ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι κάτοικοι του Χιούστον ψεκάζονται με θανάσιμες νευροτοξίνες.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 21 Σεπ 2017 - 10:10

Μια σοβαρή κατάσταση αναπτύσσεται στο Χιούστον, καθώς οι άνθρωποι ψεκάζονται με  μια πολύ τοξική ουσία, απαγορευμένη σε αρκετές χώρες.
Οι αρχές λένε στους ανθρώπους να αγοράσουν μάσκες αερίων!
“Υπάρχουν εκατομμύρια μάσκες αερίου διαθέσιμες για αγορά στο Χιούστον;”

Τι γίνεται αν μια οικογένεια δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά την αγορά για τις μάσκες αερίων;
Γιατί δεν χρησιμοποιούνται τα ομοσπονδιακά ταμεία βοήθειας για την αγορά μάσκας αερίων για τους πολίτες; Και πώς θα διανεμηθούν αυτές οι μάσκες αερίων;
Τι γίνεται με τους ηλικιωμένους ή τους ασθενείς; Τι πρέπει να κάνουν; Τι γίνεται με τα παιδιά ή τα βρέφη,
Ο ψεκασμός αυτών των κατοίκων είναι το καλύτερο παράδειγμα της ανυπαρξίας και αδιαφορίας που έχω βιώσει ποτέ.
Η νευροτοξίνη που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία ονομάζεται naled, η οποία ανήκει στην κατηγορία των οργανοφωσφορικών εντομοκτόνων, και η ΕΕ την απαγόρευσε το 2012 για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ.
Οι Αμερικανοί υπάλληλοι υγείας διαφωνούν. Τόσο τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών όσο και η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ  αναφέρουν ότι το μικρό ποσό του εντομοκτόνου, που ψεκάζεται από τα αεροπλάνα, δεν εκθέτει τον κόσμο σε πρόβλημα υγείας.
Παρακολουθήστε τα παρακάτω και αναρωτηθείτε αν αυτό μοιάζει με μια μικρή ποσότητα νευροτοξίνης που ψεκάζεται στους κατοίκους του Χιούστον, σε σας;Η εν λόγω νευροτοξίνη ανάγκασε τον κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο να καλέσει τον στρατό για να εμποδίσει τη διανομή του σε παρόμοια κατάσταση. Ο κυβερνήτης του Τέξας Abbott πρέπει να κάνει τα ίδια πράγματα για τους ανθρώπους του και ο δήμαρχος του Χιούστον πρέπει να απομακρυνθεί από το γραφείο του για βαριά αμέλεια και ανάρμοστη αδιαφορία.
Ο κυβερνήτης του Τέξας Abbott είναι ένας καλός άνθρωπος. Πρέπει  να κάνει ό, τι έκανε ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο για να προστατεύσει τον λαό του.

www.thecommonsenseshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr