• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΩΣ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΣΚΑ – Στο στόχαστρο των ETA, MYA/ΛΣ και ΕΚΑΜ οι άλλοι τρεις Αλβανοί – Πτήσεις και από Sperwer

13 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε κλοιό έχουν θέσει οι δυνάμεις των ΕΤΑ, ΜΥΑ/ΛΣ και ΕΚΑΜ και τους υπολοίπους τρεις Αλβανούς οπλοφόρους στην περιοχή της ορεινής Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες και με σκοπό να εντοπίσουν τα ίχνη τους από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει πτήσεις
και μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος του Στρατού, που διαθέτει θερμικές κάμερες..
Πτήσεις με UAV είχαν προγραμματισθεί και χθες, αλλά τελικώς δεν πραγματοποιήθηκαν καθώς αναζητούνταν χώρος μετακίνησης του στοιχείο των Sperwer για να βρίσκεται σε ακτίνα δράσης, αφού η περιοχή των ερευνών δεν ήταν πλέον η Φωκίδα, αλλά η ορεινή Ναυπακτία.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πώς η ομάδα των πέντε Αλβανών οπλοφόρων είχε «σπάσει» σε δύο τμήματα, αφού αντιλήφθηκαν πώς τα περιθώρια ελιγμών τους λιγόστεψαν.

Η πρώτη, αποτελούμενη από τους 25χρονο Lika Edison και τον 41χρονο Murataj ή Murati ή Xhaferi ή Nikaj Admir ή Kristaq εντοπίστηκε και εξοντώθηκε από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού, της ΕΛ.ΑΣ. και του Λ.Σ. Έπεσαν νεκροί στο χωριό Κόνισκα της Αιτωλοακαρνανίας από καταιγισμό πυρών χθες λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Η δεύτερη ομάδα υπό τον αδίστακτο κακοποιό και φερόμενο ως αρχηγό 37χρονο Μάριο Κόλα φέρεται να κινείται περίπου στην ίδια περιοχή. Οι αρχές εκτιμούν πώς δεν έχουν απομακρυνθεί πολύ από το σημείο που εντοπίστηκαν οι άλλοι δύο Αλβανοί και θεωρούν θέμα χρόνο να κάνουν τη λάθος κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση οι εντολές είναι σαφείς: «Εξοντώστε τους».

Κι αυτό γιατί οι Αλβανοί είναι πάνοπλοι και μετά από καταδίωξη ημερών στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας ή της Ευρυτανίας δεν θα φοβηθούν να κάνουν το οτιδήποτε. Δίπλα από τα πτώματα των δύο Αλβανών βρέθηκαν καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πιστόλι. Στοιχεία ενδεικτικά των προθέσεων τους, όπως άλλωστε η εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο.

«Όταν τους ζητήθηκε να σηκώσουν τα χέρια ψηλά οι Αλβανοί άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Τότε οι δικοί μας τους πυροβόλησαν και τους σκότωσαν», είπε πηγή της ΕΛ.ΑΣ.

Η διαφορά ήταν πώς οι Αλβανοί έστρεφαν δεξιά αριστερά τα όπλα και έριχναν ριπές μέσα στο σκοτάδι, ενώ τα αποσπάσματα των ΕΤΑ, ΜΥΑ/ΛΣ και ΕΚΑΜ είχαν θερμικές κάμερες και έβλεπαν ακριβώς που βρίσκονται και πώς κινούνται.

Με θερμική κάμερα εντόπισαν και τις κινήσεις των δύο από νωρίς το πρωί της Τρίτης. Απλά περίμεναν να πέσει το σκοτάδι και να κάνουν την επιχείρηση με το μικρότερο δυνατόν ρίσκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση των ανδρών του ΕΤΑ ήταν καθοριστική, καθώς έχουν εκπαιδευτεί σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις και γνωρίζουν πώς ο «εχθρός» μπορεί να κινηθεί. Έστησαν παρατηρητήρια σε περάσματα από τις δύσβατες ορεινές περιοχές και με θερμικές κάμερες άρχισαν να «σαρώνουν». Μία από αυτές κατέγραψε τις κινήσεις των δύο Αλβανών και ήταν πλέον θέμα χρόνου η κατάληξη.

Οι οπλοφόροι αναζήτησαν νερό και τροφή στο χωριό Κόνισκα και αυτό ήταν το μοιραίο λάθος τους. Ενώ περίμεναν, πιθανόν κριμένοι σε μία στάνη, να πέσει το σκοτάδι για να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους, είχαν ήδη πέσει στην παγίδα. Οι ειδικές δυνάμεις περίμεναν το σκοτάδι για να τους αιφνιδιάσουν έχοντας τους πάντα στο… στόχαστρο.

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
2 εβδομάδες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
3 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
1 μήνα ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago
Next Post

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με τους «νεοναζί» ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Αίγυπτος: Τα σχέδια του στρατού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr