ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ψεκάζουν θάνατο στις ΗΠΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 9 Αυγ 2016 - 9:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο φονικός ιός Ζίκα, βιολογικό όπλο, βάσει του οποίου οι εγκάθετοι οργανισμοί της Νέας Τάξης ζητούν από τις έγκυες ακόμα και έκτρωση, έφτασε στις ΗΠΑ.

Ως αντιμετώπιση του φαινομένου ξεκίνησαν στην Φλόριντα μαζικοί και θανατηφόροι για την υγεία χημικοί ψεκασμοί, εναντίον δήθεν των κουνουπιών, τα οποία φωτογραφίζονται ως φορείς του ιού.

Αξιωματούχοι στον χώρο της Υγείας αναφέρουν πως τα χημικά που ψεκάζονται είναι ασφαλή καθησυχάζοντας τις μάζες.

Οι πολίτες ψεκάζονται συνεχώς με μία νευροτοξίνη που ονομάζεται «Naled», ενώ ακόμα οι επιστήμονες δεν έχουν βρει ούτε ένα κουνούπι να «κουβαλά» τον ιό.

psek

 

Σύμφωνα με το Κέντρο Εναλλακτικών για τα Παρασιτοκτόνα, μελέτες έχουν δείξει πως η έκθεση εγκύων ζώων στο Naled προκαλεί 15% μικρότερο εγκέφαλο στα μωρά του, καθώς και επιθετικότητα και επιδείνωση της μνήμης.

Βάσει πειραμάτων σε εργαστήρια, το Naled προκαλεί καρκίνο στο πάγκρεας και λευχαιμία, ενώ είναι εξαιρετικά επιβλαβές για το νευρικό σύστημα. Τα αδρανή συστατικά του Naled, συμπεριλαμβανομένης της Ναφθαλίνης, έχουν χαρακτηριστεί από την EPA (Environmental Protection Agency) ως «πιθανό καρκινογόνο» για τον άνθρωπο.

Επομένως λοιπόν οι χημικοί ψεκασμοί στην Φλόριντα και όχι μόνο έχουν ως στόχο την πρόκληση ασθενειών, στο πλαίσιο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού, όπως ορίζει η Ατζέντα 21, προσεκτικά εκπονημένη από την Νέα Τάξη.

liakonews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…