ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Δένδιας καλεί τους Γερμανούς επιχειρηματίες να διαλέξουν τι θέλουν να “αγοράσουν” στην Ελλάδα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 19 Αυγ 2014 - 23:47
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδιας δήλωσε σήμερα στη ΝΕΡΙΤ, μετά τη συνάντηση με τον Αντικαγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας κ. S. Gabriel:

«Μετά την επίσκεψη στην Ένωση των Γερμανών Βιομηχάνων (BDI) και μετά από συνεννόηση και με τον Πρόεδρό της, είχα τη χαρά τώρα να συναντήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και να συζητήσουμε όλα τα θέματα τα οποία αφορούν και την οικονομία της Ελλάδας.

Συζητώντας με τον κύριο Gabriel συμφωνήθηκε ότι για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα συμπτώματα της κρίσης θα πρέπει η ελληνική οικονομία να βοηθηθεί να εισέλθει στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης. Και ο κύριος Gabriel είχε την καλοσύνη να προσυπογράψει όσα πιστεύει η ελληνική Κυβέρνηση, ακριβώς για το τι χρειάζεται για να μπούμε σε αυτήν την ανάπτυξη.

Εξέφρασα στον κύριο Gabriel τις ευχαριστίες μας για αυτό και επίσης είχα την χαρά να τον καλέσω στην Αθήνα. Συμφωνήθηκε ο κύριος Gabriel να έρθει στην Αθήνα τον Μάρτιο, επικεφαλής αντιπροσωπείας Γερμανών επιχειρηματιών, για να δούμε τι επενδυτικές ευκαιρίες υπάρχουν για τους Γερμανούς επιχειρηματίες στην ελληνική οικονομία. Νομίζω ότι αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι ότι η Γερμανία προσυπογράφει τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και αυτό είναι κάτι το εξαιρετικά χρήσιμο αλλά και ιδιαίτερα απαραίτητο».

ΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr