειδοποιητικό Σημείο των Πράξεων που Έρχονται; - Εικόνα2
Ενώ για όσους έχουν πάρει τις πληροφορίες τους, από τα ανεξάρτητα μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαβάζουν βιβλία όπως οι «Πόλεμοι και οι φυσικές καταστροφές του Steve Quayle» και γνωρίζουν από τα παλιά χρόνια,την πατέντα που έχει τεκμηριωθεί από τον Dane Wigington, Το λιγότερο εκπληκτικό, άλλοι δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών, παραμένουν εντελώς σε άγνοια, για το τι ψεκάζεται στον αέρα πάνω από τα κεφάλια μας.

Ακόμη και με την ονομασία «θεωρία συνωμοσίας» από το CNN και άλλα καταστήματα ψεύτικων ειδήσεων, κάθε μέρα έχουμε ολοένα και περισσότερες αποδείξεις,  ότι συμβαίνει κάτι πολύ αμαρτωλό στον ουρανό μας και βλέπουμε την απόλυτη απόδειξη της καταστροφής της ατμόσφαιράς μας και των μαζικών ποσών της ηλιακής ακτινοβολίας ,που χτυπά τον πλανήτη μας ,στο πρώτο βίντεο παρακάτω από τον βιντεογράφο MrMBB333.

Στο πρώτο του βίντεο έχουμε την απόδειξη ότι η ηλιακή ακτινοβολία συνθλίβει το τεχνητό εξωτερικό χρώμα και ξεθωριάζει γρήγορα, καθώς βλέπουμε τα σημάδια της εξωτερικής στάσης να αλλάζουν από κόκκινο σε «λευκό» από την ηλιακή ακτινοβολία. Μας λέει ότι αυτό είναι περισσότερο απόδειξη, ότι ζούμε σε μια «αγωνιώδη ατμόσφαιρα», ο βιντεογράφος μας συμφωνεί επίσης με τον Wigington, ότι αυτή η τεράστια ηλιακή ακτινοβολία είναι πιθανότατα ένας από τους λόγους που έχουν ψεκάσει τον ουρανό μας.

Όπως ακούμε και στο επόμενο βίντεο, επίσης από τον κ. BB333, ο ουρανός μας είναι βρίσκεται υπό τεράστια επίθεση, με τα ηφαίστεια που εκρήγνυνται στον πλανήτη. Τι συμβαίνει όταν συνδυάζουμε τις ανθρωπογενείς προσπάθειες να δροσιστεί ο πλανήτης μέσω προγραμμάτων chemtrailing, με τη φυσική ψύξη που έρχεται με ηφαιστειακές εκρήξεις; Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο ANP, το 1816, ένας αμέτρητος αριθμός ανθρώπων λιμοκτονούσε και πάγωσε στο θάνατο, μετά από ένα «έτος χωρίς καλοκαίρι» που προκλήθηκε από ηφαιστειακές εκρήξεις.

Όπως μας λέει ο βιντεογράφος μας για την φωτογραφία που ακολουθεί από το Conrad στην Πενσυλβάνια, ακόμη και μακρυά από την έκρηξη ηφαίστεων, οι χημωμένοι ουρανοί φαίνονται υπερβολικοί καθώς αντανακλούν το νερό στη λίμνη.
«Αποκάλυπτικοί Ουρανοί» αφήνουν μια «Ατμοσφαιρική Κόλαση» - Άλλο ένα Προειδοποιητικό Σημείο των Πράξεων που Έρχονται; - Εικόνα3
Το εκπληκτικό διπλό ουράνιο τόξο που φαίνεται παρακάτω από την Randall στην Κόστα Ρίκα μοιάζει με κάτι από μια μετα-αποκαλυπτική ταινία και για άλλη μια φορά μας δείχνει πόσο γρήγορα, αυτό που βλέπουμε στον κόσμο μας σαν «κανονικό»,  μπορεί να μετατραπεί σε κάτι σουρεαλιστικό.
«Αποκάλυπτικοί Ουρανοί» αφήνουν μια «Ατμοσφαιρική Κόλαση» - Άλλο ένα Προειδοποιητικό Σημείο των Πράξεων που Έρχονται; - Εικόνα4
Στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί, ακούμε  τον Dane Wigington στις τελευταίες ειδήσεις του Geoengineering Watch.

Όχι, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως τα  chemtrails…
«Αποκάλυπτικοί Ουρανοί» αφήνουν μια «Ατμοσφαιρική Κόλαση» - Άλλο ένα Προειδοποιητικό Σημείο των Πράξεων που Έρχονται; - Εικόνα5
http://allnewspipeline.com/Congress_Chemtrails_Solar_Radiation.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…