ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“27 νεκροί στρατιωτικοί από ανακοπή σε 1 μήνα”!

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ. - 6 Ιούν 2014 - 7:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ ,ήταν δυστυχώς πολύ προφητικός σε όσα είπε στην συνέντευξή του στο Onalert.“ 27 απόστρατοι του Στρατού Ξηράς ,οι περισσότεροι μέχρι 60 χρονών πέθαναν μέσα στο Μάϊο, όλοι από ανακοπή καρδιάς”, είπε μεταξύ άλλων θέλοντας να επισημάνει ότι η πίεση που έχουν υποστεί οι ενεργεία κι ααπόστρατοι στρατιωτικοί από την δραματική υποβάθμιση της ζωής τους έχει πολλές απώλειες.

Μισή ώρα μετά από την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Γιάννη Αντωνιάδη , έπεφτε νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο αντιναύαρχος ε.α και πρόεδρος του ΜΤΝ Μιλτιάδης Κανάρης.

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν τελευταίοι χθες ,λένε ότι ο αντιναύαρχος Κανάρης ήταν εξαιρετικά πιεσμένος. Μόλις είχε λάβει ένα έγγραφο από το ΥΠΕΘΑ , με το οποίο καλούνταν το ΜΤΝ να πληρώσει 90.000 για να γίνει μελέτη για τα μετοχικά ταμεία! Ο Κανάρης δεν μπορούσε να καταλάβει πως μέσα στην θύελλα που περνά το ΜΤΝ κάποιοι ζητούσαν τόσα λεφτά για μια μελέτη.

Περίπου στις 12.30 το μεσημέρι ολοκήρωσε τις συναντήσεις που είχε με απόστρατους της τάξης του. Λίγη ώρα μετά έπεφτε νεκρός από ανακοπή καρδιάς.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…