ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ… “ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 1000 ΕΥΡΩ!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 7 Ιαν 2013 - 16:03
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το θράσος και η απανθρωπιά τους δεν έχουν όριο… Να γεμίσουν τις φυλακές με εξαθλιωμένους από τα Μνημόνια Έλληνες, έστω κι αν χρωστούν μόλις 1000 ευρώ(!), μας απειλούν τώρα οι συγκυβερνώντες, καθώς θα είναι ιδιαίτερα σκληρές οι ποινές που θεσπίζονται με το νέο φορολογικό
νομοσχέδιο που θα έρθει τον Απρίλιο στη Βουλή.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γι’αννης Στουρνάρας εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλλει με κάθε τρόπο την επίτευξη των στόχων του προγράμματος, αλλά και την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη δώσει σαφείς κατευθύνσεις, σε συνεννόηση πάντα με την τρόικα, για το περιεχόμενο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με τη λήψη πειθαρχικών μέτρων και τη θέσπιση ποινών για όσους φοροδιαφεύγουν ή αρνούνται να πληρώσουν φόρους και χαράτσια. Προβλέπεται να χαρακτηριστεί ιδιώνυμο αδίκημα, προκειμένου οι ποινές να καθορίζονται ανεξάρτητα και να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ!

Ταυτόχρονα αναμένεται να θεσμοθετηθεί η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών αλλά και περιουσιακών στοιχείων, χωρίς κανέναν από τους περιορισμούς που υπάρχουν μέχρι σήμερα, κάτι που αποτελεί και απαίτηση των Γερμανών.

Την ίδια ώρα, απλά… «ραβασάκια» με φόρο 45% επί της διαφοράς των εμβασμάτων που έστειλαν στο εξωτερικό και των εισοδημάτων που δήλωναν στην εφορία, θα λάβουν από τις αρχές Φεβρουαρίου, όσοι από τους 25 χιλιάδες καταθέτες ξένων τραπεζών έχουν πάρει επιστολές από την γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και δεν έχουν υποβάλλει μέχρι τότε συμπληρωματικές δηλώσεις.

Αν εντός Ιανουαρίου δεν μεταβούν στις Εφορίες προκειμένου να δικαιολογήσουν τις υψηλές τους καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού τότε εντός του Φεβρουαρίου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) θα αρχίσει να στέλνει ειδοποιητήρια.

Στο τέλος του μήνα εκπνέει η προθεσμία που τους έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών για να αποδείξουν ότι οι διαφορές εμβασμάτων και δηλωθέντων εισοδημάτων είναι δικαιολογημένες και προέρχονται από νόμιμα κεφάλαια για τα οποία έχουν πληρωθεί φόροι.

Αυτό θα πει φορολογική δικαιοσύνη και διαφάνεια…


ΠΗΓΗ

Χα χα χα δεν μας τρομοκρατείς πια στουρνάρι ! Κάντε φυλακές να μας βάλετε όλους μέσα να μας ταίζετε !
Μας τα πήρατε όλα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξ αιτίας σας μας κάνατε ζητιάνους ήρθε λοιπόν η ώρα για  ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ …

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr