ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Ιούλ 2013 - 16:12
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Από Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης και Π.Σταφυλά
Ο Δήμιος του Χαλεπίου, μετά την επιτυχή διεκπεραίωση του αργού και βασανιστικού θανάτου που εφάρμοσε στα αθώα θύματά του, ποζάρει ανέμελα και αλλαζονικά στο φακό . Ακολουθεί το πρότυπο
του άλλου μεγάλου « σταρ » του πολέμου της Συρίας, του νεκροφάγου-κανίβαλου Χαλίντ αλ Χαμάντ
ο οποίος μετά την βέβηλη πράξη του είχε φωτογραφηθεί κάνοντας το σήμα της νίκης.

Ο περιβόητος « δράκοντας » της χαλεπιανής υπαίθρου είναι ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του βίντεο, αυτός που εκτέλεσε με στυγνό επαγγελματισμό τη θηριώδη απόφαση του Σαριακού Διακαστηρίου, τον τελετουργικό αποκεφαλισμό με μικρό μαχαίρι που εφαρμόζεται μόνο σε « απίστους ». Έκτοτε θεωρείται ένας καταξιωμένος νεοτζιχαιστής στις τάξεις της Τζαχμπάντ Αλ Νούσρα και στο παρακλάδι της, Αμπού Μπενέτ.

Απολαμβάνοντας της ιδιότυπης ασυλίας και αμνήστευσής του, βγάζει αναμνηστική φωτογραφία στο Χαλέπι ,με την προσωπική του φρουρά. Είναι ο μόνος που δεν κρατάει όπλο υποδηλώνοντας το ρόλο του ως νόμιμου εντολοδόχου σφαγέα. Τα αιματοβαμμένα χέρια του εδώ προβάλλονται ως « καθαρά », αφού έχουν επιτελέσει το υψηλό καθήκον τους. Τα γιλέκα που φέρουν δεν είναι αλεξίσφαιρα, αλλά « ζακέτες αυτοκτονίας » .

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε χθες στο Χαλέπι για να διαψεύσει τις πληροφορίες των αραβικών μέσων ότι δραπέτευσε από τη Συρία.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr