• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΖΑΚΗΣ : Πάμε ολοταχώς για παγκόσμιο κραχ με πρώτο θύμα την Ελλάδα ! Θα δεσμεύσουν τις καταθέσεις …

12 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΖΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μόλις είχε την χειρότερη ημέρα του με κάθετη πτώση των τιμών του. Η χειρότερη των τελευταίων τριών χρόνων. Τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο είναι σε ή κοντά σε “διόρθωση” με πτώση που κινείται άνω του 10% την Τετάρτη, εν μέσω αδυναμίας στην Ευρώπη, απογοητευτικά οικονομικά στοιχεία και τις συνεχιζόμενες ανησυχίες για την γεωστρατηγική και το βάθαιμα της παγκόσμιας ύφεσης.

Το ελληνικό χρηματιστήριο σημείωσε πτώση άνω του 35,75% μέσα σε μια μέρα. Την μεγαλύτερη που καταγράφηκε παγκόσμια. Ακολουθεί το χρηματιστήριο της Πορτογαλίας με πτώση 35,11%. Κατόπιν το χρηματιστήριο της Ιταλίας με πτώση 18,45%, της Γαλλίας με πτώση 14,38%, ο DAX της Γερμανίας με πτώση ανάλογης τάξης 14,25%. Της Ισπανίας σημείωσε πτώση 12,9%.

Η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό τον πανικό που αρχίζει να κυριαρχεί στις αγορές, προκειμένου ο ελληνικός λαός να πιαστεί στον ύπνο. Τον παραμυθιάζουν ότι η πτώση του χρηματιστηρίου είναι λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Στήνουν δόκανο για τον ελληνικό λαό, ώστε οι τράπεζες να του δεσμέυσουν τις καταθέσεις σε περίπτωση κραχ.

Την ίδια ημέρα, δηλαδή σήμερα, είδαμε και την κατάρρευση της δευτερογενούς αγοράς των ελληνικών ομολόγων στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012. Πλήγμα δέχτηκαν οι αγορές ομολόγων και των υπολοίπων χωρών της ευρωζώνης μαζί και της Γερμανίας. Απ’ ότι φαίνεται η αυριανή ημέρα για τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια και τις αγορές ομολογων της ευρωζώνης θα είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων πέντε ετών. Με την ΕΚΤ χωρίς να μπορεί ουσιαστικά να αντιδράσει, εκτός από τον μηδενισμό του διατραπεζικού επιτοκίου.

Ο NASDAQ της Νέας Υόρκης κρατιέται με χίλια ζόρια και με παρεμβάσεις της FED και thw ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε πτώση μόλις κατά 9,19%. Ενώ ο ΝΙΚΚΕΙ της Ιαπωνίας κρατήθηκε σε μια πτώση γύρω στο 8%. Το αν θα πάμε σε παγκόσμιο κραχ τις επόμενες δύο ημέρες θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορούσει να κρατηθεί η χρηματιστική αγορά της Νέας Υόρκης και οι αγορές της Άπω Ανατολής. Περίπου 3-4 τρις δολάρια χρειάζονται άμεσα για να περιοριστεί ο πανικός στις αγορές και για να μην προκύψει κραχ μέχρι το σαββατοκύριακο.

Ταυτόχρονα, η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να πέφτει πλησιάζοντας τα 80 δολάρια του βαρέλι, κάτι που προκαλεί σοκ στις αγορές Junk Bonds, δηλαδή στην αγορά ομολόγων πολύ υψηλού ρίσκου και αντίστοιχων αποδόσεων με τα οποία χρηματοδοτούνται κυρίως οι υπερεθνικές εταιρείες υδρογοναθράκων και ενέργειας. Επειδή η δανειοληπτική ικανότητα των παραγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αξία των αποθεμάτων τους, οι πτωτικές τιμές των βασικών εμπορευμάτων, αυξάνουν τον κίνδυνο ότι οι εταιρείες θα αντιμετωπίσουν περιορισμούς χρηματοδότησης σε περίπτωση που οι ρευστοποιήσεις συνεχίσουν. Ομόλογα junk εκδίδονται από εταιρείες ενέργειας, τα οποία έχουν κάνει ένα ρεκόρ 17% των 294 δισεκατομμυρίων δολάρια των ομολογιακών δανείων υψηλής απόδοσης που πωλούνται στις ΗΠΑ αυτό το έτος, έχουν κατά μέσο όρο χάσει περισσότερο από 4% της αξίας τους στην αγορά από την έκδοση, σύμφωνα με τα στοιχεία από Bloomberg.

Το στοίχημα είναι που θα βρουν διέξοδο τα τεράστια κεφάλαια που αποσύρονται από τους τίτλους αυτές τις ημέρες. Αν δεν βρουν καλύτερες τοποθετήσεις, τότε το γενικό ξεπούλημα θα συνεχιστεί προκαλώντας πανικό και τελικά κραχ στις αγορές. Όμως ακόμη κι αν το παγκόσμιο σύστημα αγορών γλυτώσει το κραχ τις επόμενες ημέρες το πρόβλημα δεν έχει αποσοβηθεί. Κάθε βήμα, κάθε μέτρο, κάθε διάσωση της χρηματαγοράς απλά προετοιμάζει ένα νέο ακόμη πιο ισχυρό κραχ.

Αν λοιπόν το επόμενο διήμερο οδηγηθούμε σε παγκόσμιο κραχ, να ξέρετε ότι οι τράπεζες θα είναι πρώτες που θα κλείσουν. Πρώτα και κύρια στην Ελλάδα. Αν λοιπόν δεν θέλετε να πιαστείτε στην φάκα, τότε φροντίστε να αποτραβήξετε τις καταθέσεις από τις τράπεζες το επόμενο διήμερο. Αλλιώς οι καταθέσεις σας θα δεσμευτούν προκειμένου να διασωθούν οι τράπεζες από τις συνέπειες του κραχ. Η κατάσταση έχει φτάσει σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Χρήστος Μαντζιάρης: Θέλουν την Ελλάδα εβραϊκή επαρχία. Η Σπάρτη ανήκει δικαιωματικά στο Ισραήλ σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης: Θέλουν την Ελλάδα εβραϊκή επαρχία. Η Σπάρτη ανήκει δικαιωματικά στο Ισραήλ σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο!

by admin
4 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: “γαλάζια πατρίδα” πακέτο με γαλάζια νησιά; ψήνεται;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: “γαλάζια πατρίδα” πακέτο με γαλάζια νησιά; ψήνεται;

by admin
8 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/6/2026)

by admin
18 ώρες ago
Γ.Μ: Άκου Κατερίνα…..
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Άκου Κατερίνα…..

by admin
20 ώρες ago
Next Post
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ REUTERS – H Eλλάδα εκλιπαρεί τώρα τη Τρόικα και ζητά νέο δάνειο και νέο μνημόνιο!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ REUTERS - H Eλλάδα εκλιπαρεί τώρα τη Τρόικα και ζητά νέο δάνειο και νέο μνημόνιο!!!

Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα, η κεραία παρεμβολής στην Πάρνηθα, και το ελικοπτεράκι (Drome) στο πεντάγωνο συνδέονται!

Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα, η κεραία παρεμβολής στην Πάρνηθα, και το ελικοπτεράκι (Drome) στο πεντάγωνο συνδέονται!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr