ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : AVE CEASAR! Οι μελλοζώντανοι σε απο-χαιρετούν!

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 31 Δεκ 2021 - 21:30

► Τελευταία μέρα της κάκιστης χρονιάς (αλλά πολύ διδακτικής, όπως θα αποδειχθεί) είπα να μην κουράσω με τα θλιβερά τρέχοντα θέματα αλλά αντίθετα να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα, μια κι αντί εορταστική έχει γίνει καταθλιπτική. Τώρα αν κάποιοι χλωμιάσουν… ας πρόσεχαν…

► Εύχομαι λοιπόν σε όλους, ειδικά όσους νοιώθουν Ελληνορθόδοξοι, καλή κι ευλογημένη η νέα χρονιά και ποτέ πια ξανά χρονιά σαν τα 2020 & 2021. Σε όσους δεν νοιώθουν Ελληνορθόδοξοι εύχομαι να νοιώσουν Ελληνορθόδοξοι. Στους εχθρούς της Ελληνορθοδοξίας ξυδάκι, θα το χρειαστούν σύντομα! Πολλές-πολλές ευχές στην Τρικλοποδιά!

► Να ευχηθώ στον σεβασμιώτατο πρώην Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ.Αμβρόσιο ο Χριστός να τον οδηγεί πάντοτε. “Ζήλευα” τόσα χρόνια την Κύπρο με τον βράχο της Ορθοδοξίας σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μόρφου κ.Νεόφυτο αλλά επιτέλους και η μητροπολιτική Ελλάδα έχει τον δικό της. Μόλις προχθές τον καλούσα “Σεβασμιώτατε ΠΕΛΑΑΑΤΗΣ!” και νάτος πάλι να ξεμπροστιάζει τους λοιπούς αχρειο-ιερείς (δεν έκανα λάθος, δεν εννούσα αρχιερείς!). Μια διαφωνία έχω μόνο : Δεν κατηγορούμε τους εβραίους αλλά τους σιωνιστές, που κρύβονται πίσω από τη μάσκα των εβραίων. (BAS_4 : ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ )

► Να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους όσους ενσυνειδητα συμβάλουν στον νυν υπέρ πάντων αγώνα, ανώνυμους κι επώνυμους. Η Ανάσταση της Ελλάδας είναι επί θύραις!

► Στον Καίσαρα της Ελλάδας ευχήθηκα ήδη στην φωτό του άρθρου. Μην καβαλήσει το καλάμι και τις πάρει μόνος του τις ευχές. Αφορούν τον κάθε διατελέσαντα Καίσαρα της Ελλάδας και να ξέρουν ότι πλέον ο θεσμός του Καίσαρα πάει εκεί που ανήκει : ΣΤΟ ΔΙΑ@ΛΟ! και BAS_4 : ΡΕ ΚΟΥΛΗ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ …

Να θυμούνται όλοι οι υποτακτικοί τους ότι εμείς έχουμε σύμμαχο τον Χριστό ενώ αυτοί τον αλλούτερο, ο δε λαός ξέρει ότι “δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του”. Θα το θυμηθούν όταν θα του ζητήσουν προστασία και εκπλήρωση των υποσχέσεών του.

Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ (ΔΝΤ, ΕΚΤ και τα λοιπά τσόλια), Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ (σύντομα τα χρέη της Ελλάδας και των Ελλήνων).

Ήδη από τα κομματικά γραφεία (τους συγκοινωνούντες βόθρ@υς δηλαδή εκδόθηκε η εξής (κοινή) ανακοίνωση : Για την επικείμενη κηδεία του κλεπτοκρατικού-δημΙοκρατικού τόξου (πες ψευτορωμέηκου), οι βολεμένοι του συστήματος παρακαλούνται αντί για στέφανα κι άνθη να καταθέσουν τα πουγκιά τους (τόοοοσα πήραν) στους ταμίες των (απο)κομμάτων κι αυτά υπόσχονται να τους ξαναδιορίσουν όταν έρθουν στην εξουσία με απολαβές παχυλότερες! (περιμένουν νέα μεταπολίτευση και νέο Κυπριακό … χιχιχι)

Μνήσθητι Κύριε των ασεβεστάτων, αθέων κι απίστων Αρχόντων ημών, των πολεμίων της αμωμήτου ημών Πίστεως και της Πατρίδος, ψευτομελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου πάσης πολιτικής αποχρώσεως (και των 5000 αποχρώσεων προδοσίας), των αχρειο-ιερέων της Ελλαδικής Εκκλησίας των σατανικώς μισούντων και αδικούντων ημάς, και της μετανοίας και επιστροφής αυτών. Δος αυτοίς ειρηνικήν την Αρχήν, ίνα και ημείς, εν τη γαλήνη αυτών, ήρεμον κι ησύχιον βίον διάγομεν εν πάση ευσεβεία και σεμνότητι. Υπέρ των ασεβεστάτων, αθέων και απίστων Αρχόντων ημών, των πολεμίων της αμωμήτου ημών Πίστεως και της Πατρίδος, ψευτοελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου πάσης πολιτικής αποχρώσεως (και των 5000 αποχρώσεων προδοσίας), των αχρειο-ιερέων της Ελλαδικής Εκκλησίας των σατανικώς μισούντων και αδικούντων ημάς, και της μετανοίας κι επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν.

Κι αν κάποιοι αποδημήσουν από το ψευτορωμέηκο, Κύριε, φύλαξέ τους εις τόπον χλοερόν, εις τόπον “ΚΑΤΑψύξεως” και να μην αναστηθούν ΠΟΤΕ. ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ!!!

► Ο αδελφός μου Δημητράκης μου είπε το εξής ανέκδοτο :
Έγινε συνέδριο όλων των δικτατόρων, ζωντανών και τεθνεότων. Επίσημος προσκεκλημένος ο Κορεάτης Κιμ Γιόγκ Ουν, στον οποίον τιμής ένεκεν προσέφεραν οι πεθαμένοι-καταξιωμένοι το βραβείο του κορυφαίου δικτάτορα. Όμως εκείνος ντροπαλά είπε ότι δεν μπορεί να το δεχτεί όταν ωχριά η δράση του μπρος στον Χίτλερ, που αιματοκύλισε τον πλανήτη και του παραχλωρησε το βραβείο. Ο Χίτλερ πάλι, γυρνώντας προς το συνεταιράκι του Στάλιν (μην τα ξεχνάμε αυτά κι ας βγάζει φουσκάλες το ΚουΚουΕ), παραχώρησε το βραβείο, χάρη στα 23εκατ. πολίτες που σκότωσε εν καιρώ ειρήνης. Αλλά ο Στάλιν υποκλινόμενος στον Μάο Τσε Τουγκ, παρέδωσε το βραβείο λόγω των 78εκατ. Θυμάτων. Με πόνο πολύ ο Μάο και μη μπορώντας να κρατήσει το βραβείο ανέκραξε :
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗηηηη!!!

Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι η τριπλέτα Παπαδόπουλος-Παττακός-Μακαρέζος κινούνται νομικά για το κλόπυ-right του τίτλου δικτατορία στην Ελλάδα.
https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2020-11-19/eyunc.jpg

► Ανέκδοτο 2ο :
Κάποιος έχει κολλήσει σε μποτιλιάρισμα και κατεβαίνει να ρωτήσει τι συμβαίνει. Του απαντούν :
– Κάτι τρομοκράτες έχουν απαγάγει υπουργούς κι απειλούν ότι αν δεν τους δώσουμε 1.000.000€ θα τους πυρπολήσουν με βενζίνη. Έτσι εμείς οι οδηγοί δίνουμε από κάτι ο καθένας.
– Μπράβο παιδιά! Κ αι πόσο δίνει ο καθένας;
– Εεε, άλλος ένα λίτρο, άλλος δύο…

Διασκεδάστε σήμερα με όραμα την λευτεριά, που όμως έρχεται με πόνο. Γιατί άλλοι για το ΜΠΟΛΙ κι άλλοι για την Πόλη > BAS_4 : Εμείς θα πάμε στην ΠΟΛΗ, σεις μείνετε με το ΜΠΟΛΙ

BAS_4 : Είστε έτοιμοι για το Μέγα Θαύμα; Η νύχτα φεύγει, ο Ιωάννης έρχεται!

Δείτε προφητικές ευχές και προσέξτε τα τελευταία 2 λεπτά >
https://www.brighteon.com/1d77fffc-4815-4a8b-a91e-5d9f1def9b60

BAS_4

ΥΓ-Δείτε την αντίδραση του Putin στις σιωνιστικές απειλές >
https://www.brighteon.com/c3f89df8-30ac-4d95-90f5-0f4f260e5ddf

και μια “κορυφαία” επιστημονική συμβουλή (για παράπονα στον Κούλη) >
https://www.brighteon.com/791f28a1-999d-4c13-a7f2-ea975c9a6c43

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr