ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μισθοί …με υπογλώσσιο για τους στρατιωτικούς! “Κόλαση” με τις περικοπές!

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 27 Δεκ 2012 - 8:33
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Αναζητείται ψυχραιμία. Και δεν υπάρχουν πλέον και πολλά αποθέματα. Οι στρατιωτικοί που ενημερώθηκαν για τη καταβολή της μισθοδοσίας τους από τα ATM είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχάσουν τα φετεινά Χριστούγεννα.
Οι περικοπές που έχουν υποστεί είναι σημαντικές και ξεκινούν κατά μέσο όρο από τα 150 ευρώ, ανεβαίνοντας κλιμακωτά!

Μερικά δυσάρεστα παραδείγματα που έχουν φθάσει στο Onalert από το ΠΝ:

•25 χρόνια κλεισμένα και βαθμό Αντιπλοιάρχου, μείον 260 ευρώ από την προηγούμενη μισθοδοσία.
• Πλοίαρχος με 30 χρόνια, μείον 400 ευρώ!

Το κλίμα είναι βαρύ και έκρυθμο και στην ένταση των στιγμών συμμετέχουν πιο ενεργά οι απόστρατοι, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά “βομβαρδίσει” το πρωθυπουργικό και υπουργικό e mail ,με μηνύματα εξαιρετικά σκληρά.

Το ίδιο συμβαίνει και στο διαδίκτυο ,όπου ακόμη και εν ενεργεία αξιωματικοί εκφράζουν ανοιχτά την αγανάκτησή τους και δίνουν τον τόνο της έντασης που υπάρχει εντός ΕΔ.

Το μήνυμα δεν πρέπει να έχει ληφθεί από την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, η οποία τουλάχιστον μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, διαβεβαίωνε τους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς αλλά και δημοσιογράφους ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα φέρει από τα ταξίδια του…εξοπλισμούς.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr