ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κύπρος: Φεύγει η Ρουμάνα, έρχεται Αμερικανός στην Τρόικα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 6 Αυγ 2014 - 23:54

Τη μετακίνηση της Ντέλιας Βελκουλέσκου από τη θέση της επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Κύπρο, ανακοίνωσε την Τετάρτη το ΔΝΤ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά από δυόμισι χρόνια στη συγκεκριμένη θέση, η κ. Βελκουλέσκου μετακινείται σε άλλη αποστολή του ΔΝΤ.

Η μετακίνηση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του κυπριακού προγράμματος  περί τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Νέος επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ για την Κύπρο θα αναλάβει ο Αμερικανός Μαρκ Λιούις ο οποίος εργάζεται στο ΔΝΤ από το 1995.

Ο Μαρκ Λιούις συμμετείχε σε αποστολές του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, το Μαρόκο, η Αρμενία και η Τουρκία.

Ο Μαρκ Λιούις θα ηγηθεί της ομάδας που θα πραγματοποιήσει την έκτη αξιολόγηση του προγράμματος αργότερα το φθινόπωρο, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr