ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O Πάπας Φραγκίσκος έκανε σήμερα Ιλουμινάτικά σημάδια με το χέρι στο Κογκρέσο!

GLADIATOR. ΚΛΟΙΟΣ. - 26 Σεπ 2015 - 9:41
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

,δεν ξεκίνησε κάνωντας προσευχή.Δεν επικαλέσθηκε τον Θεό με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή.

Αντ’αυτού έκανε σατανικά σύμβολα με το χέρι που συμβολίζουν το 666,τον Αντίχριστο και την Βαβυλώνα.Αμέσως μετά άρχισε να λέει για τον Καπιταλισμό και τα δεινά που έχουν φέρει τα χρήματα.(υποννοεί προφανώς ότι πρέπει να συναλασσόμαστε με κάρτες ή εμφυτευμένα τσιπάκια.).

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην μετανάστευση και ότι είναι αμαρτία να φερόμαστε εχθρικά στους λαθρομετανάστες,και επικαλέστηκε τον “χρυσό κανόνα”.

Ο Πάπας αγνοεί επίσης τα σεξουαλικά σκάνδαλα της Καθολικής εκκλησίας αφού είπε ότι πρέπει να υπάρξει «ελπίδα, συγχώρεση και αποκατάσταση» για τους επισκόπους που κατηγορήθηκαν για παιδοφιλία, ομοφυλοφιλία και άθλια σεξουαλικά εγκλήματα.

Δεν είπε τίποτα για τα θύματα και τις οικογένειές τους.Ούτε μία λέξη.Ο Πάπας έιπε ότι η Καθολική εκκλησία δεν έχει καμμία επιθυμία να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που λέει ο νόμος.Επικαλέστηκε τις αναμνήσεις του Αβραάμ Λίνκολν και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ ,για να αναθερθεί στην Αμερικανική κοινωνική δικαιοσύνη.

Ακόμα καμμία αναφορά στο Θεό, τον Ιησού Χριστό ή στο Άγιο Πνεύμα.Έκλεισε έπειτα το”κήρυγμα” του λέγοντας «Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική». Τέλος, ο «εφημέριος του Χριστού» αναφέρθηκε στο Θεό.


http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=35818

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NOW THE END BEGINS:

Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…