ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΧ τίγκα σε οργισμένους ψηφοφόρους, με τα προσωπά τους αλλοιωμένα από την οργή!

ΕΛΛΑΔΑ. - 17 Μάι 2014 - 8:24

Χαμός από το πρωί στις εθνικές οδούς.

ΙΧ τίγκα σε οργισμένους ψηφοφόρους, με τα προσωπά τους αλλοιωμένα από την οργή κατευθύνονται στους τόπους καταγωγής τους.

Η Τροχαία λαμβάνει έκτακτα μέτρα αλλά κρατάνε χαμηλούς τόνους μια και δεν περίμεναν τόση μαζική συμμετοχή του κόσμου.

Τα αυτοκίνητα μεταφέρουν τουλάχιστο 4 επιβάτες μια και έχουν πληρώσει ρεφενέ την βενζίνα, αφού πρώτα έχουν κόψει το φαγητό τις 3 τελευταίες μέρες ώστε να μαζέψουν κάνα φράγκο.

Στα διόδια και στις όχθες των εθνικών οδών εργαζόμενοι των εταιρειών δημοσκοπήσεων μεταφέρουν στους ιδιοκτήτες τα κακά μαντάτα, ώστε οι τελευταίοι να αναζητούν από τώρα χώρα να κρυφτούν.

Τα λεγόμενα μικρά κόμματα, τα οποία οι τραχανοπλαγιάδες “πληρωμένοι” δημοσκόποι και εκτελεστές συμβολαίων κάνουν την έκπληξη-δηλαδή παίρνουν το ποσοστό που τους δίνουν οι πολίτες.

Το βράδι της πρώτης Κυριακής θα έχουμε μια πρώτη ένδειξη της οργής του κόσμου, η οποία την επόμενη Κυριακή θα βάλει φωτιά στην κάλπη.

Τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων-όπως τα παρουσιάσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας-έχουν ως εξής>

(Όπως θα δείτε από τα στοιχεία που ακολουθούν η έκπληξη κρύβεται στα ποσοστά κομμάτων όπως το Παναθηναικό Κίνημα, το ΕΠΑΜ, οι ΓΕΦΥΡΕΣ και το Σχέδιο Β’.)

ΣΥΡΙΖΑ 28,8%

ΝΔ 18,2%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,7%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7,8%

ΚΚΕ 6,9%

ΕΠΑΜ 4,5%

ΑΝΕΛ 4,5%

ΓΕΦΥΡΕΣ 3,5%

ΕΛΙΑ 3,8%

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 2,8%

ΣΧΕΔΙΟ Β 2,5%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,5%

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr