ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Προετοιμάζουν την πώληση της ΔΕΗ, σε “καλή” τιμή

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 12 Δεκ 2012 - 17:55

Μέσα σε ένα χρόνο, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, οι οφειλές των νοικοκυριών προς τη ΔΕΗ διπλασιάστηκαν, από τα 388 στα 696 εκατ. ευρώ.
Αντίστοιχη ήταν η αύξηση και στο ποσοστό των διακοπών ρεύματος στους καταναλωτές λόγω χρεών.

Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από τη ΓΕΝΟΠ, με αφορμή τις επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ δηλώνουν ότι «θα συνεχίσουμε να παρανομούμε, δεν θα κόβουμε και θα συνεχίσουμε να επανασυνδέουμε τους καταναλωτές στους οποίους γίνεται διακοπή λόγω χρεών».

Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι πρόκειται για την δωδέκατη αύξηση στα τιμολόγια τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ παράλληλα προτείνει να χορηγείται δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια σε όσους καταναλώνουν από 400 έως 1000 κιλοβατώρες το τετράμηνο, δηλαδή συνολικά 1.986.000 καταναλωτές (το κάτω όριο των 400 kwh τίθεται για να αποκλειστεί η δεύτερη κατοικία).

Η μέθοδος, φυσικά, είναι παλιά και γνωστή. Δημιουργία και ανακοίνωση προβλημάτων, για να πέσει η αξία της υπό πώληση δημόσιας επιχείρησης και να αγοραστούν “κοψοχρονιά” οι μετοχές της… Με όσα συμβαίνουν, κάποιοι πρέπει να τρίβουν ήδη τα χέρια τους. Εμείς, περιμένουμε απλά την χρηματιστηριακή πτώση στην αξία των μετοχών της ΔΕΗ…

Αναγνώστης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr