ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μεγάλη παραπληροφόρηση στην Ελλάδα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 30 Νοέ 2012 - 20:13

Ο ”μνημονιακός μηχανισμός παραπληροφόρησης” στην Αθήνα (Το ΒΗΜΑ) γράφει -παραπληροφορώντας ξεδιάντροπα- γιά… «900 (!!!) επενδυτές που παρακολούθησαν το Επενδυτικό Φόρουμ στη Νέα Υόρκη». Από πότε οι 250-300 που πέρασαν από την αίθουσα, σχετικοί και άσχετοι
(η μικρή μειοψηφία ήταν δήθεν ”επενδυτές”), έγιναν… 900; Το Φόρουμ δεν έγινε σε… γήπεδο. Οι δε ”μεγάλοι επενδυτές” είναι οι γνωστοί Λιβέρης, Κάλαμος και σία που μιλάνε για …”επενδύσεις” στην Ελλάδα -δηλ. τα… ΜΜΕ μιλάνε-, αλλά ποτέ δεν τις κάνουν, γιατί είναι του ”πάρε” και κοιτάζουν να βρουν μόνο καμία ευκαιρία γιά κέρδος.
Σε ότι αφορά το Capital Link Foroum, κάνει ΜΟΝΟ αυτήν την εκδήλωση-”φανφάρα” κάθε χρόνο και εισπράττει μισό εκατομ. δολάρια ”χορηγίες” από τους ανεγκέφαλους υπουργο-κρατικοδίαιτους της Αθήνας, που έρχονται στις ΗΠΑ ουσιαστικά γιά προσωπικό τουρισμό, νομίζοντας ότι μιλούν σε…μεγαλοεπενδυτές. Το Φόρουμ, προπαγανδίζουν και ορισμένα μικρά έντυπα ελληνόφωνα ΜΜΕ Νέας Υόρκης, με αντάλλαγμα διαφημίσεις.
‘Αλλο πράγμα οι επενδύσεις και άλλο οι κατά φαντασίαν ”επενδύσεις” σε ένα διεφθαρμένο κράτος

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr