ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καταφύγια επιβίωσης από καταστροφικές συνέπειες στον πλανήτη αλλά και για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.

ΚΛΟΙΟΣ. - 13 Μαρ 2018 - 9:53
Loading...

Το σύνθημα «να είναι πάντα προετοιμασμένοι» είναι σοφή συμβουλή,
Ο Robert Vicino Διαχειρίζεται μια εταιρεία που επί του παρόντος επικεντρώνεται στο μετασχηματισμό στρατιωτικών bunkers σε καταφύγια καταστροφής.

Τα καταφύγια βρίσκονται στο Middle of Nowhere,των ΗΠΑ, γνωστό και ως Edgemont, στη Νότια Ντακότα.Αυτή είναι μεγάλη είδηση ​​για μια πόλη με πληθυσμό μόλις 774 ανθρώπων.

Αυτή η βάση είναι 18 τετραγωνικά μίλια (47 τετραγωνικά χιλιόμετρα), περίπου τρία τέταρτα του μεγέθους του Μανχάταν», δήλωσε ο κ. Vicino στην υπηρεσία Ruptly της RT. Λέει ότι η κοινότητα έχει 575 bunkers και θα μπορεί να κρατήσει από 6.000 έως 10.000 κατοίκους.

Ο Vicino λέει ότι  θα έπρεπε να προετοιμαστεί για το χειρότερο, καθώς κάθε δεξαμενή θα κοστίσει τους αγοραστές μόλις 25.000 δολάρια. Είπε ότι όσοι αγοράζουν τέτοιες δομές «είναι άνθρωποι που γνωρίζουν. Δεν είναι παρανοϊκοί, είναι πολύ ευφυείς, διαβάζουν πολλά».

Όλος ο κόσμος ανησυχεί … μερικοί ανησυχούν για τη Βόρεια Κορέα, άλλοι ανησυχούν για μια οικονομική κατάρρευση, άλλοι ανησυχούν για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο … υπάρχουν απειλές από τον ήλιο,υπάρχουν απειλές αστεροειδών που χτυπούν τη γη και εκεί σχεδόν πεθαίνουν κάθε εβδομάδα τώρα …

« Η πλησιέστερη πόλη είναι 30 λεπτά μακριά και δεν υπάρχει κινητή συνδεσιμότητα. Φυσικά, αν ο κόσμος φτάσει στο τέλος του, αυτό είναι πιθανώς το λιγότερο από τις ανησυχίες κάποιου. Η εταιρεία Vicino προσφέρει επίσης πολυτελείς κατοικίες επιβίωσης στην γερμανική πόλη Rothenstein. Αυτά τα bunkers κοστίζουν περισσότερα από 25.000 δολάρια, ωστόσο, καθώς το συγκρότημα διαθέτει πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, εστιατόρια και υπηρεσία ελικόπτερο.

https://www.rt.com/usa/421059-military-bunkers-doomsday-survivalists/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY :  corfiatiko.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter