ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευρωπαϊκή Οικονομική Μαφία: Θα κρύβουν τον ELA…!

ΑΡΓΥΡΗ ΞΕΡΡΑ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 1 Οκτ 2015 - 8:54
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Κύριε Καθηγητά, αυτό, είναι το αυτονόητο.
Ποιοί όμως θα το τολμήσουν;
Γιατί με τους οσφιοκάμπτες ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που μας κυβερνούν, κάτι τέτοιο, είναι απαγορευμένο από τα αφεντικά τους…. και επι πλέον υπάρχει και η πλειοψηφία ενός ηλίθιου λαού, που τον έχουν τρομοκρατήσει πως αν φύγει από το ευρώ, θα καταστραφεί.

Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟ ΑΝΤΑΞΙΟ! 
ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

Καλλιόπη Σουφλή

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΕΚΤ απο τον Ιούλιο του 2016 δεν θα είναι υποχρεωτική η αποκάλυψη της χορήγησης έκτακτης χρηματοδότησης μέσω ELA στα πιστωτικά ιδρύματα.
Οι Έλληνες θα δανείζονται χωρίς να το ξέρουν!
Προϋπόθεση θα είναι η προηγούμενη έγκριση απο μια αρμόδια ντόπια “ρυθμιστική” αρχή, η οποία θα περιλαμβάνει εβδομαδιαία αξιολόγηση ώστε να διασφαλίζεται ότι η μη αποκάλυψη της σχετικής πληροφόρησης θα εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον! Μμμμ…
Κάτι τέτοια έρχεται αντίθετο με τις αρχές Διαφάνειας και Δικαίου της ΕΕ. Ελπίζω να μη πραγματοποιηθεί. Ειδικά για την Ελλάδα θα είναι κάτι οδυνηρό, αφού σύμφωνα με τη ΤτΕ η χρηματοδότηση των Ελληνικών συστημικών τραπεζών μέσα ELA (πρόκειται για δάνειο) είναι περίπου 120 δις ευρώ, όσα και οι καταθέσεις.
To πρόβλημα με την ΕΚΤ είναι ότι δεν ασκεί χρόνια έλεγχο στην ΤτΕ με το μηχανισμό που έχει και ότι έχει επιτρέψει  να κάνει crash tests στις Ελληνικές Τράπεζες ένα ιδιωτικό fund η Blackrock, που εμπορεύεται Ελληνικό χρέος ενώ παράλληλα το ελέγχει (Βλέπετε εδώ). Η παρουσία διαπλοκής ανάμεσα σε ΕΚΤ και BlackRock είναι οφθαλμοφανής.
Με την απόφαση αυτή η ΕΚΤ δεν θέλει να βλέπουν οι Έλληνες που φτωχαίνουν τα αποτυπώματα των δανειστών. Η ΕΚΤ επιθυμεί να επιβάλλει περισσότερη αδιαφάνεια για να χάνονται οι αποδείξεις.
Με την απόφαση της οι συναλλαγές και τα δάνεια στην Ελλάδα θα δίνονται κρυφά ενώ οι οίκοι εξιολόγησης θα χάσουν το ρόλο τους. 
Ο Ντράγκι έχει κάνει πολλά λάθη και συνεχίζει και κάνει. 
Τα αποτυπώματα του Σόιμπλε είναι και αυτά εμφανή.
 
Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι καιρός να σκέφτεται την έξοδό της απο το ευρώ με αποφασιστικό τρόπο. 

Για το λόγο αυτό επρότεινα το Reverse Grexit πρίν το προτείνει ο Σόιμπλε (βλέπετε εδώ και εδώ). 

 Τέτοια παιγνίδια όμως θέλουν τον κατάλληλο διαχειριστή. 

Δεν είναι τυχαίο, ότι στα κόμματα της Ελλάδας τα σκουπίδια έχουν την τιμητική τους.

Είναι πολλά τα λεφτά.

Έχει σημασία πάντα τί λέει κάποιος, αν το λέει πρώτος αλλά και πότε το λέει. 
Για αυτούς που ζούν σε σπηλιές κάτι τέτοιο μάλλον δεν έχει σημασία…
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr