ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έχουν ξεφύγει: Θα πεθάνουμε από ασφυξία λόγω «υπερθέρμανσης»

ΚΛΟΙΟΣ. - 25 Ιούν 2016 - 15:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η τρομοκρατία συνεχίζεται! Η δήθεν υπερθέρμανση εκτός από το ότι θα μας «κάψει ζωντανούς» θα μπορούσε να έχει ως συνέπεια μια δραματική μείωση του οξυγόνου που αναπνέουμε στην ατμόσφαιρα της Γης.

Αυτό υποστήριξε ο Σεργκέι Πετρόσβκι, καθηγητής εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ στην Βρετανία.

Ο Πετρόβσκι χρησιμοποίησε μαθηματικά μοντέλα για να εξετάσει δήθεν την εξέλιξη του φυτοπλαγκτόν, δηλαδή των φωτοσυνθετικών μικροοργανισμών που ζουν αιωρούμενοι σε επιφανειακά ύδατα λιμνών, ποταμών και ωκεανών, οι οποίοι παράγουν τα δύο τρίτα του οξυγόνου στη Γη.

«Διαπίστωσε» πως εκτός από μια ορισμένη θερμοκρασία αυτοί οι μικροοργανισμοί αδυνατούν να φωτοσυνθέσουν κι έτσι δεν δύνανται να απελευθερώσουν πολύτιμο οξυγόνο στην ατμόσφαιρα της Γης.

Ορισμένοι ειδικοί εκτιμούν ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το καταστροφικό σημείο σε λίγες μόλις δεκαετίες από σήμερα, μέχρι τα τέλη του αιώνα.

Γι’ αυτό πρέπει να δεχθούμε την παγκόσμια «οικολογική» κυβέρνηση, η οποία θα προστατεύσει το περιβάλλον από τους «κακούς» ανθρώπους, μαντρώνοντάς μας σε «πράσινες» πόλεις-γκέτο ή στρατόπεδα συγκέντρωσης.
liakonews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…