ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μετά τα e-mail περί μεγάλης κρίσης, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Γαλλίας καταφθάνουν στην Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 14 Μαρ 2018 - 9:54
Loading...

Υψηλόβαθμα στελέχη της Γαλλικής Πολιτικής Προστασίας,
επισκέπτονται αύριο και μεθαύριο την Αθήνα, στο πλαίσιο της διαρκώς διευρυνόμενης συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια προηγούμενων που είχαν πραγματοποιηθεί στην Γαλλία, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα και ελληνικής

αντιπροσωπείας, στο Παρίσι και το πρότυπο κέντρο Πολιτικής Προστασίας στη Μασσαλία.

Επικεφαλής της γαλλικής αντιπροσωπείας θα είναι ο γενικός διευθυντής Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Ζακ Βιτκόβσκι, ο οποίος θα έχει συνομιλίες με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας.

Τη γαλλική αντιπροσωπεία θα υποδεχθεί και ο κ. Νίκος Τόσκας, ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην έδρα της Γαλλικής Πολιτικής Προστασίας είχε συναντήσει τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, κ. Ζεράρ Κολόμπ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίσκεψη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και την 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Θυμίζουμε πως προ ημερών τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει η είδηση περί αποστολής ενός ανησυχητικού «ενημερωτικού» e-mail στους Γάλλους υπηκόους , σύμφωνα με το οποίο οι γαλλικές αρχές προειδοποιούσαν τους Γάλλους που κατοικούν στην Ελλάδα για μία «μεγάλη κρίση».

Οι εξηγήσεις βέβαια , που ακολούθησαν αμέσως μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, δεν έπεισαν και πολλούς, σε μία περίοδο που οι εμπρηστικές δηλώσεις εξ ανατολας της Τουρκίας πληθαίνουν και η κοινωνική συνοχή κρέμεται από μία κλωστή.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter