ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φάκελος ψεκασμοί. Όλη η αλήθεια. Δείτε το διαδώστε το ..Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 12 Μαρ 2017 - 21:50
Loading...

Με αφορμή πρόσφατη δημοσκόπηση, απεδείχθη ότι πάνω από το 80% των Ελλήνων, θεωρεί ότι ψεκάζονται όλες οι κατοικημένες περιοχές του πλανήτη, με σκοπό τον έλεγχο της κοινής γνώμης και όχι μόνο.

Επειδή κλασικά, οι τηλεπαρουσιαστές που δεν γνωρίζουν το θέμα, άρχισαν να λένε άλλα αντί άλλων, προσπαθώντας να διακωμωδήσουν το θέμα, για να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά τους, αλλά και στο αγελαίο πλήθος που έχει αντί για μυαλό πλέον μαρμελάδα, από την πολλή προπαγάνδα των καναλιών.

Επειδή ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια, δείτε μία ζωντανή εκπομπή που έκανα το 2009, με τον κ. Κατσαρό, πρόεδρο του κέντρου πυρηνικών ερευνών Δημόκριτος, για να ξέρετε τι να λέτε, όταν αντιμετωπίζετε κάποιον «ψεκασμένο», που νομίζει ότι δεν τον ψεκάζουν.

Εντελώς συμπτωματικά, μιλάμε και για τον ΟΗΕ που από το 2007 έλεγε ότι θα πεθάνουμε από την πείνα και εγώ τους έκραζα από τότε. Πριν μερικές μέρες, ο  ΟΗΕ ξαναέβγαλε ανακοίνωση, για το ότι έχουμε δήθεν μεγάλη επισιτιστική κρίση και δεν υπάρχουν τρόφιμα για να φάει ο παγκόσμιος πληθυσμός. Μιλάμε επίσης για τους κατευθυνόμενους ιούς που σκοτώνουν ο καθένας και διαφορετική φυλή, ακόμη και για το τεχνητό κρέας. Δείτε το, διαδώστε το, σχολιάστε το, κάντε ρόμπα τους ψεύτες.

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter