ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έφτασε η ώρα: Αποκαλούν τον «Αντίχριστο», Χριστό – Δημοσίευμα ΣΟΚ

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 27 Απρ 2020 - 9:24
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Παρουσιάζουν τον κορωνοϊό ως σημάδι έλευσης και γεγονότων…

Αγγλικό δημοσίευμα μας δείχνει πως πλησιάζουμε σε σημαντικές εξελίξεις!

Η βρετανική Express μεταδίδει πως η ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ, θα σημάνει, σύμφωνα με ειδικό της Βίβλου, την δεύτερη έλευση του Χριστού και όχι του Αντίχριστου, αναφέροντας πως πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα σημάνει την κατασκευή ενός Ναού στην Σιών.

Ωστόσο, αυτός που θα φτιάξει τον εν λόγω Ναό δεν θα είναι ο Χριστός, αλλά εκείνος που θα έρθει αντί του Χριστού! Αυτό πιστεύει ο Χριστιανισμός.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο καθηγητή σε θέματα Βίβλου, Tom Meyer, συνεχίζει η εφημερίδα, σε αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει το συμβούλιο Εβραίων ραβίνων γνωστών ως Sanhedrin.

Το Μεγάλο Σανχεντρίν (Μεγάλο Συνέδριο), ήταν το ανώτατο εβραϊκό νομοθετικό και θρησκευτικό συμβούλιο που λειτουργούσε και ως δικαστήριο το οποίο είχε έδρα την Ιερουσαλήμ, και αποτελούσε τη μεγαλύτερη θρησκευτική αυθεντία του Ιουδαϊσμού στην όλη περιφέρεια της Γης του Ισραήλ.

Στις μέρες μας γίνεται προσπάθεια της ανασύστασης του Μεγάλου Σανχεντρίν στο Ισραήλ, εν όψει της έλευσης του Μεσσία των Εβραίων και όχι φυσικά των χριστιανών, όπως λανθασμένα διαβάζουμε στο άρθρο, το οποίο μάλλον έχει πρόθεση να «παρασύρει» χριστιανούς σε λάθος μονοπάτια.

«Ίσως η αναγέννηση του Sanhedrin, μαζί με την επιθυμία του να αναβιωθούν οι θυσίες ζώων και να αναγερθεί ο Τρίτος Ναός των Εβραίων, ανοίγει τον δρόμο για την εκπλήρωση της Βιβλικής προφητείας για την Δεύτερη Παρουσία του Ιησού Χριστού, του αληθινού Εβραίου Μεσσία», αναφέρει ο Meyer.

Μάλιστα η Express, παραθέτει βίντεο υποτιθέμενου χριστιανού, ο οποίος θεωρεί πως ο κορωνοϊό είναι σημάδι πως πλησιάζει η δεύτερη εμφάνιση του Χριστού και όχι του Αντίχριστου.

Το άρθρο είναι πάρα πολύ σημαντικό και παρά την προπαγάνδα του δίνει ένα σημαντικό δεδομένο: Επίκειται έλευση «παγκόσμιου Μεσσία», τον οποίο θα παρουσιάσουν στους χριστιανούς ως τον Χριστό!

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Αγία Γραφή, κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει ο Χριστός παρά μονάχα ο Πατήρ και φυσικά η Δευτέρα Παρουσία δεν συνδέεται επ’ ουδενί με την ανέγερση Τρίτου Ναού και την αναβίωση του Μωσαϊκού Νόμου, καθώς ο Χριστός ήταν Εκείνος, ο οποίος τον κατήργησε με τις πράξεις και τα λεγόμενά Του.

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…