ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η πληγή των ακρίδων χτυπά το Ισραήλ (βίντεο).

ΚΛΟΙΟΣ. - 29 Απρ 2021 - 8:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι κάτοικοι του Νότου του Ισραήλ μπορεί να βρέθηκαν ενοχλημένοι από παράσιτα το σαββατοκύριακο, καθώς μια πραγματική πληγή από ακρίδες έπληξε την περιοχή.

Το σύννεφο των κίτρινων εντόμων πέταξε στις περιοχές γύρω από το Ελάτ και το Αράβα, με μερικά ακόμη να προέρχονται από τη θάλασσα.

Το κίτρινο χρώμα είναι ένδειξη της ηλικίας τους.Καθ ‘όλη την ιστορία, οι ακρίδες .

Καθ ‘όλη την ιστορία, οι ακρίδες υπήρξαν συμβολικές σημαντικές καταστροφές. Όπως απεικονίζεται σε θρύλους και αρχαία κείμενα σε όλο τον κόσμο, οι πληγές ακρίδων λέγονται ότι προκάλεσαν λιμούς, ανθρώπινες μεταναστεύσεις και ανείπωτη καταστροφή, με το πιο διάσημο παράδειγμα να είναι η βιβλική πληγή των ακρίδων στην Έξοδο.

Αυτή η φήμη είναι πράγματι δικαιολογημένη, καθώς ενώ αυτά τα σμήνη συνήθως δημιουργούν λίγο σοβαρό κίνδυνο για τη γεωργία, στην πραγματικότητα μπορούν να προκαλέσουν τεράστια σμήνη αν προκύψουν οι σωστές συνθήκες.Στην πραγματικότητα, τα σμήνη ακρίδων παραμένουν πρόβλημα μέχρι σήμερα. Τα τελευταία δύο χρόνια μόνο, τα σμήνη ακρίδων έχουν καταστρέψει περίπου 2,25 εκατομμύρια εκτάρια γης σε όλο τον κόσμο και έχουν αφήσει περίπου 20,2 εκατομμύρια ανθρώπους να αντιμετωπίζουν σοβαρή και οξεία επισιτιστική ανασφάλεια.

Ανεξάρτητα από τη θρυλική τους φήμη και το τεράστιο μέγεθος και τον αριθμό του σημερινού σμήνους, οι ακρίδες δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο για τον άνθρωπο ή τα ζώα.

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…