ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ;;; ΟΧΙ, ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 28 Ιούν 2017 - 7:45

Ζούμε περίεργες εποχές με τις ικανότητες μας να επέμβουμε όλο και να λιγοστεύουν, ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε και σε αυτά που συμβαίνουν τριγύρω μας, πάνω από τα κεφάλια μας.

Σ’ αυτό το βίντεο που έγινε πριν από λίγες ημέρες σε μια πτήση φαίνεται ένα σκάφος να έχει αρπάξει φωτιά. Στην πραγματικότητα όμως, στο παρακάτω βίντεο από το πιλοτήριο ενός Boeing 747 εμφανίζεται ένα αεροσκάφος να ψεκάζει τα chemtrails στον αέρα. Τα σύννεφα πάνω από την Ευρώπη έχουν πάρει ένα νέο σχήμα, γραμμών, λες και η φύση δημιουργεί ίσιες γραμμές στον ουρανό.

Ως εκ τούτου τα «περίεργα νεα φαινόμεσα» μέσα σε λίγα χρόνια δεν θα είναι νέα αλλά δεν θα τα προσέχουμε καθόλου γιατί οι νέοι δεν έχουν καμία ιδέα πως δημιουργούνται φυσικά σύννεφα. Αυτό το μαύρο πράγμα που απλώνεται πάνω από τα κεφάλια μας είναι ένα καθημερινό φαινόμενο στους Ευρωπαικούς ουρανούς! Και η εργολαβία γίνετα με το χρήμα που μαζεύουν από τους πολίτες που έχουν ριμάξει στην εφορία.

Φυσικά κανείς από τα Στρουμφάκια των ΜΜΕ δεν θα σας μιλήσει για την μεγαλύτερη καταστροφή των ουρανών αλλά και της γης, διότι εμποδίζουν το φως του ήλιου να φτάσει στο έδαφος. Ετσι μειώνουν την λάμψη του φωτός που είναι υπέυθυνο για τις προυποθέσεις υπάρξεως ζωής στον πλανήτη. Εκτός αυτού το φως του ηλίου μας κρατάει υγιείς δημιουργώντας όλα τα παραίτητα συστατικά στον οργανισμό μας για την καταπολεμηση ιών και μικροβίων.

KORAKS

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr