ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ Ρώσοι θα εξετάσουν την σορό του Γιάσερ Αραφάτ

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Νοέ 2012 - 12:45

Μετά από αίτημα της παλαιστινιακής πλευράς, η Ρωσία θα στείλει στην ερευνητική ομάδα της Ραμάλα, Ρώσους εμπειρογνώμονες για να συμμετάσχουν στην εκταφή των λειψάνων του Γιάσερ Αραφάτ, ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Αλεξαντάρ

Λουκασέβιτς, όπως δημοσιεύει το Ίντερφαξ.

«Πράγματι, ο επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, απηύθυνε σχετική αίτηση προς τη ρωσική ηγεσία. Αποφασίστηκε να αποστελεί μια ομάδα Ρώσων ειδικών στη Ραμάλα», είπε ο Λουκάσεβιτς.

Ο θάνατος του Παλαιστίνιου ηγέτη στη συνείδηση της κοινής γνώμης, δεν ήταν καθόλου αθώος. Είναι γνωστό ότι οι Δυτικοί τον φοβόντουσαν καθότι ήταν χαρισματικός, και κατάφερε από τις “στάχτες” να οδηγήσει τους Παλαιστίνιους στον προθάλαμο του ΟΗΕ. Ήδη η Παλαιστινιακή Αρχή έχει αποκτήσει υπόσταση κράτους. Ο άνθωπος είχε πολλούς και “ορκισμένους” εχθρούς.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr