ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτό δεν το περίμεναν! Τι συνέβη έξω από το CNN – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΕΘΝΗ. ΜΜΕ. - 24 Ιούλ 2017 - 16:45
Loading...

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Περισσότεροι από 150 διαδηλωτές βρέθηκαν έξω από τα γραφεί του CNN στην Ατλάντα των ΗΠΑ, κατηγορώντας το ενημερωτικό δίκτυο των διεθνιστών για διάδοση ψευδών ειδήσεων σε σχέση με την διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι «ψευδείς ειδήσεις, fake news ή hoax», χρησιμοποιούνται από τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, προκειμένου:

Να διαδώσουν ψεύτικους κινδύνους σε σχέση με την πορεία του πλανήτη, επιβάλλοντας με αφορμή εκείνους μισάνθρωπα μέτρα διακυβέρνησης και διαχείρισης της οικονομίας Να λοιδορήσουν πολιτικούς αντιπάλους της Νέας Τάξης Να εμποδίσουν την όποια αληθινή ενημέρωση σε σχέση με τα παγκόσμια τεκταινόμενα.

Με πανό που έγραφαν «FNN#FakeNewsNetwork, Δίκτυο Ψευδών Ειδήσεων» και άλλα που στρέφονταν κατά εταιρειών όπως η Microsoft, οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία του παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού.

Μιλώντας στις κάμερες, οι διαδηλωτές ανέφεραν πως ξεκινά «εκστρατεία κατά του CNN», το οποίο μαζί με άλλους παράγοντες «πολεμά» την διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ καο στοχοποιεί Αμερικανούς που τον στηρίζουν.

«Αντιστεκόμαστε απέναντι στην πραγματική ζημιά που το CNN διαπράττει κατά αυτής της χώρας. Υπάρχουν πραγματικά θύματα της βρώμικης ‘σταυροφορίας’ τους. Έχουν μια ολόκληρη ομάδα από βρώμικους ‘εμπόρους’ που εργάζονται εντεταλμένα με σκοπό την άρνηση της παρούσας Προεδρίας», ανέφερε διαδηλωτής και συνέχισε:

«Οι ζωές των Αμερικανών καταστρέφονται, όταν εκείνου στοχοποιούνται και λοιδορούνται άδικα ή κατηγορούνται άδικα για λογοκλοπή».

Ένας άλλος διαδηλωτής είπε:

«Καταστρέφουν τον πολιτισμό μας. Γεμίζουν τους πολίτες με ψευδείς ειδήσεις και κακή πληροφόρηση, οδηγώντας τους σε λάθος συμπεράσματα σχετικά με το ποιόν του Ντόναλντ Τραμπ».

Αμερικανοί υποστηρικτές της Εθνικής Δεξιάς έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν τον ύποπτο ρόλο ορισμένων ΜΜΕ. Οι πολίτες πολιτικοποιούνται, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στα επιτελεία των παγκοσμιοποιητών, τα οποία, σίγουρα, περίμεναν αλλιώς την εξέλιξη των πραγμάτων.

 


el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter