ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανέθεσαν λέει σε 77 επιστήμονες να μας πουν αν μας ψεκάζουν.Και ως εκ θαύματος ενώ δεν συμφωνούν σε τίποτα στις ..

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 19 Αυγ 2016 - 6:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

…επιμέρους μετρήσεις συμφώνησαν ότι δεν μας ψεκάζουν

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Διαβάζω στη ζούγκα για την “έγκυρη” επιστημονική έρευνα που διενήργησε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το αποτέλεσμα της οποίας θα σας παραθέσω στο τέλος του άρθρου.

Οι 77 αυτοί επιστήμονες, αν διαβάσετε το αγγλικό κείμενο θα διαπιστώσετε ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ εκτός βέβαια από το συμπέρασμα, που όπως είναι λογικό έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα : δεν μας ψεκάζουν…

Λοιπόν πάμε όπως να τρελάνουμε τους αψέκαστους:

Πουθενά δεν λέει πότε διενεργήθηκε η έρευνα.
Πουθενά δεν λέει ΠΟΥ διενεργήθηκε η έρευνα. Μόνο σε ένα σημείο μιλάει για “απομακρυσμένη περιοχή”
Πουθενά δεν λέει ΠΟΙΟΣ έκανε τις μετρήσεις.
Πουθενά δεν μας δείχνει τα στοιχεία των δειγμάτων και τις χημικές αναλύσεις τους.

Πάμε τώρα στα συνωμοσιολογικά ερωτήματα… Είναι δυνατόν να πιστέψουμε την έρευνα του Πανεπιστημίου που ιδρύθηκε, μεσουρανοί και διοικείται από τα κορυφαία στελέχη των skulls & Bones (Κρανία και Οστά, η ισχυρότερη οργάνωση στον πλανήτη);
Είναι δυνατόν να πιστέψουμε μια έρευνα στην οποία δεν ΚΛΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους υποστηρικτές της θεωρίας;
Είναι δυνατόν να πιστέψουμε μια έρευνα στην οποία δεν πραγματοποιήθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ;
Αλήθεια γιατί 77 και όχι 78 ερευνητές; (77 είναι ο αγαπημένος αριθμός των μασόνων)

Τα ερωτήματα φίλοι μου ΧΙΛΙΑΔΕΣ και η ΠΑΡΑΚΑΤΩ έρευνα για εμένα είναι απλά του ΚΩΛΟΥ:

Η Κριστίν Σίρερ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ίρβαιν ανέθεσε σε 77 επιστήμονες να εξετάσουν τα στοιχεία που επικαλούνται οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών, γνωστή και ως Chemtrail.  Οι 49 εξέτασαν φωτογραφίες με ίχνη συμπύκνωσης, δηλαδή τα ορατά λευκά ίχνη υδρατμών που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα στον ουρανό, και 28 αξιολόγησαν χημικές αναλύσεις από τη σύνθεση της ατμόσφαιρας.Γιατί τα ίχνη συμπύκνωσης παραμένουν στον ουρανό;

Πλήθος οι διαδικτυακές δημοσιεύσεις για τους αεροψεκασμούς…. Στη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας οι επιστήμονες γράφουν στο περιοδικό Environmental Research Letters ότι η αξιολόγηση φωτογραφιών και χημικών αναλύσεων απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν είναι ακόμα σίγουροι αν θα πρέπει να πιστέψουν ή όχι τη θεωρία των αεροψεκασμών.  Από τους 77 ειδικούς μόνο ένας εντόπισε μια ένδειξη που παραπέμπει σε αεροψεκασμούς.

Φωτογραφία από τον ουρανό στης Ελβετίας, ένα σούρουπο

Φωτογραφία από τον ουρανό στης Ελβετίας, ένα σούρουπο


Οι χημικοί που εξέτασαν τις αναλύσεις για τη σύνθεση του αέρα δεν βρήκαν ενδείξεις για αεροψεκασμούς. Μόνον ένας ειδικός κατέγραψε σε απομακρυσμένη περιοχή ασυνήθιστα υψηλή συγκέντρωση βαρίου. Δεν υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις ότι οι τιμές αυτές σχετίζονται με αεροψεκασμούς

Οι πλέον ψύχραιμοι υποστηρίζουν ότι πριν ασχοληθούμε με διάφορες θεωρίες για τις επιπτώσεις από τα κατάλοιπα των καυσαερίων στην ατμόσφαιρα, θα πρέπει να προσέξουμε την επιστημονική εξήγηση: Οι κινητήρες των τζετ από την εξάτμιση βγάζουν και πολύ ζεστό υγροποιημένο αέρα. Στο ύψος που πετούν τα αεροσκάφη η ατμόσφαιρα είναι πολύ παγωμένη –συνήθως ακόμη και -40 βαθμοί Fahrenheit. Με αποτέλεσμα το ίχνος που δημιουργείται να παραμένει και να είναι ορατό επί αρκετή ώρα.

Από τους επιστήμονες που εξέτασαν τα ίχνη συμπύκνωσης, το 37% καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα λευκά ίχνη υδρατμών των αεροσκαφών παραμένουν περισσότερη ώρα ορατά στην ατμόσφαιρα από ότι παλαιότερα διότι τα αεροσκάφη πετούν πλέον πολύ ψηλότερα και διαθέτουν ισχυρότερους κινητήρες, που εκπέμπουν περισσότερους υδρατμούς.

Το υπόλοιπο 47% των ειδικών δεν επιβεβαίωσαν καν την παρατήρηση των οπαδών της θεωρίας ότι τα ίχνη συμπύκνωσης παραμένουν περισσότερο στην ατμόσφαιρα, ενώ οι υπόλοιποι δεν πήραν καν θέση στο ερώτημα.

 Μεμονωμένη συγκέντρωση βαρίου στην ατμόσφαιρα

 Περίεργα ίχνη συμπύκνωσης στον γερμανικό ουρανό κινούν τις υποψίες των οπαδών θεωριών συνωμοσίας

Περίεργα ίχνη συμπύκνωσης στον γερμανικό ουρανό κινούν τις υποψίες των οπαδών θεωριών συνωμοσίας

Οι χημικοί που εξέτασαν τις αναλύσεις για τη σύνθεση του αέρα δεν βρήκαν ενδείξεις για αεροψεκασμούς. Μόνον ένας ειδικός κατέγραψε σε απομακρυσμένη περιοχή ασυνήθιστα υψηλή συγκέντρωση βαρίου. Δεν υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις ότι οι τιμές αυτές σχετίζονται με αεροψεκασμούς.
Το συμπέρασμα των 77 ειδικών είναι σαφές: «Η παραμονή των ιχνών συμπύκνωσης οφείλεται στην νέα τεχνολογία αεροσκαφών. Παράλληλα η βιομηχανική ανάπτυξη έχει αυξήσει τις εκπομπές ρύπων σε ορισμένες περιοχές.

Όσοι επομένως εστιάζουν στην θεωρία περί γενικευμένου σχεδίου αεροψεκασμού δεν ασχολούνται με μείζονα περιβαλλοντικά προβλήματα για τα οποία πρέπει επειγόντως να βρεθούν λύσεις».

Πληροφορίες από Deutsche Welle |wikipedia.org
e-koutsobola.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…