• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Μοιράζει πόνο και στέλνει στην «εντατική» την Τ. Στεφανίδου ο Β. Τσιάρτας!

8 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Μετά το σαλό που προκλήθηκε και την δημόσια συγγνώμη του σταθμού Ε, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Τ. Στεφανίδου και όλα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα στην θεματική ενότητα που εμφανίζεται η συμπαθής και ταλαντούχα κατ’ άλλα stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου, εμφανίστηκε ντυμένη με στολή Μακεδονίτισσας σαρκάζοντας το Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

Η κωμικός είπε χαρακτηριστικά πώς ένα μέρος του Συλλαλητηρίου ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι, κοροϊδεύοντας τις πατροπαράδοτες Μακεδονίτικες ενδυμασίες.

Χαρακτήρισε τους διαδηλωτές φολκλόρ λέγοντας πώς αν αυτοί (οι διαδηλωτές) ήταν στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου θα έκαναν το βασίλειο του Φραπέ, σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Β. Τσιάρτας άστραψε και βρόντηξε και με post στο Facebook κατεκεραυνώνει την γνωστή παρουσιάστρια.

Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα «Μακεδονία», αφού αφενός είναι γέννημα-θρέμμα Ρουμλουκιώτης, αφετέρου ο παππούς του ήταν Μακεδονομάχος και μέχρι και τα βαθιά του γεράματα πάντα έπαιρνε μέρος στις παρελάσεις με την παραδοσιακή φορεσιά του Μακεδονομάχου.

Με αφορμή λοιπόν τον ντόρο που προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας χθες το μεσημέρι από το κανάλι Έψιλον, όπου η stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου σατίρισε εκείνους που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ντυμένοι με Μακεδονικές στολές, ανάρτησε στο facebook την άποψή του.

Διαβάστε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:

Μοιράζει πόνο και στέλνει στην «εντατική» την Τ. Στεφανίδου ο Β. Τσιάρτας! - Εικόνα0

«Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις κ συ ότι είσαι ένα τίποτα κ καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία κ την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κ όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν κ το αφεντικό σου ο Ιβαν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε κ προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς.»

Το θέμα όμως είναι αλλού. Χθες, ζήτησε συγγνωμη και η κωμικός Λίλα Σταμπούλογλου, Όμως όπως θα δείτε από το1.57 και μετά, στο βίντεο που σας παραθέτουμε, συνεχίζει να ομιλεί για γραφικότητες του συλλαλητηρίου.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, πριν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,  έγραψε σε γνωστό site, άρθρο με τον τίτλο: Γραφικότητα, το εθνικό μας φετίχ!

Μοιράζει πόνο και στέλνει στην «εντατική» την Τ. Στεφανίδου ο Β. Τσιάρτας! - Εικόνα1

Όσοι μας παρατηρούν από μακριά, λογικά θα μας κάνουν τρελό χάζι. Θα βλέπουν στις ειδήσεις ότι στην Ελλάδα γίνεται συλλαλητήριο για τον όρο Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων και υποθέτω ότι θα γελάνε που κάνουμε συλλαλητήριο γι’ αυτό το θέμα. Θα βλέπουν ανθρώπους να έχουν ταξιδέψει από κάθε γωνιά της Ελλάδας ως τη Θεσσαλονίκη για να ουρλιάξουν «η Μακεδονία είναι ελληνική», σ’ έναν φανταστικό εχθρό, και θα αναρωτιούνται τι έχουμε στο DNA μας που μας κάνει να ξεσηκωνόμαστε τόσο δυναμικά για τέτοια ζητήματα και όχι, ας πούμε, για άλλα.

Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, για το οποίο μια ολόκληρη χώρα φορτώνει εδώ και μια βδομάδα, είναι η επιτομή της εθνικής μας γραφικότητας. 375 λεωφορεία απ’ όλη τη χώρα έχουν ναυλωθεί για το event, που μοιάζει με παρέλαση σαν εκείνη του Πατρινού καρναβαλιού, με τη διαφορά ότι εδώ θα δεις στολές και άρματα εθνικιστικής τρέλας. Από την κυρά Νίτσα τη Θεσσαλονικιά που θέλει να φωνάξει μέχρι τα πέρατα της γης ότι αυτή είναι η ορίτζιναλ Μακεδόνισσα κι ότι δεν δέχεται Μακεδόνες ιμιτασιόν, μέχρι τον βρακοφόρο Κρητικό που ήρθε να συμπαρασταθεί στο βάσανό της.

Το πόσο γραφικό είναι το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης φαίνεται απ’ τον τρόπο που το υποδέχτηκαν στο τουίτερ. Το hastag #Συλλαλητήριο ήταν πρώτο στα trend απ’ την προηγούμενη, πανέτοιμο να δεχτεί όλη την καζούρα του αιώνα. Δικαιολογημένα, γιατί πραγματικά είναι αστείο μια ολόκληρη χώρα να ξεσηκώνεται για ένα ζήτημα, η πορεία του οποίου, αν μη τι άλλο, δεν εξαρτάται από εμάς αλλά απ’ αυτούς που ασκούν την εξωτερική πολιτική μας.

Δεν θα συνεχίσουμε άλλο με το άρθρο της, απλά αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι πως τα πίστευε και τα πιστεύει αυτά που λέει, απλά λόγω της κατακραυγής ζήτησε μια μισή, συγγνώμη!

ΠΗΓΗ

Tags: slide8
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
1 εβδομάδα ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Τι τρέχει μεταξύ ΝΑΤΟ και Τουρκίας; Ήρθε η ώρα της ρήξης με αφορμή τη Συρία;

Τι τρέχει μεταξύ ΝΑΤΟ και Τουρκίας; Ήρθε η ώρα της ρήξης με αφορμή τη Συρία;

Σήκω Έλληνα , έχεις ΜΑΝΑ με κλήρο στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Σήκω Έλληνα , έχεις ΜΑΝΑ με κλήρο στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr