ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΚΑΠΟΙΟΙ» ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!

ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Ιούν 2017 - 8:12
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δυο φόρες,μάλιστα, μέσα σε λίγες μέρες εκατοντάδες Τούρκοι στρατιώτες της Πρώτης Ταξιαρχίας Πεζικού, με έδρα την Μαγνησία βορειοανατολικά της Σμύρνης, δηλητηριάστηκαν με αποτέλεσμα τα τοπικά νοσοκομεία να γεμίσουν από τα θύματα και να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν την κατάσταση.

«ΚΑΠΟΙΟΙ» ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!! - Εικόνα1

Όπως αναφέρεται μέσα σε μια εβδομάς συνολικά… 1.049 στρατιώτες, δηλαδή σχεδόν όλη η δύναμη της Πρώτης Ταξιαρχίας Πεζικού της Μαγνησίας, δηλητηριάστηκε και κατέληξε στα νοσοκομεία ενώ ένας ήδη κατέληξε.

Το ενδιαφέρων είναι ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει επίσημο πόρισμα για το πρωτοφανές αυτό γεγονός ενώ του θέματος επιλήφτηκε ο Γενικός Εισαγγελέας Celalettin Şimşek, ο όποιος αναμένεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις για τον επανειλημμένο δηλητηριασμό

Ο ίδιο ο Şimşek έκανε λόγο για πιθανό συστηματικό σαμποτάζ που είχε σαν αποτέλεσμα την κυριολεκτική διάλυση της ταξιαρχίας, σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που βρίσκεται δίπλα στις ακτές του Αιγαίου.

Λέτε;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…