ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Χαρδούβελης τρομοκρατεί: «Χρηματοδότηση από τις τράπεζες εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τρόικα»

HEKTOR. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 23 Δεκ 2014 - 8:00

χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της χώρας και εξήγησε πως, εάν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε «αναγκαστικά θα χρησιμοποιηθεί το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, περιορίζοντας την παροχή ρευστότητας στο εσωτερικό της χώρας».

Σε άλλο σημείο, είπε: «Αυτή την περίοδο κρίνεται περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή αν η οικονομία θα εισέλθει σε ανοδική πορεία ή θα σκοντάψει και θα επανέλθει σε στασιμότητα».

Με αφορμή την τροπολογία για τη δίμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, τα τεχνικά κλιμάκια επέστρεψαν στην Αθήνα και έχουμε καταφέρει να υπάρξει προσέγγιση στα περισσότερα θέματα».

Νωρίτερα, ύστερα από αντιδράσεις και βουλευτών της συμπολίτευσης, ο υπουργός πολιτισμού Κώστας Τασούλας απέσυρε διάταξη τροπολογίας που έδινε τη δυνατότητα άρσης του απορρήτου στις περιπτώσεις προσβολής δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο σε βαθμό κακουργήματος.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr