ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο αντωνακης ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 15 Δεκ 2012 - 10:50

Ανάπτυξη δεν προέβλεψε ο Σαμαράς μετά την εκταμίευση της δόσης; Ανάπτυξη, τα πρώτα λουσιαστικά σημ΄δια της οποίας θα γίνου ορατά στο τέλος του 2013! Έτσι ακριβώς είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός!

Όχι, ο ανθρωπος δεν είναι γκα-γκα, απλά συνεχίζει να εξαπατά τον κοσμάκη με ψέματα και πομφόλυγες! Τις λέει και ξερει ότι κάποιους χαχόλους θα πείσει.

Ιδού λοιπόν ποια θα είναι η …ανάπυτξη που προβλέπει ο Σαμαράς. Πριν από αυτόν τα έχει προβλέψει η Citigroup.

Οι προβλέψεις λοιπόν της Citigroup για την Ελλάδα είναι εφιαλτικές, καθώς η αμερικανική τράπεζα προβλέπει εκτίναξη των ποσοστών ανεργίας στο 40% το 2015, ενώ δίνει 60% πιθανότητες στο σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός των επομένων 18 μηνών!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε εμπιστευτική έκθεση της Citi που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ελλάδας μειώνεται φέτος κατά 7,2%, ενώ το 2013 προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 7,4%, το 2014 κατά 11,8% και θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το 2015 οπότε προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 3,7%. Για τη Citi, η Ελλάδα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2016 οπότε προβλέπει ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 1,6%.

Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία όλο το πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα και θα χρειαστεί να ληφθούν αυτόματα νέα μέτρα.

Το πρόγραμμα έχει ήδη τιναχτεί στον αέρα μια και το 2013 θα είναι πολύ χρονιά που η πολιτική Σαμαρά-Στουρνάρα θα αφήσει καμμένη γη παντού!!!

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, μισθωτοί και συνταξιούχοι όλων των ταμείων θα κληθούν να πληρώσουν μέτρα ύψους 9,3 δισ. ευρώ. Οι απώλειες στα εισοδήματά τους θα προέλθουν από τις περικοπές μισθών και συντάξεων και από τις μειώσεις επιδομάτων από την 1η Ιανουαρίου 2013 καθώς και από πετσόκομμα των ειδικών μισθολογίων (γιατροί, δικαστές, πανεπιστημιακοί, ένστολοι) που θα ισχύσουν αναδρομικά από τον Αύγουστο 2012.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί το φορολογικό που ήδη κατατέθηκε στη βουλή και προβλέπει την υπέρμετρη αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα των περισσοτέρων φυσικών προσώπων με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Αυτή θα είναι η …ανάπτυξη Σαμαρά!

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr