ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ελεύθερες οι βάσεις στην Κύπρο για ενδεχόμενους βρετανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράκ

ΕΘΝΙΚΑ. - 20 Αυγ 2014 - 7:59
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«Εάν η Βρετανία ζητήσει να πραγματοποιήσει αεροπορικές επιθέσεις στο Ιράκ, εναντίον των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους από τη βάση του Ακρωτηρίου, η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα φέρει αντίρρηση» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού Sky News του Λονδίνου, ο κ. Κασουλίδης σημείωσε ότι η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να ενημερώσει για τη χρήση της βάσης του Ακρωτηρίου, πριν από οποιαδήποτε επίθεση στο Ιράκ.

«Η προώθηση των ανταρτών του Ισλαμικού Κράτους έχει θορυβήσει όλη την ευρύτερη περιοχή. Συνιστά πραγματική απειλή, κάτι που έχει ήδη φανεί», είπε ο κ. Κασουλίδης.

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μάικλ Φάλλον, στη διάρκεια σύντομης επίσκεψής του στην Κύπρο το περασμένο Σάββατο ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τις προθέσεις της Βρετανίας, αλλά δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες.

Πηγή: HellasforceLoading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr